Jump to content

"Românii au talent", sezonul 8


dcp100168

Recommended Posts

De pe scena Teatrului Muzical. Un cuplu de artişti gălăţeni a adus opera comică la "Românii au talent"

Cuplul Iulia și Paul Adămiță, artist liric şi, respectiv, balerin la Teatrul Muzical „Nae Leonard” din Galaţi, a oferit vineri seara, pe scena Pro Tv, un moment care a cucerit atât juriul cât şi publicul „Românii au talent”. Chiar dacă nu a fost un număr artistic comercial - aşa cum şi-ar fi dorit Andra - ci unul de operă comică, vocea minunată a Iuliei şi eleganţa cu care Paul a pus-o în valoare, le-au adus cele patru Da-uri din partea juriului, primind, astfel, biletul către etapa următoare a concursului.

„Oglindă-oglinjoară, cine-i cea mai frumoasă din ţară?” – „Păpuşa!”, a fost răspunsul artistei lirice Iulia-Carmen Florea-Adămiţă la întrebarea lui Pavel Bartoş, adresată în culisele "Românii au talent". Păpuşa era personajul în care artista avea să se transforme, iar maestrul păpuşar nu putea fi altul decât soţul ei, balerinul Paul Adămiţă. S-au cunoscut în Teatrul Muzical „Nae Leonard”, unde ea a fost fascinată de ochii lui albaştri. „Ea este concurenta, nu eu. Dacă avem succes, este succesul soţiei mele. Dacă este eşec, este al meu”, a spus, cu modestie, Paul Adămiţă.

Iulia a interpretat „Aria Păpuşii” şi a uimit atât cu vocea, cât şi cu jocul scenic, stârnind ropote de aplauze. Deşi Andi Moisescu şi-ar fi dorit să-l audă şi pe Paul cântând, nu a ezitat să spună „Da” momentului artistic. La fel şi Florin Călinescu.

„Cu mare admiraţie pentru calităţile vocale, Da!”, a spus Mihaela Rădulescu.

„Nu am cum să spun nu, şi atunci spun Da!, a concluzionat Andra.

Îi felicităm pe Iulia şi Paul Adămiţă şi le ţinem pumnii în etapa următoare a competiţiei "Românii au talent".

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Trupa Fantastic Girls din Galaţi, la "Românii au talent"

Talentate, frumoase şi provocatoare, au adus o adevărată explozie de energie pe scena concursului „Românii au talent” de la Pro Tv.

„Noi suntem Fantastic Girls cea mai bună trupă de street dance din Galaţi. Suntem şapte fete pentru că şapte este numărul nostru norocos. Suntem moldovence, suntem rele şi suntem extrem de talentate. Sper să luăm patru de Da!”, mărturisiseră dansatoarele, pe Faleza Dunării, înainte de a intra în competiţie.

Din păcate, de la masa juriului, Florin Călinescu şi Andra au văzut mai degrabă desincronizările şi asimetriile din dansul lor, aşa că le-au spus „NU”. Mai îngăduitor, Andi Moisescu a oferit un Da, prestaţiei lor care, în opinia Mihaelei Rădulescu a fost la limita între „un dans corect şi unul mai puţin reuşit”. Dar diva de la Monaco a văzut dincolo de tehnică şi de emoţii: „Mie una mi-aţi plăcut! Îmi place ideea, îmi place preocuparea voastră pentru detalii şi îmi place cum dansaţi! Eu cred foarte tare în voi şi da-ul de la mine înseamnă că aveţi de ce să continuaţi şi de ce să mergeţi pe drumul acesta şi mai departe! Se vedea pe fetele astea că le place pe bune să danseze, şi cam de-acolo a venit aprecierea mea!”, a spus Mihaela Rădulescu.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

A patra încercare la Pro TV. Gălăţeanul Viorel s-a calificat la “Românii au talent”

„Ce criminală e!”, şoptea admirativ gălăţeanul Viorel Talent, în culise, sorbind-o din priviri pe Mihaela Rădulescu. La cererea publicului, Viorel Stănescu, în vârstă de 38 de ani, agent de pază, s-a întors pe scena Pro TV unde, după cum mărturiseşte, se simte "ca la 20 de ani, şi trăieşte la maxim".

Din plin s-au distrat şi publicul, care l-a aplaudat ridicat de pe scaune, şi juriul, care a urcat pe scenă, dansând alături de Viorel. Cel care a dat tonul a fost Andi Moisescu, urcat pe masa juriului ca să danseze, şi apoi pe scenă! L-au urmat Mihaela Rădulescu, Andra şi Florin Călinescu. S-a dezlănţuit nebunia, nu doar pe scenă şi în public, şi în culise, unde special pentru acest moment a venit şi Răzvan Fodor.

„Pentru mine ai făcut ceva extraordinar: l-ai urcat pe Andi Moisescu sus pe masă! N-a făcut nimeni aşa ceva. Jos pălăria în faţa ta!”, i-a spus Andra.

„Unde mai pui că e prima dată din atâtea sezoane, şi după 20 de ani de când mă ştiu cu Andi când am stat între picioarele lui! Ceva fără precedent”, a continuat ideea diva de la Monaco. În semn de admiraţie, în timpul dansului, şi-a scos pălăria şi i-a pus-o pe cap lui Viorel.

Trei Da-uri

„Dragă Viorel, perseverenţa şi exerciţiul dau roade. Din partea mea ai un Da!”, a decis Florin Călinescu, spre stupoarea prezentatorilor Smiley şi Pavel Bartoş.

Andi s-a prefăcut că apasă butonul auriu, care l-ar fi trimis pe gălăţean direct în semifinale, dându-i emoţii Andrei. Revenit pe scaun, i-a oferit şansa de a merge mai departe: „Viorele, dacă m-aş pune acum de-a curmezişul carierei tale artistice, practic m-aş pedepsi pe mine! Nu pot să fac aşa ceva! Nici măcar nu e despre talent, este vorba despre încercarea de a fi mai bun, iar asta merită recompensat. Ai un Da de la mine!”.

„Da!”, i-a strigat şi Mihaela Rădulescu făcându-l pe Viorel să îngenuncheze pe scenă şi să se închine: „Mulţumesc lui Dumnezeu că a lucrat la inimile voastre! Chiar vă iubesc!”.

„Mă bucur tare mult pentru tine că ai trecut în etapa următoare cu trei de Da”, a conchis Andra, care nu i-a dat şi votul ei.

„După părerea mea lucrurile au fost clare de la prima înfăţişare, adică de la primul sezon în care a venit  el. Era clar talent! Am greşit! Viorel, Viorel!”, a mai avut de spus juriul.
Îi ţinem pumnii lui Viorel să meargă cât mai departe la "Românii au talent”.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Patru DA-uri pentru Florin Drăgoi. Beatbox de senzaţie cu gălăţeanul Zen la „Românii au talent”

„Talentul meu, pentru mine, înseamnă ceea ce mi-a permis Dumnezeu să pot face. Când îmi exprim talentul pe scenă, eu simt că pot comunica cu fiecare persoană care mă ascultă şi este un moment nemaipomenit.  Eu m-am născut prematur. Aveam şapte luni fără o zi. Fiind prematur, am fost băgat la incubator şi ţinut prea mult, iar acel surplus de aer mi-a afectat mersul. Pur şi simplu asta mi s-a întâmplat! Prin asta am trecut şi simt că sunt oarecum călit. Nu sunt cu nimic mai prejos sau inferior!”, a mărturisit, înainte de a urca pe scena „Românii au talent”, gălăţeanul Florin Drăgoi, în vârstă de 18 ani, pe numele de scenă Zen.

„Mamă, ce bass are! Bass turbat!”, a fost reacţia lui Smiley după primele sunete ale lui Florin. Şi el şi Andi Moisescu şi-au amintit de proiectul lui Gojira.

Mai mult, gălăţeanul s-a folosit de numele Andrei şi a creat un moment unic, cu care a cucerit-o nu doar pe cântăreaţă.

„Mi-ai făcut o surpriză foarte frumoasă! A fost pentru prima oară când am auzit Andra aşa, pe beatbox. A sunat bine! Îmi place tare mult zâmbetul tău. Îmi dai o emoţie şi o energie bună! Îţi mulţumesc! De la mine ai un Da!”, a spus Andra.

„Eşti un om atât de frumos! Mai zici şi bine cu beatbox! Pentru mine este aşa un Da cu drag!”, a mărturisit Mihaela Rădulescu. Alte două Da-uri, din partea lui Andi Moisescu şi a lui Florin Călinescu i-au deschis calea către etapa următoare a concursului Pro Tv.

„Dacă ajungi în semifinală, să pregăteşti unul cu Floriiin!”, a fost sfatul lui Smiley, iar gălăţeanul n-a ezitat şi i-a pus actorului numele pe beatbox.

Chiar şi după ce a părăsit scena, juriul a rămas sub emoţia puternică pe care le-a dăruit-o gălăţeanul.

„Uitaţi-vă, puţin la feţele noastre, cât de Zen suntem acum după momentul lui!”, a remarcat Andra.

„O demonstraţie de om care învinge în viaţă făcând ceea ce îi place!”, a tras concluzia Andi Moisescu.

Îi dorim lui Florin Drăgoi să ajungă cât mai departe la „Românii au talent”.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Un gălăţean a ajuns direct în semifinala „Românii au talent”. Golden Buzz pentru Ok World Wide

După ce, în 2015, a făcut senzaţie în show-ul "Britain's Got Talent", vineri seara, trupa OK World Wide - din care face parte şi Laur (Karbula Lorand), născut în Tecuci, judeţul Galaţi - s-a calificat direct în semifinala „Românii au talent”. Încurajat de Andra şi de Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu a apăsat butonul auriu: „Anul ăsta mi-am propus să nu dau golden buzz până nu o să simt că nu mai pot. Şi-au venit băieţii! Superlativul absolut, e tot ce pot să spun! Nu pot decât să mă bucur. Bravo, tată! Asta am vrut să văd!”, a spus încântat Andi.

"OK World Wide" a venit din Marea Britanie, Londra, şi este formată din patru români şi un englez, iar stilul lor un mixt de dans, breakdance, acrobaţii, freerunning, parkour. Pe scena „Românii au talent”, au cucerit juriul şi publicul, ridicându-i pe toţi în picioare ca să-i aplaude şi aclame, cu un spectaculos moment care a împletit de minune dansul tradiţional românesc cu elemente moderne şi acrobaţii.

După cum au mărturisit, cei patru români au plecat din România pentru că nu aveau condiţiile de antrenament şi au ales Londra pentru că aici dansul şi acrobaţiile reprezintă artă. „Om fi trăit noi în Anglia, dar tot români suntem! Avem de gând, la un moment dat, să ne întoarcem în ţară, să deschidem o sală pentru copiii care sunt aici şi să oferi condiţiile pe care noi nu le-am avut niciodată”, a mărturisit liderul trupei, Ştefan.

Întrebaţi de Mihaela Rădulescu de unde vin, răspunsurile celor patru au stârnit un val de aplauze: Roman, Tecuci, Iaşi şi… Cambridge! „În sfârşit dans cu buton auriu! Genial: Tecuci, Cambridge! Moldovenilor! Geniali sunteţi!”, a exclamat Mihaela Rădulescu. "Înainte de calitate, trebuie să creezi o super emoție și dacă ți-a creat o super emoție, arde-l!", a spus și Florin Călinescu. "Golden buzz-ul perfect pentru mine este cel care dă senzația și celorlalți jurați că vor să apese și ei butonul acela auriu. Sunt demni de finală!", a spus și Andra, profund impresionată. „Eu simt că pentru prima oară că există o foarte mare şansă ca un număr de dans să câştige emisiunea Românii au talent. O să fac tot ce ţine de mine astfel încât să deschid ochii tuturor şi să încerc să-i conving că merită. Este actul artistic al sezonului”, a conchis Andi Moisescu.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Trupa OK World Wide, favorita publicului: Tecuceanul Laur a ajuns în finală

Dacă în preselecţiile Românii au Talent, Andi Moisescu a trimis-o direct în semifinală, apăsând butonul auriu, vineri noaptea, votul publicului a decis că trupa OK World Wide - din care face parte şi tecuceaul Laur (Karbula Lorand) - trebuie să meargă în marea finală a competiţiei de la Pro TV.

Vineri seara, trupa OK World Wide, formată din patru români şi un britanic, venită din Londra, a oferit un nou moment de excepţie: dans, breakdance, acrobaţii, freerunning, parkour, toate împletite de minune pe ritmuri remixate de Subcarpaţi! Dacă la preselecţii au purtat ie, acum şi-au legat panglici tricolore pe post de genunchere. Pe româneşte au „rupt” scena şi-au ridicat juriul şi publicul în picioare.

„Sunt foarte mândru! Băieți, aștept momentul acesta de cinci luni. Atât a trecut între preselecții și momentul în care ați revenit live pe scena emisiunii Românii au talent. Dar este un moment pe care îl aștept și mai tare: momentul în care voi veți câștiga premiul cel mare de 120.000 de euro. Îmi doresc acest lucru. Am avut toate formele spectacolului câștigătoare de-a lungul celor șase sezoane. Cred că sunteți de departe unii dintre cei mai buni ambasadori ai României peste tot în lume, nu numai la Londra”, le-a spus Andi Moisescu.

Şi Andra a punctat că au fost cei mai buni din seara semifinalei, iar Mihaela Rădulescu a dus superlativele mai departe: „Sunteți cel mai bun moment al sezonului. Sunteți de departe cel mai bun moment de dans, cel mai tonic, cel mai românesc, cel mai energizant și cel mai capabil să câștige marea finală”.

„Eu nu înţeleg ce e-n capul cucoanei ăleia, că vrea să plecaţi din Europa, când ia uite, englezule, ce mişto e! O să vă fie dor de noi! Chiar dacă Anglia ar vrea să iasă din cauza unor zăpăciţi - s-ar putea să nu le iasă! - noi tot un continent, tot o umanitate rămânem! Tot un talent! Şi mă întreabă lumea pe stradă: bă, da’ dacă noi tot avem talent, de ce vin şi din ăia, şi din ăia? Din aceleaşi motive pentru care şi în ediţia engleză au venit români! Talentele nu mai pot fi ţinute pe bază de paşaport!”, a remarcat Florin Călinescu.

Votul românilor a spus totul, trimiţând trupa OK World Wide în Finala Românii au talent.

Reamintim că dorinţa celor cinci membri ai trupei este să revină în România şi să deschidă prima şcoală de dans unde să le oferă tinerilor şi copiilor condiţiile de antrenament de care nu au avut ei parte.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Moment de excepţie OK World Wide. Tecuceanul din finala ”Românii au talent”, pe a doua treaptă a podiumului

Deşi nu puţine au fost vocile care au susţinut că OK World Wide - din care face parte şi Laur (Karbula Lorand), născut în Miercurea Ciuc, dar crescut în Tecuci - merita să câştige „Românii au talent” de la Pro Tv, trupa s-a clasat pe locul al doilea. Voturile publicului desemnat-o câştigătoare pe Lorelai Moșneguțu, pe care cei cinci dansatori s-au grăbit să o felicite.

Vineri seara, 2 iunie, trupa OK World Wide, formată din patru români şi un britanic, venită din Londra, a oferit un nou moment de excepţie: dans, breakdance, acrobaţii, freerunning, parkour, ballance, pe ritmuri populare româneşti şi un steag cu lupul dacic arborat cu mândrie. Pe româneşte au „rupt” scena şi-au ridicat juriul şi publicul în picioare. „Băieţii aceştia m-au terminat! Sunt atât de buni! Sunt atât de spectaculoşi! A fost un parkour de dans cum rar am văzut! Voi sunteţi aleşii!”, le-a spus Mihaela Rădulescu. „Am stat şi m-am gândit cum patru mini-daci de-ai noştri au aburit un mini-englez să facă o trupă şi mi-am dat seama că nici măcar nu mai sunteţi originari! A venit prinţul Charles la Sibiu şi a vorbit aproape ca Eminescu în limba română”, a spus, cu umor, Florin Călinescu, întrebându-l pe britanic dacă înţelege ce spune. „Românii au multe fete frumoase!”, a răspuns englezul. „Cam ăsta este şi motivul pentru care vine prinţul în România”, a replicat Călinescu. Andi Moisescu a ţinut să spună că englezul îşi doreşte să rămână european şi să se întoarcă în România. Cât despre momentul oferit de trupă, era convins că OK World Wide a adus tot „Românii au talent” într-un singur număr!

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.