Jump to content

A mai fost reținut un proxenet tip "loverboy"


dcp100168

Recommended Posts

A mai fost reținut un proxenet tip "loverboy"

Procurori din cadrul DI.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Galați au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Lazăr Mihai pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori şi trafic de persoane.

Potrivit comunicatului de presă al DIICOT în cauză, există suspiciunea rezonabilă că în perioada ianuarie-august 2016, inculpatul Lazăr Mihai a recrutat, transportat, transferat, adăpostit şi primit două victime, de sex feminin (o persoană minoră cu uşor retard mintal și o persoană majoră din mediul rural, cu un grad redus de instrucţie și stare materială extrem de precară) pe care, prin inducere în eroare (metoda „loverboy”), agresiune fizică şi psihică, profitând de imposibilitatea de a se apăra, de a-şi exprima voinţa şi de starea de vădită vulnerabilitate a acestora,  le-a exploatat prin obligarea la practicarea prostituţiei în diverse locaţii de pe raza judeţului Galaţi, comuna Movileni (persoana minoră) și într-un club din localitatea Kassel - Germania (persoana majoră), însuşindu-şi în totalitate sumele de bani obţinute în această modalitate de către persoanele vătămate.

Inculpatul va fi prezentat Tribunalului Galați cu propunere de arestare preventivă.

presagalatibraila.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.