Jump to content

Un șofer de autobuz ar putea fi concediat, după un film postat pe Facebook


dcp100168

Recommended Posts

Un șofer de autobuz ar putea fi concediat, după un film postat pe Facebook

Scandal filmat într-un autobuz la Galaţi. Un şofer a fost înregistrat în timp ce vorbea la telefon şi conducea, pe şoseaua plină de zăpadă. În plus, o călătoare îl acuză că nici nu a vrut să îi deschidă uşa din faţă ca să urce, pe motiv că se face frig în cabina lui. Bărbatul de la volan a ajuns acum în vizorul şefilor, care ar putea să-l concedieze pentru că a încălcat regulile.

„-Uite aşa, să vedem şoferii din Galaţi cum merg şi vorbesc la telefon, că aşa se face.

-Hai, ia, hai lasă!

-Şofer de pe traseul 29.

-Ei, extraordinar...

-Care nu poate să ne vândă bilete, că vorbeşte la telefon!”

Această întâmplare a fost filmată, sâmbătă, în autobuzul 29, de o tânără care locuieşte în Spania de 8 ani. Ea povesteşte ca a fost înjurată de şofer pentru că a îndrăznit să urce pe uşa din faţă şi să-i ceară bilet. În condiţiile în care călătorii sunt obligaţi de regulamentul firmei de transport să nu urce în autobuz decât prin faţă, iar şoferii, să le vândă tichete.

„Dumnealui voia să merg prin zăpadă de un metru, până la a doua uşă, ca să nu intre frig prin faţă. A început să mă înjure, nu a vrut să-mi vândă bilet, a vorbit la telefon, tot drumul a vorbit la telefon,” povestește Daniela Crăciun.

Incidentul filmat a fost postat pe Facebook, aşa că l-au văzut şi şefii şoferului. Acesta abia se angajase şi acum ar putea să rămână fără loc de muncă.

„Mâine, pot să-i desfac contractul de muncă şi să plece acasă. Atitudinea pe care a avut-o nu mi se pare corespunzătoare pentru un conducător auto în transportul urban,” precizează Genica Totolici, director Transurb.

Directorii firmei de transport în comun de la Galaţi îi avertizează pe şoferi să fie mai atenţi când sunt la volan. Mai ales că pasagerii se plâng frecvent că cei care conduc autobuzele sunt nepoliticoşi sau vorbesc la telefon în timpul mersului.

digi24.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.