Jump to content

Un tânăr a murit ars în propria locuinţă


dcp100168

Recommended Posts

Un tânăr a murit ars în propria locuinţă

Incendiu în noaptea de miercuri spre joi, puţin după miezul nopţii, în satul Bursucani din comuna Bălăbăneşti. Localnicii au dat alarma după ce fumul şi focul au început să iasă din una dintre locuinţele satului. Incendiul a fost anunţat la ora 00.26 şi a fost lichidat la ora 03.40.

Incendiul deja se manifesta cu violenţă. Au intervenit echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi. Din păcate, după ce incendiul a fost stins şi lichidat, în casă s-a găsit cadavrul unui bărbat. „Persoana era decedată şi nu s-a mai putut face decât constatarea decesului“, a precizat dr. Mihai Polinschi, director al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi. După verificări a reieşit că persoana decedată era chiar proprietarul casei, un bărbat în vârstă de 29 de ani.

„Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost legată de o sobă cu acumulare de căldură din care a căzut jar în cameră. Au ars 70 de metri poătraţi ai acoperişului şi mobila din cameră. Din păcate, după stingerea incendiului a fost găsit trupul carbonizat al proprietarului casei“, a precizat lt. col. Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru continuarea cercetărilor.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.