Jump to content

Gălățean prins când voia să vândă canabis în Adjud


dcp100168

Recommended Posts

Gălățean prins când voia să vândă canabis în Adjud

Un bărbat de 31 de ani, din Galaţi, prins în flagrant, în municipiul Adjud, unde voia să vândă peste 1.600 de grame de canabis, a fost arestat preventiv. În urma unor percheziţii făcute la locuinţa sa au fost găsite alte 225 de grame de canabis.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi şi ai Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, sub coordonarea procurorilor DIICOT Galaţi, au suprins un bărbat, pe 27 martie, în flagrant delict, în timp ce oferea spre vânzare 1.638 de grame de canabis, în municipiul Adjud, judeţul Vrancea. Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de IPJ Galaţi, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului, poliţiştii au făcut o percheziţie la locuinţa acestuia. În urma percheziţiei de la locuinţa bărbatului de 31 de ani au fost ridicate 225 de grame de cannabis, precum şi un cântar de mare precizie.

Bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore, pentru trafic de droguri de risc, ulterior el fiind prezentat magistraţilor Tribunalului Galaţi care au dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

news.ro

Procurorii au surprins în flagrant un bărbat care dorea să vândă droguri. Este vorba despre Gheorghe-Vasile Văscăuţanu, acesta fiind prins chiar în momentul în care oferea spre vânzare cantitatea de 1.638 de grame marijuana, pe raza municipiului Adjud, judeţul Vrancea. Oamenii legii au făcut şi o percheziţie la domiciliul bărbatului, unde au găsit 227 de grame de marijuana, dar şi un cântar de mare precizie destinat porţionării drogurilor. Gheorghe-Vasile Văscăuţanu a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore. Ulterior, pe numele său a fost emis, la Tribunalul Galaţi, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.