Jump to content

A murit Dan Adamescu, afaceristul care a falimentat Oţelul


dcp100168

Recommended Posts

A murit Dan Adamescu, afaceristul care a falimentat Oţelul

Omul de afaceri Dan Adamescu a murit, luni seara, într-o unitate spitalicească din exteriorul Penitenciarului Jilava, a declarat, pentru AGERPRES, Carmen Uțoiu, inspector de penitenciare. "În seara zilei de 23 ianuarie, în jurul orei 23,45, a avut loc decesul unei persoane custodiate de Penitenciarul Jilava. Aceasta se afla într-o unitate spitalicească din exteriorul penitenciarului", a spus Uțoiu. Ea a anunțat că, potrivit procedurilor legale, a fost anunțată familia persoanei decedate de îndată, a fost informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate și a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu.

Dan Adamescu executa o condamnare de patru ani și patru luni primită într-un caz de corupție privind soluții favorabile în dosare de insolvență, iar pe 21 decembrie o instanță din București i-a respins definitiv o cerere de eliberare condiționată. Omul de afaceri se afla internat într-un spital din Capitală, avocații lui susținând că este grav bolnav.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.