Jump to content

Gălățeni, la "Vocea României Junior"


dcp100168

Recommended Posts

S-a jucat cu vocea şi-a câștigat. O gălăţeancă, în echipa Andrei la ”Vocea României Junior”

La audiţiile pe nevăzute, gălăţeanca Ioana Bulgaru a cucerit-o pe Andra cu o interpretare originală şi jucăuşă a celebrei piese "I'm Not The Only One", şi s-a calificat la „Vocea României Junior”, de la Pro Tv.

„Am venit la Vocea României ca să demonstrez ce pot şi să văd dacă pot să devin mai cunoscută. Pentru mine, job-ul de vis ar fi să pot să cânt în continuare şi să am concertele mele. Nu mă văd făcând altceva”, a mărturisit cu convingere Ioana Bulgaru, din Galaţi, înainte de a urca pe scena concursului „Vocea României Junior”, duminică seara, la Pro Tv.

Însoţită de mama ei, de sora mai mare, şi de „profa” de canto, Monica Măciuceanu, Ioana a povestit, cu umor, că nu se dă în vânt după şcoală. Iar partea „cea mai rea” este că mama nu e doar profesoară la şcoala unde învaţă, ci predă şi geografia la clasa ei, motiv pentru care colegii o tot roagă s-o convingă să nu le mai dea teme şi teste!

Întrebată pe care dintre cei trei antrenori i-ar alege, dacă toţi s-ar întoarce, Ioana a optat pentru Moga: „Toată lumea vrea la el!”.

Dezinvoltă, energică şi veselă, Ioana Bulgaru a umplut scena cu o reinterpretare, în manieră personală, a piesei "I'm Not The Only One", şi a convins-o pe Andra să-şi întoarcă scaunul şi s-o revendice în echipa ei: „Bravo, Ioana, nu ştiu ei ce au pierdut!”, i-a spus Andra, arătând către colegii de juriu.

„Mi-a plăcut reinterpretarea piesei şi mă bucur foarte tare că eşti în echipa Andrei! Bravo, Andra!”, a spus cu fairplay Inna.

„Ai o voce foarte jucăuşă! Ai fost aşa, jumătate cântăreaţă, jumătate actriţă. Eu cred că, pe mai departe, mi-ar plăcea să păstrezi jovialitatea pe care o ai, dar, în acelaşi timp, să şi stai un pic pe note! Dar Andra o să se ocupe de asta foarte bine!”, a fost de părere Marius Moga. Dar imediat a fost contrazis de Andra: „E foarte bine că te joci aşa! Partea bună este că nu toată lumea poate să cânte aşa, dar tu poţi! Şi de aceea eşti în echipa mea! Bine ai venit! Ai cântat foarte fain! Aşa trebuie să cânţi tot timpul! Ioana ştie să fie interpret! Că nu e totul doar să cânţi corect”, a spus Andra.

O felicităm pe Ioana şi îi ţinem pumnii să ajungă cât mai departe la "Vocea României Junior".

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Încă o gălăţeancă merge mai departe la "Vocea României Junior"

Cuceriţi de glasul şi interpretarea ei, Inna şi Marius Moga ar fi fost gata să se dueleze, pentru că fiecare şi-o dorea în echipă la „Vocea României Junior”, dar gălăţeanca Diana Movilă a pus punct bătăliei înainte de a începe.

„Eu, când sunt pe scenă, simt că pot să ajung şi la nouă metri deasupra cerului. Nouă este cifra mea norocoasă”, a mărturisit gălăţeanca Diana Movilă, înainte de a urca pe scena competiţiei Pro Tv „Vocea României Junior”, duminică, la ultima seară de audiţii pe nevăzute. Extrem de populară printre colegi şi prieteni, care o alintă „Didi” sau „Gogo”, de la „gogoşică”, Dianei îi plac foarte mult gogoşile cu umplutură de ciocolată. De câte ori repetă sau face vocalize acasă, vecinii închid televizorul sau radioul şi se bucură de un spectacol gratuit!

De o reprezentaţie pe cinste au avut parte spectatorii şi juriul, atunci când Diana Movilă a cântat „What a Difference a Day Makes”. „Vai de frumos!”, a exclamat Andra, cum a auzit-o. Ca să nu tulbure magia creată de Diana, Inna şi Marius Moga au apăsat, în ultimele secunde ale interpretării, butonul, întorcându-şi scaunele şi revendicând-o în echipa lor.

„Felicitări pentru cum cânţi, Diana! Cânţi foarte sensibil! Simţi muzica foarte mult şi foarte bine. Mă bucur că s-au întors colegii mei! Şi acum să fii tu dură cu ei şi să zici: «Hai, care oferă mai mult!». Şi să alegi cu grijă echipa în care vrei să mergi!”, a sfătuit-o Andra. Inna a apucat s-o întrebe doar ce-şi doreşte, iar răspunsul a fost cât se poate de edificator: „Îmi doresc să ajung departe în concursul acesta şi îl aleg pe Marius Moga!”.

„N-am apucat să ne batem! Diana a cântat foarte bine! Şi are un simţ al muzicii de care ne-am dat seama toţi trei! Mi s-a părut că este cea mai muzicală dintre vocile pe care le-am auzit. Nimic nu-mi distrage atenţia de la povestea piesei şi asta e un lucru mare!”, a spus Moga, încântat de alegerea gălăţencei. „Nici n-am mai apucat să mă duelez de data asta, mi-a plăcut foarte tare vocea ei!”, a spus Inna.

Concluzia a venit de la actorul Mihai Bobonete, prezentatorul emisiunii: „O să fie show la Vocea României junior cu tine, o să vezi!”.

Dincolo de calificarea la Vocea României Junior, Diana a mai obţinut ceva: promisiunea că va primi Bichonul pe care şi-l doreşte de mult! Noi îi ţinem pumnii să ajungă cât mai departe în concurs!

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.