Jump to content

Mii de gălăţeni rămân fără căldură, din cauza unei avarii CET


dcp100168

Recommended Posts

Mii de gălăţeni rămân fără căldură, din cauza unei avarii CET

Mii de gălăţeni care locuiesc în cartierul Aurel Vlaicu vor rămâne, vineri, 13 ianuarie, fără căldură şi apă caldă din cauza unei avarii care s-a produs la magistrala III a Electrocentrale (CET).

Reprezentanţii producătorului de agent termic primar ne-au declarat că două puncte termice vor fi închise, în perioada în care Electrocentrale va lucra la repararea conductei sparte. „Nu am intervenit zilele trecute pentru că temperaturile au fost foarte scăzute şi nu am dorit să le provocăm oamenilor un disconfort prea mare. Vom depune eforturi pentru a repune în funcţiune sistemul, în aşa fel încât consumatorii să aibă căldură şi apă caldă atunci când se întorc de la serviciu. Lucrările vor fi demarate vineri dimineaţă, la prima oră, astfel încât să le finalizăm până în jurul orei 15,00”, ne-a declarat Ion Stanciu, şef Serviciu Mentenanţă din cadrul Electrocentrale.

Peste 1.000 de apartamente, în frig

Potrivit purtătorului de cuvânt al Calorgal, Mihai Costache, cele două puncte termice care vor fi astăzi închise deservesc nu mai puţin de 1.004 apartamente locuite şi branşate la sistemul centralizat de termoficare, conform datelor obţinute de către reprezentanţii societăţii de la asociaţiile de proprietari. Practic, conform reprezentantului Calorgal, sistarea furnizării de agent termic primar va afecta 11 asociaţii de proprietari din cartierul Aurel Vlaicu.

„SC Electrocentrale a informat, în această după amiază (joi, 12 decembrie - n.r.), că „începând cu ziua de vineri, 13 ianuarie 2017, va executa lucrări în vederea eliminării avariei la Magistrala III, pe strada Drumul Viilor nr. 19 (…) Lucrarea va fi executată în regim de avarie”. Ca urmare a acestei situaţii vor fi afectate două puncte termice care alimentează 1.004 apartamente branşate şi locuite, din 92 de scări de bloc din 11 asociaţii de proprietari din cartierul Aurel Vlaicu. Calorgal va reveni la furnizarea agentului termic în regim normal în perimetrul afectat de îndată ce lucrările pe reţeaua SC Electrocentrale SA vor fi finalizate”, a precizat purtătorul de cuvânt al Calorgal.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.