Jump to content

Mamă şi fiu, reţinuţi pentru proxenetism


dcp100168

Recommended Posts

Mamă şi fiu, reţinuţi pentru proxenetism

Un bărbat de 25 ani şi mama acestuia de 47 ani au fost reţinuţi de poliţişti pe bază de ordonanţă, fiind suspecţi de comiterea infracţiunii de proxenetism, se arată într-un comunicat de presă transmis vineri AGERPRES de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Galaţi. Potrivit comunicatului, în perioada 2015-2016, bărbatul a determinat prin metoda ‘lover boy’ mai multe femei, printre care şi două minore, să practice prostituţia.

Din activitatea infracţională, bărbatul ar fi obţinut peste 70.000 de lei, bani ce erau colectaţi de către mama bărbatului, care avea şi rolul de a supraveghea femeile.

Cele două persoane au fost reţinute pe bază de ordonanţă urmând să fie prezentate magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

radioiasi.ro

Link to comment
Share on other sites

Gălăţenii fac "afaceri" în familie! Un fiu iubăreţ şi-a făcut mama matroană

Ce pot face un fiu, tânăr şi cu lipici la fete, şi mama lui, femeie în floarea vârstei, ca să aibă un trai îmbelşugat şi fără grija zilei de mâine? Bunăoară, proxenetism şi nu oricum, ci prin exploatarea fetiţelor care încă nu au împlinit vârsta majoratului şi de pe urma cărora se obţin bani frumoşi şi la fel de murdari. Este reţeta pe care au mizat în ultimul an doi gălăţeni, mamă şi fiu, reţetă care le-a băgat în buzunare, oficial, peste 70.000 de lei, dar care le-a adus în cele din urmă şi poliţia la uşă, cu perspectiva câtorva ani buni de puşcărie.

Cel care a pus bazele "afacerii" a fost fiul, de 25 de ani, care de altfel atrăgea şi fetele pe care le punea mai apoi să se prostitueze. Nu cu forţa, ci cu binişorul, convingându-le pe fiecare să îşi vândă trupul în numele iubirii şi al bunăstării comune alături de "iubiţel". În rândul femeilor care i-au picat în plasă au fost şi două minore, susţin poliţiştii care zilele trecute au ajuns la uşa lui şi a mamei, care la vârsta de 47 de ani, avea misiunea de a supraveghea  fetele care îşi vindeau trupurile şi de a colecta banii.

"Cele două persoane au fost reţinute pe bază de ordonanţă, urmând să fie prezentate magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale", a precizat subinsp. Andreea Rogojină, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, mama şi fiul vor trebui să renunţe o vreme la lux, ei riscând până la zece ani închisoare.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.