Jump to content

Un gălățean şi-a dat foc pentru că nu a primit paşaport nou


dcp100168

Recommended Posts

Un gălățean şi-a dat foc pentru că nu a primit paşaport nou

Un bărbat de 45 de ani din Galaţi şi-a dat astăzi foc în faţa Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Arad. A făcut acest gest, deoarece nu i s-a eliberat un paşaport nou.

Bărbatul ameninţa că îşi dă foc, iar în momentul în care un echipaj de la pompieri a ajuns la faţa locului a trecut la fapte. 

„S-a intervenit asupra lui cu o pătură ignifugă şi un stingător. Bărbatul a fost predat în viaţă, cooperant, cu arsuri pe faţă, cap şi membrele superioare, către Serviciul Judeţean de Ambulanţă Arad”, a declarat maiorul George Pleşca, purtătorul de cuvânt al ISUJ Arad.

Reprezentanţii Prefecturii declară că bărbatul s-a prezentat pentru eliberarea unui paşaport însă nu a depus documentele necesare. Bărbatul avea doar o carte de identitate de Italia şi un certificat de naştere din România, însă avea nevoie cel puţin de o carte de identitate provizorie eliberată de autorităţile române.

În semn de protest, el a plecat şi a revenit cu o sticlă cu benzină, în faţa sediului, ameninţând că îşi dă foc.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.