Jump to content

Producătorul de mezeluri Zimbria va construi o fabrică în Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

Producătorul de mezeluri Zimbria va construi o fabrică în Galaţi

Producătorul de specialităţi din carne şi brânzeturi marca Zimbria, un business de circa 1 mil. euro, prezent cu pro­­dusele sale în cinci magazine din Brăila, Galaţi şi Bucu­reşti, vrea să deschidă o fabrică de preparate din carne din fon­­duri europene care să aibă o capacitate de producţie de două tone de preparate pe zi, potrivit reprezentantului com­paniei.

„Anul acesta am achiziţionat un teren de 4.000 metri pătraţi la ieşirea din Galaţi, unde vom construi o fabricuţă. Vrem să avem flux, pentru a face schimburi intracomunitare, adică să putem exporta produse. Fabrica o să aibă o capacitate de producţie de două tone pe zi şi va fi o investiţie de circa un milion de euro. Intenţia noastră este să o facem cu magazin de desfacere, un punct de atracţie, ca să vină lumea să cumpere. Lucrăm la proiect şi dacă totul va fi OK, îl vom prezenta în sesiunea din martie 2017“, a declarat pentru ZF Marius Verdeşi, fondatorul brandului Zim­bria.

zf.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.