Jump to content

Cine sunt consilierii primarului Ionuţ Pucheanu


dcp100168

Recommended Posts

Cine sunt consilierii primarului Ionuţ Pucheanu

În mandatul trecut, exista o cutumă: consilierii personali ai primarului ajungeau lesne în funcţia de directori. Nu vă putem spune dacă la fel se va întâmpla şi acum, dar ni se pare important să ştiţi cine sunt sfetnicii primarului Ionuţ Pucheanu, potrivit datelor furnizate de Biroul de Presă al Primăriei.

Primul consilier este Dan Dorian Beraru, în vârstă de 31 de ani, care a absolvit Colegiul „Traian Vuia” şi este licenţiat în Ştiinţe Economice, Specializarea Finanţe-Bănci. De asemenea, are şi studii postuniversitare - Master ”Administraţie Publică şi Integrare Europeană”. Trebuie spus că Beraru a fost şeful de cabinet al fostului primar, Marius Stan.

Cel de-al doilea consilier este Claudiu Eduard Zlătaru, în vârstă de 29 de ani, care a absolvit Liceul de Marină, Facultatea de Inginerie şi Protecţia Mediului şi un master în Calitatea Mediului şi Dezvoltare Durabilă. Potrivit datelor noastre, Zlătaru este membru PSD şi a fost antepenultimul candidat pe lista PSD la Consiliul Local, în alegerile din 5 iunie.

Mai trebuie spus că ambii consilieri au făcut studiile de licenţă şi master la zi, la buget, la Universitatea ”Dunărea de Jos” din Galaţi.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.