Jump to content

În Galați nu există decât 500 de motociclete


dcp100168

Recommended Posts

În Galați nu există decât 500 de motociclete

Numărul motocicletelor înmatriculate în Galaţi n-a variat semnificativ, în ultimii doi ani. Mai exact, în 2015 aveam 520 de motociclete înscrise în trafic în Galaţi, în vreme ce, anul trecut, numărul lor scăzuse la 518, potrivit datelor Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), care a publicat recent datele statistice care descriu parcul auto naţional.

La motociclete, problema n-ar fi una legată de număr, ci mai degrabă de vârstă. La fel ca şi în cazul autoturismelor,  cele mai multe exemplare  sunt vechi şi foarte vechi. În 2015, 379 dintre motocicletele care primiseră dreptul să circule pe drumurile publice - adică 79 la sută din totalul celor înmatriculate în județ - fuseseră fabricate în urmă cu mai bine de 20 de ani. Anul trecut, procentul de motociclete mai vechi de două decenii scăzuse sensibil, dar era încă de peste 76 la sută.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.