Jump to content

Gălățeni la "X Factor" 2016


dcp100168

Recommended Posts

La doar 14 ani, o gălăţeancă, declarată cea mai bună concurentă de la X Factor

La doar 14 ani, gălăţeanca Alexandra Serenada Sîrghi a fost revelaţia serii de vineri la X Factor, pe Antena 1. Înainte de a urca pe scenă, tânăra artistă a mărturisit că a început să cânte la vârsta de nouă ani, împinsă de la spate de mătuşa ei, care şi-a dorit foarte mult să cânte, dar nu a avut posibilităţi: „Eu trăiesc prin visul ei care, totodată, a devenit şi visul meu”, a spus concurenta.

De la primele acorduri, membrii juriului au fost cuceriţi, la fel şi spectatorii şi telespectatorii. „Bine, măi fetiţo! Da, Da! Bravo! Bravo!”, a fost remarca lui Carla’s Dreams din timpul interpretării Alexandrei.

„Bine, Serenado! Eşti printre puţinele concurente din sezonul acesta care m-a făcu să dansez! Bravo, Serenado! Îmi place de tine!”, i-a spus Ştefan Bănică.

„Se poate decupa vocea ta din interpretare şi pot face o înregistrare cu ea, şi-o să iasă impecabil! Crede-mă! Felicitări!”, a fost părerea lui Carla’s Dreams.

„Au fost nişte detalii în muzică, în cântat, Doamne, le-ai făcut excepţional! Nota zece! Ariana Grande, Beyonce… Aguilera! Vai ce mi-a plăcut!”, a spus Delia.

“Mulţumim lui Dumnezeu că te-a înzestrat cu o voce atât de spectaculoasă. Te primesc cu braţele deschise la X Factor”, a fost reacţia lui Horia Brenciu.

Au urmat apoi, în serie, patru Da-uri care o trimit pe Alexandra în etapa următoare la X Factor. Noi îi ţinem pumnii şi ne dorim să o vedem în marea finală. Nu de alta, dar am reţinut mărturia finală a lui Carla’s Dreams: „Pentru mine, până acum, ea a fost cea mai bună din tot concursul!”.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ce i-a spus Delia unei gălăţence la X Factor: „Eşti orgasmică”

Blondă, cu ochii albaştri, înaltă şi suplă, îmbrăcată provocator, cântând senzaţional „This is a man's world”, Cristina Isabela Ionaşcu a fost, cu adevărat, o apariţie la X Factor, vineri seara, pe Antena 1.

Înainte de urca pe scenă, păşind agale pe Faleza Dunării, Cristina a mărturisit: „Am 31 de ani, viaţa mea a fost puţin… aşa, cam tumultoasă. Nu am făcut ceea ce mi-am dorit cel mai mult să fac, adică muzică, şi iată că am ajuns în momentul în care vreau să fac ceva în sensul acesta. Mă consider o luptătoare. Nu sunt genul de persoană care să se lase pradă compromisurilor”.

„Galaţiul e în mare formă azi!”, a fost prima reacţie a lui Ştefan Bănică atunci când a văzut-o pe scenă. Întrebată cu ce se ocupă, gălăţeanca a răspuns că este colaboratoare a Teatrului Muzical din Galaţi, cântă şi… se descurcă.

Uimirea s-a putut citi pe feţele membrilor juriului din clipa în care Cristina s-a dezlănţuit pe scenă. Nevenindu-le, parcă, să creadă ce auziseră, Delia şi Ştefan Bănică au supus-o unei noi provocări: să cânte fără acompaniament muzical. Şi a făcut-o impecabil, ba a mai adăugat şi un pic de improvizaţie muzicală!

„Oau! Draga mea, eşti orgasmică, în sensul cel mai bun posibil. Adică n-am văzut şi n-am auzit, până la tine, nimic asemănător! Vreau să te păstrăm! Vreau să rămâi. Nebunatică mică şi de la mine ai un Da”, a anunţat Delia.

„Cred că ar fi mai corect să-ţi dau un Da”, a spus Carla’s Dreams.

"Cred că eşti, pe departe, concurenta care a făcut cele mai multe genuflexiuni din toată istoria X Factor! Eu vreau să te văd în etapa următoare, drept pentru care îţi dau un Da!", a anunţat Horia Brenciu.

„Este clar că ai nişte calităţi vocale care nu pot fi puse la îndoială, dar pe mine m-ai lăsat aşa… nicicum. Cristina, fii tu aşa cum eşti! Eşti mişto, arăţi ok, ai voce! Lasă-te pe tine aşa cum eşti! De la mine ai un Da”, a spus şi Bănică.

Cu patru Da-uri, Cristina Ionaşcu s-a calificat în etapa următoare la X Factor, şi îi ţinem pumnii să ajungă cât mai departe în concurs.

Abia după ce a părăsit scena, Brenciu şi-a dat seama: „Nu am făcut testul decolteu! Buricul! Nici nu am analizat buricul şi decolteul! Nu m-am putut concentra la buric şi decolteu!”. O să aibă ocazia, în etapa viitoare.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

O gălăţeancă şi un gălăţean au cucerit publicul şi juriul la X Factor

  • Carla’s Dreams, Ştefan Bănică şi Delia s-au ridicat de la masa juriului ca s-o aplaude pe Lizuca Bîgu
  • Iulian Macovei a primit şi el patru „Da”-uri din partea juriului şi s-a calificat în etapa următoare la X Factor

Firavă şi mai ales copleşită de emoţii, aşa părea, pe scena X Factor, gălăţeanca Lizuca Bîgu, în vârstă de 17 ani. „Simt că mă sufoc de emoţii. Sper să reuşesc ceea ce mi-am propus şi să realizez un moment cât mai impresionant”, mărturisise în culise. „Poate cântă nemaipomenit şi ne surprinde!”, a spus Ştefan Bănică, punând punct încercărilor membrilor juriului de a o face să se simtă mai încrezătoare în forţele ei. Şi a avut dreptate cu vârf şi îndesat. După primele acorduri ale piesei lui de James Bay - ”Let it go”, Lizuca a dezlănţuit ropotele de aplauze ale publicului. Iar la final, ca s-o aplaude aşa cum merita, Carla’s Dreams, Ştefan Bănică şi Delia s-au ridicat de pe scaune. „Măi Lizuca, a fost foarte bine! A fost cu emoţie! Am avut dreptate la început!”, a spus Bănică încântat. „Lizuca! De ce nu ai încredere în tine! Eşti foarte bună! Ai fost senzaţională! Bravo! Lizuca, bine ai venit în Dumbrava Minunată!”, a anunţat Delia. Cu patru Da-uri, gălăţeanca s-a calificat în etapa următoare la X Factor. Dar a reuşit să creeze o controversă între Horia şi Carla’s: care e decorul cel mai potrivit pentru un videoclip al Lizucăi: un lan de floarea soarelui sau de grâu sau explozii şi erupţii vulcanice!

După Lizuca a fost rândul altui gălăţean să cucerească juriul şi publicul: Iulian Macovei de 17 ani. Tânărul a interpretat melodia lui Bruno Mars - ”Grenade”. „Zâmbeşte măi, a fost bine şi tu ştii asta! Felicitări! Ai un Da de la mine”, a fost prima reacţie din partea lui Carla’s Dreams. „Iuliane, ştii care e problema ta? N-ai iubită! Pentru Iulian fără iubită, răspunsul meu este Da!”, i-a găsit un cusur Ştefan Bănică. Alte două Da-uri au venit de la Delia şi de la Horia Brenciu şi astfel Iulian Macovei s-a calificat în etapa următoare.

Şi lui, şi Lizucăi le dorim să ajungă cât mai departe la X Factor.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ce i-a spus Bănică Jr. unei gălăţence la X Factor: „Alexandra, m-ai surprins de la apariţie la alegerea piesei”

„Wow!” – „Wow!” – „Wow!”, au sunat, în serie, reacţiile membrilor juriului X Factor, Carla’s Dreams, Delia şi Ştefan Bănică, la apariţia pe scenă a gălăţencei Alexandra Penciu, în vârstă de 21 de ani. Înaltă, frumoasă şi extraordinar de talentată, studentă la Compozitie Jazz-Muzică Pop la Universitatea Națională de Muzică București, pe Alexandra Penciu aţi putut-o vedea şi asculta, în urmă cu câţiva ani, pe când era elevă la Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin” din Galaţi, la „Vocea României”.

Cu sinceritate şi umor, gălăţeanca a mărturisit cele două motive pentru care a venit la X Factor: „Am venit să capăt suficientă notorietate ca să îmi fac cunoscute piesele pe care le compun şi să le scot pe piaţă”, a explicat Alexandra. Artista a ales să cânte piesa lui Smiley, „Designed to love you”, dar într-o variantă personală. Prestaţia ei a fost exact aşa cum a preconizat înainte de a urca pe scenă: „nebuno-senzuală”.

„Deci nu am greşit când am spus Alexandra, WOW! Ai cântat foarte bine! Fain! Felicitări! Cu al meu da, ai garanţia că ne mai vedem”, i-a spus Carla’s Dreams. „Alexandra, m-ai surprins de la apariţie la alegerea piesei! Foarte scurt momentul, şi asta m-a surprins! Eşti specială! Îţi dau un Da”, a mărturisit Ştefan Bănică.
„Mi-ai plăcut! Şi din partea mea ai un Da”, a spus şi Delia. „Alexandra, din partea mea ai felicitările plus TVA, adică plus un Da”, a spus cu umor Horia Brenciu.
Înainte de a urca pe scenă, Alexandra a spus, încrezătoare, ce-şi doreşte: „Nu mi-e frică de nimeni, dar mi-aş dori foarte mult să îl pup pe Carla’s. Aş vrea să văd cum se simte vopseaua”. „Te rog, pot să te pup?!”, l-a întrebat Alexandra pe Carla’s, după ce i-a oferit „Da”-ul. Timid, artistul i-a promis un pupic în etapa următoare, dar i-a transmis unul aerian. Poate se ţin de cuvânt în etapa următoare, unde Alexandra Penciu s-a calificat cu succes. Şi îi puteţi înlesni drumul către gale votând-o.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Două gălăţence, în echipa Carla’s Dreams la X Factor

Lizuca Bîgu şi Alexandra Serenada Sîrghi, două gălăţence care au făcut furori la audiţiile X Factor, au fost alese în grupa de zece voci coordonată de Carla’s Dreams, dedicată fetelor de până în 24 de ani. Pentru ele, săptămâna aceasta la Antena 1 începe Bootcampul „X Factor”. Cele două gălăţence, împreună cu celelalte opt competitoare, vor cânta acompaniate de orchestra „The Colours” şi vor trebui să dovedească faptul că sunt cele mai bune pentru a ajunge în galele live. Marea lor provocare este faptul că, din cele zece voci selectate, doar patru vor ajunge în gale! Tensiunea devine astfel tot mai mare, locurile sunt mai puţine, iar pretenţiile tot mai mari. Dar gălăţencele noastre sunt senzaţionale.

Reamintim că, pentru a o aplauda pe Lizuca Bîgu, în vârstă de 17 ani, Carla’s Dreams, Ştefan Bănică şi Delia s-au ridicat în picioare de la masa juriului. După primele acorduri ale piesei lui de James Bay - ”Let it go”, Lizuca a dezlănţuit ropotele de aplauze ale publicului. La doar 14 ani, gălăţeanca Alexandra Serenada Sîrghi a fost revelaţia serii X Factor în care a cântat. „Se poate decupa vocea ta din interpretare şi pot face o înregistrare cu ea, şi-o să iasă impecabil! Crede-mă! Felicitări!”, a fost părerea lui Carla’s Dreams. Şi tot el a mărturisit public: „Pentru mine, până acum, ea a fost cea mai bună din tot concursul!”.

Le ţinem pumnii celor două gălăţence!

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ultima seară a gălăţencelor la "X Factor". Alexandra Sîrghi şi Lizuca Bîgu au făcut spectacol

Cele două gălăţence din echipa lui Carla’s Dreams la "X Factor", Alexandra Sîrghi şi Lizuca Bîgu, au cântat senzaţional în ultima lor seară de competiţie.

"Tot ce-mi doresc este să nu mă dezamăgesc pe mine însămi şi să ştiu că am dat tot ce-a fost mai bun!", a mărturisit gălăţeanca Lizuca Bîgu, în vârstă de 17 ani, înainte de a cânta senzaţional piesa "Stiches" a lui Shawn Mendes.

În concurs, Lizuca a trebuit să facă faţă unei provocări şi mai grele decât prestaţia astistică! Carla-s Dreams i-a cerut să aleagă pe cine elimină din concurs, pentru a-i lua locul: „Dacă nu, pleci!". Copleşită de tensiune, Lizuca a nominalizat o adversară, dar Carla’s a decis să-i ofere locul alteia! Apoi, văzând-o aproape sufocată de emoţii şi presiune, a sfătuit-o să se calmeze. Din păcate, în final, Lizuca a fost eliminată, pentru a-i face loc penultimei concurente. Şi chiar Carla’s Dreams a regretat decizia: "Eşti foarte brava, să ştii! Îmi pare foarte rău! Crede-mă!".

Alexandra Serenada Sîrghi, în vârstă de 14 ani, a făcut spectacol cu piesa lui Alan Walker "Faded".

Din păcate, însă, nu a trecut mai departe. "Te aplaud în picioare pentru ceea ce ai făcut. Şi chiar cred sincer că, pur şi simplu, nu a fost ziua ta! Felicitări încă o dată! Totul mi-a plăcut şi ştiu că posibilităţile ei sunt mult mai mari decât ceea ce a fost astăzi, dar în circumstanţele care au fost azi era greu!”, a mărturisit Carla’s Dreams.

Din păcate, Galaţiul a rămas fără concurenţi la "X Factor"!

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.