Jump to content

Pucheanu cere ajutorul Corinei Crețu


dcp100168

Recommended Posts

COMUNICAT DE PRESĂ 05.09.2016

Primăria Municipiului Galați vă aduce la cunoștință faptul că astăzi a avut loc o întâlnire între primarul Municipiului Galați, Ionuț Florin Pucheanu și Comisarul pentru Politica Regională a Comisiei Europene, Corina Crețu.

Temele care au fost discutate în cadrul întâlnirii abordează în mod deosebit planurile de dezvoltare ale orașului Galați pe termen lung, în ceea ce privește infrastructura rutieră, astfel încât să existe o legătură la standarde europene între municipiul nostru și restul județelor din zona de Sud-Est a țării, respectiv, Brăila, Buzău și Vrancea.

Alte subiecte de interes major pentru dezvoltarea comunității pe termen lung au fost: centura ocolitoare a orașului Galați, susținerea și implementarea proiectului ”Platforma intermodală”, pentru care prima finanțare a fost insuficientă, surse financiare pentru construirea unui aeroport la Galați, având în vedere studiul de fezabilitate care există deja, viitorul politicii de transport care pune accent pe sustenabilitate - reducerea impactului asupra mediului - și reducerea noxelor emise cu până la 60% până în anul 2020.

Un alt aspect extrem de important al discuției a vizat proiectul de consolidare a Falezei Dunării luându-se în calcul faptul că Municipiul Galați este clasificat drept zonă supusă inundațiilor, iar o astfel de investiție este mai mult decât necesară.

Delegația de la Galați a fost formată din primarul Municipiului Galați, Ionuț Florin Pucheanu și viceprimarul Sorin Enache.

Corina Crețu, Comisarul pentru Politica Regională a Comisiei Europene și-a exprimat sprijinul pentru realizarea și implementarea acestor proiecte la nivelul Municipiului Galați.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Galaţi

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.