Jump to content

Filiala Galaţi a artidului Alianţa Noastră România


dcp100168

Recommended Posts

Un liberal construieşte partidul lui Munteanu la Galaţi

Scindarea PNL Galaţi înainte de campania electorală, anticipată, în urmă cu doar câteva săptămâni, de „Viaţa liberă”, devine tot mai evidentă. Unul dintre cei mai vechi membri ai filialei gălăţene, care a contribuit la fondarea partidului la malul Dunării, şi-a dat demisia din formaţiunea politică şi se va ocupa de construcţia filialei locale a partidului Alianţa Noastră România, condus la nivel naţional de Marian Munteanu. Este vorba despre Tudor Petre, fostul director general al Electrocentrale, căruia i se vor alătura, mai mult sau mai puţin oficial, o serie de liberali cu state vechi.

„Am luat decizia de a-mi da demisia din PNL pentru că lucrurile au luat o întorsătură tare proastă la nivel local. Avem de-a face cu o involuţie a partidului care a făcut România modernă, mare, puternică, respectată. Lăcomia le-a luat minţile unora. Ar fi trebuit să avem oameni de calitate, dar, din păcate, de foarte multe ori, am aşezat piţigoi în rolul de baritoni. Am luat decizia de a pleca din PNL cu durere, nu a fost uşor, întrucât am fost membru din februarie 1990, când eram 100 de persoane şi am plecat împreună la drum”, ne-a declarat Tudor Petre.

Reamintim că PNL Galaţi se confruntă cu tensiuni serioase, chiar înainte de alegerile parlamentare, generate de modul în care au fost aleşi candidaţii pentru scrutinul din decembrie, dar şi de numele anunţate pe liste.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.