Jump to content

Consultație gratuită pentru pacienţii cu cancer


dcp100168

Recommended Posts

Consultație gratuită pentru pacienţii cu cancer

Pacienţii cu cancer pot avea o a doua opinie medicală gratuit, la Bucureşti, Buzău şi Galaţi, în intervalul 13-15 ianuarie, într-o întâlnire cu doi medici oncologi reputaţi. Opinia medicală va fi pe bază şi în limita dosarului de investigaţii/analize prezentat. La Galaţi, pe 15 ianuarie 2017, de la ora 10:00, pacienţii pot participa la o întâlnire cu conf. dr. Soley Bayraktar şi prof. dr. Yakup Kumtepe.

Conf. dr. Soley Bayraktar este specializată în oncologie, pentru toate formele de cancer, precum şi în hemato-oncologie, pentru toate formele de leucemie, limfoame, alte boli de sânge. Prof. dr. Yakup Kumtepe este specialist în gineco-oncologie, în tratarea tuturor formelor de cancer ginecologic. Dr. Bayraktar şi dr. Kumtepe, medicii specialişti ai Memorial Hospitals Group din Istanbul (Turcia) vor vorbi despre cele mai frecvente tipuri de cancer întâlnite în activitatea lor.

Pe baza investigaţiilor/ analizelor, pot oferi pacienţilor participanţi a doua opinie medicală gratuită. Pentru detalii puteţi apela la Ionela Unsal, reprezentant al spitalului din Turcia, la email askimionela@yahoo.com.

Întâlnirea are loc duminică, 15 ianuarie 2017, începând cu ora 10.00, în sala de conferinţe a Hotelului Magnus din Galaţi. Participarea este gratuită, programările sunt în limita locurilor disponibile.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.