Jump to content

Atacuri de panică, după cutremurul de marţi noaptea


dcp100168

Recommended Posts

Atacuri de panică, după cutremurul de marţi noaptea

  • Imediat după producerea seimului, numărul apelurilor adresate Ambulanţei a crescut cu 20%

Trei gălăţeni au suferit atacuri de panică imediat după cutremurul din noaptea de marţi spre miercuri. Este vorba de o tânără de 22 de ani din Galaţi, una de 23 de ani din Târgu Bujor şi un bărbat de 30 de ani din localitatea Griviţa. Oamenii au apelat la ajutorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi şi doi dintre ei au şi fost internaţi la spitalele din Tecuci şi Târgu Bujor. Femeia din Galaţi care a suferit atacul de panică în urma cutremurului a refuzat internarea după ce i s-a luat tensiunea şi a primit îngrijiri medicale. “Aceștia trei au avut atacuri de panică, stări de agitație psihomotorii și pusee de tensiune consecutive cutremurului”, a precizat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului de Ambulanţă Galaţi.

Imediat după cutremur, numărul apelurilor adresate Ambulanţei a crescut cu 20%. Solicitările au venit mai ales de la bolnavi cronic care, speriaţi de cutremur, au suferit acutizări ale afecţiunile de care suferă. Nu s-au înregistrat cazuri grave.

reperul.ro

Cutremur cu magnitudinea de 5,3 în zona Vrancea

Institutul Naţional de Fizică a Pământului (INFP) a revizuit cutremurul produs la ora 1.20 în zona Vrancea, de la 5,4 la o magnitudine de 5,3 pe scara Richter şi o adâncime de 98,9 km. Potrivit INFP, cutremurul s-a produs la ora 1.20 şi a avut o magnitudine de 5,3 pe scara Richter, revizuirea fiind făcută de la 5,4 şi 5,2, valorile anunţate iniţial. Cutremurul s-a produs în zona Vrancea la o adâncime de 98,9 de km şi a fost resimţit în mai multe judeţe din Sud-Est şi în Capitală.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.