Jump to content

Marius Stan se întoarce în fotbal


dcp100168

Recommended Posts

Marius Stan a explicat de ce a ales să se întoarcă în fotbal, la Chiajna: "În Galaţi am numai "prieteni". Trebuia să mă mut din oraş"

Marius Stan a surprins pe mulţi, astăzi, dezvăluind la Digi Sport Matinal că a decis să se întoarcă în fotbal. Fostul conducător al Oţelului se va ocupa în continuare de destinele Concordiei Chiajna.

În condiţiile în care ieşise din fenomen acum 5 ani, pentru o carieră politică, decizia fostului primar de la Galaţi a fost una neaşteptată. Acesta a explicat foarte plastic că, la hotărârea sa, a contribuit şi faptul că şi-a făcut mulţi "prieteni" în politică. "Trebuie să muncim... Nu m-am mutat cu familia, doar cu locul de muncă. La Galaţi este greu să găseşti loc de muncă. Mai ales după ce ai fost primar... Ai numai prieteni, cu ghilimelele de rigoare. Singura variantă este să te muţi din oraş...", a declarat Stan.

Marius Stan a fost ales în funcţia de primar al Galaţiului din partea USL, în 2012. Anul trecut, la alegerile locale din vară, a candidat din nou. De această dată din partea UNPR. Deşi mulţi îl vedeau în continuare favorit, el a obţinut doar 21,3% din voturi.

digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.