Jump to content

Viorel Baciu şi o poveste lungă de peste un kilometru


Recommended Posts

Viorel Baciu şi o poveste lungă de peste un kilometru

Caricaturistul gălăţean Viorel Baciu va deveni, iar, celebru în Capitală! Imediat ce se îmbunătăţeşte vremea, pe Calea Văcăreşti, în sectorul 5, va fi instalată cea mai mare şi lungă poveste urbană a unui oraş.

Este vorba de 1,2 kilometri de panouri, înalte de 2,5 metri şi late de 2 metri, pe care caricaturistul a desenat chipurile unor celebrităţi care şi-au legat, chiar şi pentru câteva ore, destinul de Micul Paris.

"Va fi o galerie cu toţi primarii Bucureştiului, de la Barbu Vlădoianu la Sorin Oprescu. Totul este asortat cu desene inspirate din Enciclopedia înţelepciunii. Se vor regăsi personalităţi din cele mai diverse domenii, de la Fărâmiţă Lambru la Franz Liszt, care a vizitat şi el Bucureştiul. Nu vor lipsi Gheorghe Bibescu, Toma Caragiu şi alţi actori, artişti şi scriitori celebri. De asemenea, nu vor lipsi din galerie nici frumoasele de carieră, Zaraza sau Coana Miţa Biciclista. Consider că emoţia colectivă stradală e foarte importantă. Cei de la Bucureşti au fost foarte încântaţi de ceea ce a ieşit şi vor să-i cheme pe cei de la Guiness Book pentru omologarea recordului", ne-a povestit Viorel Baciu.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.