Jump to content

Un bolnav de cancer s-a aruncat de la etajul 8 al Spitalului Judeţean


dcp100168

Recommended Posts

Un bolnav de cancer s-a aruncat de la etajul 8 al Spitalului Judeţean

La prima oră a dimineţii un bărbat de 76 de ani, internat în secţia Oncologie a Spitalului de Urgenţă Galaţi, s-a aruncat în gol de la fereastră sălii de pansamente. O echipa medicală din Unitatea de Primiri Urgenţă a Spitalului a intervenit dar din păcate omul murise pe loc. "A suferit în urma căderii o politraumă . Nu a mai putut fi salvat", a precizat dr. Lidia Şandru, UPU, Spitalul de Urgenţă Galaţi.

La ora la care s-a întâmplat tragedia pe secţie, cele două infirmiere pansau un bolnav, iar asistenta  se ocupa de un bolnav sosit prin transfer de la Bucureşti. Oricum cu jumătate de oră înainte de a se omorî omul fusese vizitat de asistentă şi  părea în regulă . "Pacientul era în evidenţă de circa doi ani deoarece avea o tumoră laringeală. Din păcate era în ultima fază şi fusese internat doar pentru tratment paleativ. Nu se mai putea face nimic“, a spus  dr. Lucica Grigorică, purtătorul de cuvînt al  Spitalului de Urgenţă Galaţi.

Tumora de care suferea bărbatul ajunsese în faza finală şi omul aştepta să moară. Familia a fost anunţată. Poliţiştii au făcut cercetarea la faţa locului şi au deschis o anchetă în acest caz.

presagalatibraila.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.