dcp100168 Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 Florin Pâslaru, umbra lui Liviu Dragnea Fostul lider al grupului PSD din Camera Deputaţilor, Florin Pâslaru, nu a părăsit Parlamentul României, chiar dacă nu a mai candidat pentru un nou mandat. După cum ne-a declarat, Florin Pâslaru este, în prezent, consilier la Cancelaria preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, adică unul dintre cei mai apropiaţi oameni ai liderului PSD. "Domnul Dragnea nu şi-au uitat oamenii care i-au fost aproape. Mă ocup de pregătirea proiectelor legislative, de relaţia preşedintelui Camerei Deputaţilor cu toate grupurile parlamentare, nu doar cu grupul PSD, şi de pregătirea întâlnirilor preşedintelui. De pildă, dacă urmează să se întâlnească cu un alt lider parlamentar din străinătate, eu pregătesc detaliile. Pe scurt, mă ocup de tot ce se numeşte legătura preşedintelui cu structurile din Parlament", ne-a declarat Pâslaru. viata-libera.ro
dcp100168 Posted August 10, 2017 Author Posted August 10, 2017 Florin Pâslaru, consilier în Agenţia Nucleară şi pentru Deşeuri Radioactive Binecunoscutul pesedist Florin Pâslaru, fost deputat, s-a lipit de un post călduţ de consilier al preşedintelui Agenţiei Nucleare şi pentru Deşeuri Radioactive. După ce actualul preşedinte, Horia Grama, a fost numit în funcţie, în scurt timp au fost aduşi doi consilieri şi anume Andrei Dolineaschi şi Florin Pâslaru. Atât preşedintele Agenţiei Nucleare şi pentru Deşeuri Radioactive, cât şi cei doi consilieri sunt foşti parlamentari care nu au mai avut loc pe liste la ultimele alegeri. monitoruldegalati.ro
Recommended Posts