Jump to content

Primarul din Corni, găsit incompatibil de ANI


dcp100168

Recommended Posts

Primarul din Corni, găsit incompatibil de ANI

Agenţia Naţională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate în cazul primarului liberal al comunei Corni, judeţul Galaţi, Vasile Prodan. Acesta este acuzat de faptul că în perioada 21 iunie 2012 - 28 noiembrie 2016 a deţinut simultan funcţia de primar şi calitatea de administrator în cadrul S.C. Prodi 13 S.R.L., încălcând astfel prevederile legale ale art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003.

ANI precizează că primarul din Corni a fost informat despre declanşarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum şi drepturile de care beneficiază - de a fi asistat sau reprezentat de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris, dar acesta nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.