Jump to content

Viorel Burlacu, purtător de cuvânt al Primăriei Tecuci


dcp100168

Recommended Posts

Viorel Burlacu, purtător de cuvânt al Primăriei Tecuci

În vreme ce Primăria municipiului Galaţi organizează concurs pentru un post de inspector la Departamentul Presă, primarul oraşului Tecuci, Cătălin Hurdubae, a anunţat deja cine este purtătorul de cuvânt al municipalităţi: profesorul Viorel Burlacu.

Născut pe 9 martie 1955, absolvent al Facultăţii de Ştiinţe ale Comunicării, specializarea Jurnalistică, din cadrul Universităţii ,,Lucian Blaga” din Sibiu, Viorel Burlacu şi-a legat întreaga carieră de Casa de Cultură din Tecuci. A fost mai întâi (1977-2002) referent, apoi (2002-2013) manager, şi din nou (2013-2014) referent, iar ulterior manager de proiect la o firmă bucureşteană, organizator de evenimente culturale şi recreative pentru copii.

A fost profesor de jurnalism la Colegiul Național "Calistrat Hogaş" Tecuci (1998-2014), membru în Clubul Roman de Presă (2005-2009), este membru al Asociaţiei Jurnaliştilor din România din anul 2009. Jurnalist şi scriitor, a fondat la Tecuci, în anul 2006, Colocviul anual de filosofie "Ion Petrovici", iar în anul 2012, Concursul interjudețean de jurnalism "Pamfil Şeicaru". A avut colaborări diverse în presa scrisă şi audiovizual, inclusiv în "Viaţa liberă".

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.