Jump to content

Unde sunaţi când vi se sparge o țeavă


dcp100168

Recommended Posts

Unde sunaţi când vi se sparge o țeavă

Se poate întâmpla: ţi se sparge o ţeavă sau cedează un robinet chiar în ziua de Crăciun sau în noaptea dintre ani! Unde să suni, ca să nu fii nevoit să te bagi, îmbrăcat de sărbătoare, sub chiuvetă sau ca să nu cobori prin subsol, în căutare de vane şi robineţi de închis? Ei bine, atât Apă Canal SA, cât şi Calorgal au echipe de intervenţii gata să vă ajute de sărbători.

SC Apă Canal SA informează că vor exista echipe de intervenţie şi personal din administraţie pregătit să coordoneze o eventuală intervenţie, şi în cazul eventualelor avarii apărute la branşamentele de apă rece executate la comun, cât şi la cele individuale. Potrivit informaţiilor oferite de reprezentanţii societăţii, nu se percep taxe pentru remedierea avariilor. Numerele de telefon la care puteţi sesiza că aveţi o problemă (şi pe care le găsiţi şi pe site-ul instituţiei) sunt: 0236.473.360 şi 0236.463.294.

SC Calorgal SA are, de asemenea, echipe pregătite să intervină în perioada sărbătorilor. Se pot face şi reparaţii care ţin atât de infrastructura exterioară a locuinţei gălăţeanului, cât şi de cea interioară. Pe site-ul Calorgal am găsit şi o listă cu preţurile pe care trebuie să le plătiţi. Spre exemplu, taxa de deplasare şi constatare este de 22,25 lei. Înlocuirea unui obertain costă 11,95 lei, iar desfundarea unui sifon de pardoseală este 12,95 lei. Numărul de dispecerat este 0236.311.018.

Dacă vi se strică centrala termică, puteţi suna fie la Engie, care are pe site o ofertă completă a serviciilor de mentenanţă şi întreţinere pe care le oferă. Tot pe site sunt şi două numere de telefon la care puteţi sesiza defecţiunile: 021.9281 şi 0800.877.788. De asemenea, Autoritatea Naţională pentru Reglementarea în domeniul Energiei (ANRE) a autorizat 26 de agenţi economici gălăţeni pentru a interveni, în caz de avarie. Numele şi datele de contact le găsiţi la adresa http://213.177.15.183/PublicLists/AtestatGN

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.