Jump to content

Garaje în flăcări în cartierul Dunărea


dcp100168

Recommended Posts

Garaje în flăcări în cartierul Dunărea

Panică, marți, 13 septembrie, în cartierul gălățean Dunărea, după ce un garaj a fost cuprins de flăcări. Focul, izbucnit se pare într-un garaj în care se făceau reparaţii auto neautorizate, s-a extins imediat la alte trei garaje din zonă. Un locatar a văzut flăcările şi fumul gros şi a alertat autorităţile.

“Am încercat să scoatem un microbuz din garaj, dar nu am reuşit. A fost distrus. Apoi am încercat să intrăm în alt garaj, dar nu am reuşit să spargem uşa. Noroc că au venit pompierii foarte repede şi au stins focul”, ne-a mărturisilt bărbatul care a alertat pomperii.

În ciuda faptului că era ziua lor, pompierii gălăţeni au intervenit foarte repede şi au lichidat incendiul evitând şi o posibilă explozie din cauza unei butelii şi a unui tub de oxigen. “Chiar dacă este ziua noastră noi nu avem liber. Suntem la datorie în slujba cetăţenilor. S-a intervenit cu patru autospeciale. La sosirea echipajelor focul se manifesta cu violenţă, dar a fost imediat localizat şi lichidat. Urmează ca o comisie să se întrunească şi în urma cercetărilor să stabilească şi cauza producerii incendiului”, ne-a declarta lt. col. Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Locuitorii de la blocurile din zonă s-au strâns imediat în zonă, speriaţi fiind ca flăcările să nu se extindă şi sprelocuinţele lor. Chiar dacă flăcările au fost stinse, fumul gros a învăluit întreg cartierul.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.