Jump to content

SC Oțelul Galați, în campionatul 2016-2017


dcp100168

Recommended Posts

Lotul Suporter Club Oțelul Galați s-a reunit

Reunire 2016Suporter Club Oţelul Galaţi s-a reunit astăzi sub bagheta antrenorului Stelian Bordieanu la Stadionul “Siderurgistul”. La antrenament, tehnicianul i-a avut la dispoziţie pe următorii jucători: portari: Bordieanu Ştefan, Enache Cătălin; jucători de câmp: Oprea Rareș, Codreanu Ruben, Maftei Claudiu, Ciurea Robert, Cristof George, Lepădatu Viorel, Petică Mihai, Cireașă Claudiu, Goga Aurelian, Scarlat Tudor, Grigoraș Alin, Grozav Robert, Gheorghe Robert, Iancu George.

Pe lângă aceştia şi-au mai arătat disponibilitatea să ajute Oţelul în încercarea de a promova în Liga a III-a urmǎtorii jucători care sunt ȋn probe: Tudosă Petrișor, Tudose Marius, Boboc, Pleșu Iulian, Miron Adrian, Mocanu Daniel, Ioniță Paul, Sava Alexandru, Chirilă Cristian, Bandac. Stelian Bordieanu urmează să hotărască dacă cei de mai sus vor rămâne în lot. Pe lângă aceştia s-a alăturat lotului şi Ioviță Valentin, jucător gǎlǎțean cu experienţǎ chiar la nivelul Ligii I. Surpriza cea mai mare a fost prezenţa la stadion a lui Eugen Baştină, fost jucător al Oţelului în perioada în care echipa noastră era numită „Campioana Provinciei”. Deşi nu s-a putut antrena astăzi cu băieţii, Baştină şi-a exprimat dorinţa de a intra pe teren în meciurile oficiale pentru echipa noastră!

La lucru am putut vedea şi staff-ul ce se ocupa de pregătirea echipei, acesta fiind compus din: Antrenor: Bordieanu Stelian, Director Sportiv: Haraga Sorin, Preparator fizic: Radu Dorin, Maseur/Magazioner: Stamate Gheorghe.

dunareabatrana.ro

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Suporter Club Oţelul Galaţi are astăzi primul meci

Suporter Club Oţelul Galaţi va juca în această seară primul meci amical din scurta istorie a noii echipe, în compania celor de la Siretul Piscu. Partida va avea loc pe stadionul Siderurgistul, de la ora 19.30.

Siretul Piscu activează în Liga a IV-a, eşalon în care doreşte să evolueze şi Oţelul, dacă solicitarea va fi acceptată de Adunarea Generală a Asociaţiei Judeţene de Fotbal.

Totodată, cei de la Oţelul au anunţat că organizează trialuri de selecţie pentru echipele de juniori A1 şi A (născuţi în 1998-2000), plus juniori B (născuţi în 2000 şi 2001), care vor evolua în deschiderea echipei de seniori (A1), respectiv Campionatul Naţional (A şi B). Aceste trialuri vor avea loc pe stadionul Siderurgistul, joi şi vineri (18 şi 19 august), de la ora 16.00. Relaţii suplimentare pot fi obţinute şi telefonic (nr. 0752954751) de la coordonatorul selecţiei, antrenorul Sorin Târâlă.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Spectacol oferit de Oţelul la primul meci

Suporter Club Oţelul Galaţi a disputat astăzi primul meci din istorie, meci amical din perioada de pregătire pentru sezonul 2016-2017. Adversarii oţelarilor au fost cei de la Siretul Piscu, posibili adversari ai echipei noastre în sezonul viitor al Ligii a IV-a, cărora le mulţumim pentru drumul făcut până la Galaţi astăzi pentru a evolua în acest meci.

Motivaţi de numărul mare de suporteri prezenţi în tribunele stadionului Siderurgistul, aproximativ 700, oţelarii din teren au făcut un adevărat spectacol, reuşind să ofere 90 de minute de fotbal frumos. Putem spune cu mâna pe inimă că cei care nu au văzut astăzi partidă din tribune au ce regreta. Scorul final a fost 8-1 pentru SC Oţelul Galaţi, golurile echipei roşu-alb-albastre fiind marcate de: Ţâmpău, Lepădatu, Codreanu, Gheorghe, Miron, Buteseacă, Mocanu şi Tudosă.

Primul 11 trimis în teren de antrenorul Stelian Bordieanu a fost următorul: Bordieanu, Petică, Neagu, Anghele, Ciurea, Codreanu Ionuţ, Tudosă Petrişor, Napârlică Iulian, Lepădatu, Gheorghe şi Ţâmpău. Au mai intrat în teren: Enache, Ioviţă, Păduraru, Munteanu, Iancu, Hanghiuc, Mocanu, Miron, Prodan şi Buteseacă.

În timpul meciului spectatorii au putut dona bani pentru echipă, suma strânsă la această partidă fiind de 686,11 lei. Mulţumim tuturor celor ce au donat pentru Oţelul Galaţi. De asemenea, în timpul partidei, doritorii au putut semna adeziuni şi şi-au putut plăti taxa de înscriere şi cotizaţia anuală pentru a deveni membru socios. A fost o seară reuşită la care au contribuit atât oţelarii din tribună cât şi cei din teren şi o dovadă clară ca Oţelul Galaţi e o echipă mai vie ca oricând.
ascotelul.ro

Link to comment
Share on other sites

SC Oțelul debutează acasă

Asociația Județeană de Fotbal Galați a stabilit programul ediției 2016-2017 a Ligii a IV-a. În noua ediție a Ligii a IV-a vor evolua 14 echipe, noutățile fiind Suporter Club Oțelul Galați și Siretul Piscu. Celelalte echipe ce vor  evolua în viitoarea ediție a Ligii a IV-a sunt: Quantum Club Galați, Zimbrul Slobozia Conachi, Viitorul Costache Negri, Muncitorul Ghidigeni, Unirea Braniștea, CS Școlar Tecuci, Avântul Vânători, Bujorii Târgu Bujor, Juventus Toflea, Gloria Ivești, Victoria Independența și Avântul Drăgănești.

Prima etapă este programată în jurul datei de 4 septembrie, iar SC Oțelul va juca în meciul de debut în Liga a IV-a pe teren propriu cu Victoria Independența.

Prima etapă din noul sezon programează jocurile: Siretul Piscu-Avântul Drăgănești, SC Oțelul-Victoria Independența, Juventus Toflea-Gloria Ivești, Avântul Vânători-Bujorii Târgu Bujor, Unirea Braniștea-CSȘ Tecuci, Muncitorul Ghidigeni-Quantum Club Galați, Zimbrul Slobozia Conachi-Viitorul Costache Negri.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

Oţelul arată că poate domina Liga a IV-a

 • Echipa clădită pe suportul fanilor a oferit un nou spectacol ofensiv într-un meci amical cu a treia clasată din sezonul trecut

Echipa de fotbal SC Oţelul Galaţi arată în partidele amicale că are potential pentru a domina Liga a IV-a, campionat pe care îl va începe la sfârşitul acestei săptămâni şi pe care îl doreşte încheiat cu promovarea în al treilea eşalon.
Formaţia înfiinţată de suporteri în această vară ca o continuatoare a campioanei din 2011 a câştigat entuziasmant, scor 9-0 (5-0), partida amicală cu Unirea Braniştea, disputată sâmbătă seara, la Galaţi. În sezonul trecut, Unirea Braniştea a terminat pe locul al treilea în Liga a IV-a.
Antrenorul Stelian Bordieanu a început meciul cu următorul “11”: Ştefan Bordieanu - Neagu, Scutaru, Ruben Codreanu, Ciurea, Postelnicu, Tudosă, Năpârlică, Radu, Gheorghe şi Buteseacă. Au mai intrat pe parcursul meciului: Vlasie, Ţâmpău, Eugen Baştină, Păduraru, Hanghiuc, Mocanu, Smadu, Pavel, Lepădatu şi Cristof.
Este de remarcat faptul că încă un fotbalist cu experinţa meciurilor în prima ligă cu Oţelul s-a alăturat acestui proiect, portarul Alexandru "Kahn" Vlasie (26 de ani).
Golurile echipei roşu-alb-albastre au fost marcate de: Pavel - 2, Gheorghe, Ruben Codreanu, Buteseacă, Ţâmpău, Smadu, Postelnicu şi Radu.
Şi în precedentul meci amical, “oţelarii” avuseseră o evoluţie similară, cu multe reuşite ofensive: 8-1 cu Siretul Piscu (Liga a IV-a), în urmă cu o săptămână şi jumătate.
Totodată, meciul amical cu Unirea Braniştea a fost un nou prilej pentru suporteri de a continua să-şi susţină financiar clubul pe care l-au înfiinţat. Din donaţiile celor prezenţi în tribune s-a strâns suma de 955 de lei, bani care vor fi folosiţi pentru deplasarea echipelor de juniori A şi B, participante în Campionatul Naţional.
Conform Asociaţiei Judeţene de Fotbal, campionatul Ligii a IV-a va începe duminică, 4 septembrie. În prima etapă, Suporter Club Oţelul va juca, pe teren propriu, cu Victoria Independenţa. În etapa a doua, SC Oţelul va juca, în deplasare, cu Siretul Piscu. În continuare, programul acestei formaţii în turul campionatului va fi următorul: cu Avântul Drăgăneşti (18 septembrie, acasă), Juventus Toflea (25 septembrie, acasă), Avântul Vânători (2 octombrie, deplasare), Unirea Braniştea (9 octombrie, acasă), Muncitorul Ghidigeni (16 octombrie, deplasare), Zimbrul Slobozia Conachi (23 octombrie, acasă), Viitorul Costache Conachi (30 octombrie, deplasare), Quantum Club Galaţi (6 noiembrie, acasă), CSS Tecuci (13 noiembrie, deplasare), Bujorii Tg. Bujor (20 noiembrie, acasă) şi Gloria Iveşti (27 noiembrie, deplasare).
Altfel, proiectul similar demarat la Ploieşti de către suporterii Petrolului a avut un start competiţional impresionant. La primul meci din Liga a IV-a al noului Petrolul, au fost 6.128 de spectatori plătitori. La casele de bilete s-au format cozi foarte mari, care au dus la amânarea începerii partidei cu jumătate de oră!

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Noii "oţelari", încrezători înaintea debutului în Liga a IV-a

 • SC Oţelul Galaţi, echipa suporterilor gălăţeni, va debuta, sâmbătă, de la ora 18,00, într-o partidă cu Victoria Independenţa

Înfiinţată pentru a încerca să ducă mai departe spiritul "oţelar", gruparea gălăţeană Suporter Club Oţelul abordează cu foarte mare încredere noul campionat.
"În primul rând, e foarte important că am reuşit să închegăm un lot de jucători în această perioadă, mai grea din toate punctele de vedere. Plecăm cu gândul ca la sfârşitul campionatului să promovăm în Liga a III-a. Avem în lot foştii juniori de la vechiul FC Oţelul, am mai adus şi alţi jucători cu care am lucrat în trecut. Aceştia din urmă au mai jucat în Liga a IV-a şi cunosc tainele fotbalului de la acest nivel. Aş mai dori un atacant, e deficitar acest post. Este loc tot timpul de mai bine, eu încă sunt deschis, n-am refuzat niciun jucător până acum", a declarat antrenorul Stelian Bordieanu.
În ceea ce priveşte Liga a IV-a, antrenorul gălăţean spune că este o necunoscută pentru el, care până în această vară a activat la grupele de juniori ale FC Oţelul. "Sincer, pentru mine, Liga a IV-a este o necunoscută. Vom trata orice adversar cu respect şi seriozitate. Nu pot să îmi dau seama la momentul acesta ce echipe sunt mai puternice. Ştiu doar că Fulgerul Smulţi, care a terminat anul trecut pe locul 2, nu s-a înscris în competiţie. Poate să apară oricând vreo surpriză, aşa că noi tratăm toţi adversarii cu seriozitate", a mai spus tehnicianul SC Oţelul.

Suporterii s-au mobilizat la stadion

Joi seară şi vineri, mai mulţi suporteri ai grupării gălăţene s-au mobilizat şi au venit la stadion, unde au pregătit "terenul", pentru meciurile din acest an, făcând curat şi igienizând spaţiile din tribune şi din jurul gazonului, arătând totodată că acest nou club le aparţine. "Deocamdată, suntem 150 de membri cotizanţi, dar sunt convins că ni se vor mai alătura şi alţii", a spus Sorin Haraga, directorul sportiv al grupării.
De altfel, intrarea la meciuri va fi liberă, dar vor exista câteva urne mobile, în care suporterii vor putea face donaţii pentru susţinerea echipei.
Accesul la Stadionul "Siderurgistul" se va face prin două puncte de intrare, cel dinspre Trecere Bac, respectiv cel dinspre Parcul Cloşca. Un aspect foarte important de reţinut este acela că suporterii vor avea acces exclusiv la Tribuna I (cea dinspre Ţiglina I).

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Oţelul, spectacol încă din prima etapă

 • În primul meci oficial din Liga a IV-a, echipa suporterilor gălăţeni, SC Oţelul, a demonstrat că poate obţine promovarea

Echipa de fotbal SC Oţelul Galaţi a arătat încă din prima etapă  că are potenţial şi că poate să îşi vadă atins obiectivul propus, promovarea în Liga a III-a, încă din primul an de existenţă. Formaţia înfiinţată de suporteri în această vară, ca o continuatoare morală a campioanei din 2011, a câştigat, cu scorul de 6-1 (2-0), partida cu Victoria Independenţa, disputată sâmbătă seară, la Galaţi, într-o atmosferă spectaculoasă, de primă ligă.
Antrenorul Stelian Bordieanu a început meciul cu următorul „11”: Ştefan Bordieanu - Neagu, Scutaru, Codreanu Ruben, Ciurea (c), Postelnicu, Napîrlică, Tudosă, Radu, Buteseacă, Gheorghe. Au mai intrat Ţâmpău (min. 55) în locul lui Buteseacă, Smadu (66) în locul lui Tudosă, Pavel (69) în locul lui Radu şi Hanghiuc (70) în locul lui Gheorghe.
Pentru gălăţeni au marcat: Marius Postelnicu (min. 11 şi 60), Romeo Buteseacă (17), Laurenţiu Radu (58), Petrişor Tudosă (66, din penalti) şi Daniel Pavel (88).
Spectacolul a fost oferit şi de cei 2.000 de suporteri prezenţi la meci, care pe lângă jocurile de lumini şi cântece au fost alături de SC Oţelul Galaţi şi prin donaţiile pe care le-au făcut pentru tânăra echipă, 3.448,5 lei şi 10 euro, bani ce vor fi folosiţi exclusiv pentru nevoile urgente ale echipei de seniori şi ale celor de juniori.
Sorin Haraga, directorul sportiv al echipei, spune că, deşi au existat emoţiile începutului, este mulţumit de atmosfera creată de sportivi şi suporteri. "A fost o atmosferă foarte plăcută, îmi amintesc de vremurile când eram jucător. Suntem mulţumiţi de joc, chiar dacă la fiecare început de competiţie sunt şi ceva emoţii, dar sunt convins că echipa va arăta mult mai bine peste câteva etape. A fost o surpriză foarte plăcută să vedem atâţia oameni alături de noi", a declarat Haraga.
Marcator a două dintre cele şase goluri, Marius Postelnicu spune că evoluţia de sâmbătă le dă încredere. "Ne bucurăm că au fost aşa de mulţi suporteri, iar cu jocul pe care l-am arătat putem să ne atingem obiectivul de a promova", a spus Postelnicu.
Încrezător s-a arătat şi antrenorul Stelian Bordieanu, care a a vrut să le mulţumească tuturor, pentru primul rezultat din noul campionat. "Mă aşteptam să fie multă lume la stadion pentru că ştiam că oamenii din Galaţi sunt iubitori de fotbal, iubitori de Oţelul. Vreau să le mulţumesc, încă nu suntem închegaţi, mai avem câteva lucruri de pus la punct, dar trebuie să mai aşteptăm puţin. Oţelul le aparţine suporterilor, ei sunt cei care conduc, ei sunt cei care susţin echipa. Acesta a fost primul meci, dacă vom avea susţinere putem face mai mult. Donaţiile ne acoperă cheltuielile, în special la echipele de juniori, unde sunt costuri mai mari, dar am ţinut neapărat să avem şi acele două echipe, pentru a le oferi copiilor o şansă de a avea continuitate", a spus tehnicianul gălăţean.
Următorul meci al SC Oţelul se va disputa în deplasare, la Siretul Piscu, duminică.
În ceea ce priveşte meciurile în deplasare, unde terenurile nu sunt la fel de bune ca "Siderurgistul", Bordieanu a ţinut să precizeze că sportivii săi sunt pregătiţi şi pentru acest aspect. "Am adus jucători care au mai lucrat cu mine, care au tehnicitate destul de bună pentru a ne putea descurca şi în meciurile din deplasare, unde condiţia terenului va fi compensată de tehnică", a concluzionat Bordieanu.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Victorie şi în deplasare pentru SC Oţelul Galaţi

A doua etapă a acestui sezon de Liga a IV-a i-a adus ca adversari echipei Suporter Club Oţelul Galaţi pe cei de la Siretul Piscu. Partida a avut loc în deplasare pe stadionul Siretul din Piscu. Scorul final al acestei întâlniri a fost 4-0 pentru SC Oţelul Galaţi, golurile fiind marcate de Buteseacă, Ţâmpău, Gheorghe şi Codreanu.

Primul 11 trimis în teren de Stelian Bordieanu a fost următorul: Bordieanu - Neagu, Scutaru, Radu, Ciurea (cpt) - Ionuț Codreanu, Postelnicu, Năpîrlică,Țâmpău - Buteseacă.Pe parcursul partidei au mai intrat Baștină în locul lui Buteseacă, Păduraru în locul lui Neagu, Huhulea în locul lui Napîrlică şi Pavel în locul lui Tâmpău.

Ca de obicei şi la această partidă a fost prezentă cutia pentru donaţii, în care atât suporterii veniţi de la Galaţi cât şi cei din Piscu au putut să ajute financiar clubul. Suma strânsă în această deplasare este de 427.5 lei, bani ce vor fi folosiţi pentru nevoile urgente ale clubului.

În urma acestei partide, SC Otelul Galaţi se menţine lider în fruntea clasamentului Ligii a IV-a Galaţi, cu 6 puncte, 10 goluri marcate şi unul primit.

ascotelul.ro

Link to comment
Share on other sites

Oţelul, echipa unde nunţile încep la meci şi dă gol chiar şi portarul

 • Formaţia reclădită de suporteri de la zero zburdă în Liga IV, având o medie de un gol la fiecare patru minute şi jumătate în ultima partidă

Suporter Club Oţelul Galaţi, echipa înfiinţată de fani pentru a fi continuatoarea fostei campioane din 2011, a făcut o nouă partidă de poveste în Liga a IV-a, eşalon pe care-l domină la acelaşi nivel cu intensitatea pasiunii „patronilor” din tribune. Sâmbătă, în etapa treia, Oţelul a oferit celor peste 1.500 de suporteri din tribune un joc cu un randament ofensiv dus la un nivel pe care nu-i va fi uşor să-l depăşească. În partida de pe teren propriu cu Avântul Drăgăneşti, roş-alb-albaştrii au învins cu 20-1 (8-0), adică au marcat, în medie, câte un gol la fiecare patru minute şi jumătate de joc.

Valoare tehnică, ştiinţă şi disciplină tactică, multe peste nivelul acestui eşalon, plus seriozitatea cu care au jucat până la ultima fază chiar dacă scorul luase proporţii uriaşe, acestea au fost ingredientele „tortului” oferit de jucători antrenorului Stelian Bordieanu, care îşi aniversase ziua de naştere cu două zile înainte. Totodată, a fost şi un frumos cadou de nuntă mirilor, Paul şi Georgiana, care au ţinut morţiş să-şi înceapă nunta fluturând în tribune steagul Oţelului, după ce au trecut împreună cu naşii şi pe la cutia cu donaţii pentru bugetul clubului.

Această nouă zi de meci a însemnat încă 3.092 de lei, strânşi de fani pentru necesităţile celor patru formaţii ale clubului.

Un alt moment care a făcut deliciul asistenţei a fost golul marcat de portarul Vlasie, care a executat în min. 60 un penalti, la solicitarea membrilor socios din tribune. Acesta este fotbalul pentru suporteri. Ceilalaţi marcatori au fost Tudosă (min. 3, 40, 54), Buteseacă (min. 7 şi 20), Postelnicu (min. 10), Napîrlică (min 18), Radu (min. 23, 36), Ionuţ Codreanu (min. 36, 85), Pavel (min. 66, 75, 77, 81, 83, 86), Ruben Codreanu (min. 73) şi Huhulea ( min. 88).
Pentru Oţelul, au evoluat Vlasie - Neagu, Scutaru (min. 63 Pavel), R. Codreanu, Ciurea (cpt) - Postelnicu, Napîrlică (min. 46 Ţîmpău), Tudosă (min. 57 Huhulea), Radu, I. Codreanu, Buteseacă (min. 46 Eugen Baştină).

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Oţelul renaşte spectaculos cu legendarii alături

 • Din nou spectacol ofensiv, cu zece goluri marcate, sub privirile emblematicilor Vali Ştefan, Gelu Popescu şi Ion Viorel

Noul Oţelul, cel reclădit de suporteri pentru suporteri, a avut musafiri de seamă la ultimul meci disputat în Liga IV, cel de sâmbătă cu Juventus Toflea, din etapa a patra. Într-o atmosferă superbă, Suporter Club Oţelul Galaţi a avut alături trei foşti fotbaliştii emblematici ai echipei roşu-alb-albastre. Fostul căpitan Valentin Ştefan, stabilit în Cipru, n-a ratat ocazia ca în scurta vacanţa în Galaţi să vină să vadă echipa reconstruită de foştii săi coechipieri, Stelian Bordieanu şi Sorin Haraga. Împreună cu un alt legendar al Oţelului, Gelu Popescu, a intrat pe teren şi au dat lovitura de începere, aplaudaţi din tribună de o altă personalitate marcantă a tricoului roşu-alb-albastru, Ion Viorel.

Vali Ştefan şi Gelu Popescu au urcat apoi în tribună, cântându-şi susţinirea pentru continuatoarea fostei lor echipă din mijlocul galeriei. Ei şi ceilalţi pătimaşi suporteri (cam 1.000 de spectatori) au fost răsplătiţi din plin de jucătorii din teren, care au oferit un nou spectacol ofensiv, contorizat cu o victorie la scorul de 10-0 (7-0). Astfel, Oţelul are un start fulminant în noua eră a existenţei sale, cu o medie de zece goluri pe meci în aceste prime patru etape.

În ziua meciului, Robert Gheorghe a împlinit 17 ani, eveniment sărbătorit prin înscrierea a patru goluri (min. 34, 35, 40, 44). Ceilalţi marcatori au fost Ţîmpău (min. 4), Postelnicu (min. 9), Ionuţ Codreanu (min. 28), Lepădatu (min. 73), Pavel (min. 82), Mănău (min. 83).

Echipa antrenată de Stelian Bordieanu a evoluat în următoarea componenţă: Ştefan Bordieanu - Neagu, Scutaru (min. 55, Păduraru), Ruben Codreanu, Ciurea, Dajbog (min. 66, Mănău), Postelnicu, Ionuţ Codreanu Ionuţ, Tudosă (min. 54 Lepădatu), Gheorghe, Ţîmpău (min. 46 Pavel).

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Avântul Vânători – SC Oţelul Galaţi, duminică de la ora 12.00

SC Oţelul Galaţi se deplasează în etapa cu numărul 5 a Ligii a IV-a la Vânători, acolo unde va întâlni echipa din localitate, Avântul. Partida va avea loc duminică, 2 octombrie de la ora 12.00 pe stadionul Vânători.
Pentru această partidă, a fost delegat că arbitru principal Ionuţ Bogdan Anghelinei, ajutat la cele două tuşe de secunzii Lucian Sandu Lupoae şi Tiberiu Muraru, toţi trei din Galaţi. Observator pentru această partidă va fi Vasile Cătălin Savu din Galaţi.


ascotelul.ro

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

SC Oţelul Galaţi i-a cucerit şi pe cei din Vânători

Suporter Club Oţelul Galaţi a avut meci în deplasare la Vânători, unde a făcut spectacol atât pentru fanii veniţi de la Galaţi cât şi pentru locuitorii din comună. Atât evoluţia jucătorilor din teren, care s-au impus cu 5-0, cât şi spectacolul pirotehnic făcut de ultraşii oţelari a fost apreciat cum se cuvine de localnici. A fost o deplasare reuşită, în care SC Oţelul Galaţi a continuat să îşi pledeze cauza în faţa tuturor gălăţenilor şi a demonstrat încă odată că proiectul e făcut de suporteri pentru suporteri, indiferent că sunt din oraş, judeţ sau de oriunde.
Primul 11 trimis în teren de Stelian Bordieanu a fost următorul: Vlasie, Neagu ( min. 64 Smadu), Scutaru, R. Codreanu, Ciurea, Dajbog, I. Codreanu, L. Radu, Tudosă( min. 70 Năpârlică), Postelnicu ( min. 80 Hanghiuc), Ţâmpău ( min. 70 Pavel).
Cele cinci goluri ale oţelarilor au fost înscrise de Postelnicu (min. 32), Ţâmpău (min. 62), Smadu (min. 68), Codreanu Ionuţ (min. 69) şi Dajbog (min. 90+3)
Cartonaşe galbene: Tudosă şi Pavel. Cartonaş roşu: Radu
De remarcat că la această partidă s-au strâns din donaţiile suporterilor ce au mers în deplasare dar şi a celor din Vânători suma de 1102.5 lei, bani ce vor fi folosiţi pentru nevoile zilnice ale echipelor clubului nostru. Mulţumim locuitorilor din Vânători pentru implicare.

ascotelul.ro

Link to comment
Share on other sites

SC Oţelul Galaţi - Unirea Braniştea 9-0

SC Oţelul Galaţi a făcut din nou ceea ce cere mereu orice suporter de la această echipă, adică a câştigat şi a făcut-o într-o manieră ce nu lasă loc de interpretări, manieră ce a devenit specialitatea casei la clubul nostru. Băieţii conduşi magistral de pe margine de Stelian Bordieanu au învins cu 9-0, ceea ce ne facem să credem că toţi cei ce susţin această echipă sunt încântaţi de ea. Mulţumim jucătorilor pentru evoluţia din teren şi mulţumim suporterilor care astăzi au înfruntat frigul pentru a demonstra că iubesc echipa mai presus de orice.
Echipa trimisă în teren de Stelian Bordieanu a fost următoarea: Bordieanu, Neagu, Scutaru, Codreanu Ruben (cpt), Dajbog, Postelnicu (min. 64 Păduraru), Tudosă(min. 57 Smadu), Napîrlică(min. 68 Hanghiuc), Codreanu Ionuţ, Gheorghe (min. 53 Pavel), Ţîmpău.
Golurile oţelarilor au fost marcate de Codreanu Ionuţ ( min. 17 şi 32) , Ţîmpău ( min. 18, 26 şi 51), Codreanu Ruben ( min. 23) şi Pavel ( min. 64, 74 şi 81).
La această partidă s-au strâns din donaţiile suporterilor prezenţi la meci 685 de lei, bani care vor merge ca de obicei pentru acoperirea nevoilor urgente ale echipelor clubului nostru.

ascotelul.ro

Link to comment
Share on other sites

Victorie înot pentru SC Oţelul Galaţi

Suporter Club Oţelul Galaţi s-a deplasat astăzi la Ghidigeni, unde a întâlnit echipa Muncitorul. Pe un teren impracticabil, plin de apă şi nămol şi pe care mingea nu sărea aproape deloc, oţelarii au dovedit că pot face faţă şi unui joc bazat mai mult pe forţă. Până la urmă s-a terminat 2-0 pentru SC Oţelul Galaţi, un rezultat muncit şi pentru care jucătorii merită felicitările noastre.

Primul 11 trimis în teren de Bordieanu a fost: Vlasie, Păduraru, Scutaru, Codreanu Ruben, Ciurea , Postelnicu, Dajbog, Năpîrlica( min. 68 Pavel), Tudosă( min. 76 Neagu), Ţâmpău(min. 54 Gheorghe), Ionuţ Codreanu (min. 90+2 Hanghiuc).

Marcatorul ambelor goluri a fost Ionuţ Codreanu, în minutele 20 şi 44 (penalty).

La acest meci s-a strâns din donaţii suma de 187 lei.

ascotelul.ro

Link to comment
Share on other sites

Oţelul a trecut peste cel mai greu examen

Suporter Club Oţelul Galaţi a reuşit să învingă şi în derbi-ul Ligii a IV-a, împotriva celor de la Zimbrul Slobozia Conachi. Aşa cum ne aşteptam, partida a fost una deosebit de disputată, poate şi din cauza jocului dus la limita regulamentului de către oaspeţii de astăzi. Până la urmă totul s-a terminat bine pentru echipa noastră, SC Oţelul Galaţi reuşind să învingă cu 7-2 (3-1), chiar dacă unii dintre jucătorii noştri păstrează încă urmele contactelor fizice cu cei de la Slobozia Conachi.

Primul 11 trimis în teren de Stelian Bordieanu a fost următorul: Bordieanu, Radu, Scutaru, Ruben Codreanu(min. 71 Hanghiuc) , Ciurea (min. 32 Gheorghe), Postelnicu, Dajbog, Napîrlică, Ionuţ Codreanu (min. 61 Pavel), Ţâmpău, Tudosă (min 66 Neagu).

Marcatorii golurilor noastre au fost: Năpîrlică (36′), Tudosă (42′ pen), I. Codreanu (44′ , 54′ pen) , Dajbog (70′), Radu (81′), Pavel (84′).

Suma strânsă din donaţiile suporterilor la această partidă a fost de 2.163 lei, suma ce va fi folosită pentru acoperirea nevoilor urgente ale echipelor clubului nostru.

ascotelul.ro

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

CSS Tecuci - ASC Oţelul Galaţi 1-3

Oţelul îşi continuă drumul fără eroare spre Liga 3, ajungând la 10 victorii din 10 posibile, după ce a câştigat şi pe terenul „lanternei roşii”, CSS Tecuci, scor 1-3. Partida a fost dominată, aşa cum era de aşteptat, de oţelari, care au întâmpinat o opoziţie neaşteptat de bună din partea tinerilor din echipa tecuceană. Chiar şi aşa, scorul putea fi mai mare, dacă am fi beneficiat de mai multă concentrare la finalizare, roş-alb-albaştrii evidenţiindu-l în mai multe rânduri pe goalkeeperul tecucean, dar ratând şi ţinta din situaţii excelente, în alte câteva rânduri.

Golgheterul Ligii a 4-a, Daniel Pavel, a arătat din start intenţiile favoriţilor noştri, trimiţând un şut puternic de la 20 de metri, dar mingea a trecut puţin pe lângă stâlpul porţii(2’). Acelaşi Pavel a ratat o nouă oportunitate, după o pasă venită de la Laurenţiu Radu, şutul său fiind reţinut cu dificultate, în doi timpi, de portarul tecucean(18’). În cele din urmă, la a treia încercare, Pavel a reuşit să deschidă scorul, după un şut la firul ierbii, în diagonală, de la 8-9 metri, mingea lovind şi bara înainte de a intra în poartă(26’). Scorul putea fi majorat în minutul 31, atunci când Nuţu Ţâmpău a primit mingea, dar a şutat prea moale, de la numai 7 metri, portarul reuşind să respingă cu piciorul. Situaţia s-a repetat şi în minutul 40, când acelaşi jucător a intrat cu mingea la picior în careu, a depăşit în viteză un adversar şi, din aceeaşi poziţie, dar puţin dezechilibrat, a trimis puţin peste transversală. Apoi a fost rândul lui Radu să evidenţieze portarul advers, după o combinaţie frumoasă cu Ţâmpău şi un şut pe jos, la colţ, respins în corner(43’). De altfel aceasta a fost şi ultima ocazie a primei părţi, în care, deşi nu s-au remarcat prin numeroase ocazii, Ştefan Bordieanu având doar un şut destul de uşor de prins, gazdele au impresionat prin angajamentul de care au dat dovadă.

Partea secundă a început la fel ca şi prima, cu ocazie încă din minutul 2, atunci când triunghiul Mihai Manău, Postelnicu, Robert Gheorghe s-a finalizat cu centrarea ultimului în faţa porţii, de unde un fundaş tecucean a fost aproape să trimită în propria poartă(47’). Tot R. Gheorghe l-a pus la grea încercare pe apărătorul buturilor tecucene cu un şut cu pământul, din colţul careului de 16 metri, însă acesta din urmă a respins în corner(54’). Pavel ar fi putut realiza dubla, după o acţiune foarte bună a lui Radu şi o minge întoarsă la 11 metri, însă acesta a trimis peste poartă într-o situaţie ideală(63’). Tot el a mai ratat o mare ocazie, în urma unui contraatac fulger purtat pe traseul Radu-Ţâmpău-Pavel, după ce a alunecat în colţul careului mic, exact înaintea şutului, ceea ce a dat timp fundaşilor tecuceni să respingă în corner (69’). În cele din urmă oţelarii au majorat scorul, în minutul 76, în urma unui atac prelungit, când Postelnicu a deviat foarte frumos pentru Ţâmpău, acesta a fost blocat la 8 metri de portar, din respingere mingea a ajuns la marginea careului de 16 metri de unde Pavel a reluat în poarta goală. Scorul putea fi şi mai mare, tot în urma unui contraatac, o nouă ocazie a fost ratată de Neagu, al cărui şut puternic, de la 12-13 metri, a fost boxat de portarul advers, în minutul 84. Când totul părea să ducă spre o victorie fără emoţii a Oţelului, în minutul 90, gazdele au redus din diferenţă printr-un şut de excepţie, din colţul careului mare, care a intrat la vinclu după ce a atins şi bara. Au urmat zeci de secunde de tensiune, cu tinerii tecuceni presând furibund, însă izbăvirea a venit tot pe contraatac, tânărul Lepădatu reuşind să ducă scorul la 1-3, după ce a trecut inclusiv de portarul advers, reuşita sa fiind urmată imediat şi de fluierul de final al partidei!

Pentru Oţelul urmează ultima reprezentaţie a anului la Galaţi, împotriva celor de la Bujorii Târgu Bujor, prilej perfect pentru un nou spectacol fotbalistic pentru suflarea roş-alb-albastră.

ascotelul.ro

Link to comment
Share on other sites

Oţelul Galaţi - Bujorii Târgu Bujor 14-0 (8-0)

Oţelul a sărbătorit ultima partidă a anului disputată pe teren propriu cu un veritabil spectacol fotbalistic. Deşi numai 3-400 de gălăţeni au găsit drumul spre stadion, atmosfera a fost plăcută, iar de pierdut au avut doar cei care au lipsit. Confruntarea a fost dominată totalitar de Oţelul, oaspeţii, aflaţi pe penultimul loc în clasament şi având câţiva jucători foarte tineri, nereuşind să facă faţă liderului. Iar scorul ar fi putut fi mult mai drastic, dacă goalkeeperul Bujorilor nu ar fi aparat în cel puţin încă vreo 10 situaţii de gol.

Sarabanda golurilor a început în minutul 12, atunci când căpitanul Ruben Codreanu a trimis cu capul, de la 8 metri, sub bară, în colţul lung, după o centrare din lovitură de la colţul terenului. Au urmat apoi 4 goluri marcate la foc automat, în numai 7 minute. Golgheterul Pavel a marcat pentru 2-0 din 3 metri, după o cursă excelentă a lui Nuţu Ţâmpău (21). Tot el a realizat dubla, în minutul 24, după o pasă a lui Petrişor Tudosă şi după ce a driblat un fundaş advers şi a rămas cu poarta goală la 3 metri. Ionuţ Codreanu, a cărui lipsă s-a simţit atât de mult în ultimele 2 etape, a marcat frumos, cu un voleu de la 14 metri, după ce a ameţit fundaşii adverşi (25). Acelaşi jucător i-a pasat lui Dajbog la golul 5, după un efort de apreciat al lui Radu, iar Dajbog a trimis cu stângul, la colţul lung, de la 15 metri (28). Scorul a devenit 6-0 după ce Postelnicu a trimis la colţul lung, de la 11 metri, în urma unui assist marca Radu Laurenţiu (34). În minutul 40 a fost rândul lui Tudosă la marcat, în urma unui şut plasat, de la 10 metri, pasator fiind Ionuţ Codreanu. Scorul pauzei, 8-0, a fost stabilit în minutul 43. Tudosă a trimis pe jos, în careu, Ţâmpău a preluat şi trimis o scăriţă joasă, la colţul lung, de la 8 metri.
Partea secundă a început furibund. Ţâmpău a realizat dubla cu o execuţie simplă, de la 6 metri, după o pasă foarte bună de la Mihai Manău cel nepletos (47). Numai 3 minute mai târziu Pavel a fost faultat în careu iar Vlăsie, încurajat de suporterii din tribune, a marcat de la punctul cu var (51). Mulţumiţi de scorul de pe tabelă, oţelarii au lasat-o mai moale şi s-au concentrat mai mult pe partea artistică a fotbalului, încântându-şi suporterii cu diverse scheme spectaculoase şi alte ocazii ratate. Abia în minutul 75 s-a marcat din nou. Intrat la pauză, Păduraru a înscris cu capul, de la 8 metri, în urma unei lovituri de colţ executate de Ionuţ Codreanu. Acelaşi Păduraru a marcat golul de 12-0, în minutul 77, după ce a trimis din lovitură liberă, cu pământul, de la 30 de metri, la probabil cel mai frumos gol al întâlnirii, şi singurul care i se poate reproşa cu adveărat goalkeeperului bujorean. Ultimele 2 goluri au fost marcate de Ţâmpău. Prima dată a marcat în poarta goală, de la 2 metri, după o pasă de la Mihai Manău (83). Apoi a închs tabela în minutul 87, după o minge ridicată de I.Codreanu peste defensiva adversă, preluarea şi pasa lui Postelnicu în gura porţii şi o finalizare de la 6 metri.

De menţionat că, la această partidă, s-au strâns 797,6 lei din donaţiile celor prezenţi, o sumă mică pentru o prestaţie atât de specaculoasă.

Urmează deplasarea de la Iveşti, ce nu se anunţă foarte uşoară, prilej pentru suporteri să participe la o nouă deplasare de povestit nepoţilor, chiar dacă este la numai 55-60 de km de Galaţi.

Oţelul a evoluat în formula: Vlăsie - Radu (46 Neagu), Scutaru (50 Păduraru), R.Codreanu (cpt.),Dajbog - Manău, Postelnicu, I. Codreanu, Tudosă, Ţâmpău - Pavel (50 R. Gheorghe) Antrenor - Stelian Bordieanu.

Marcatori: R.Codreanu 2, Pavel 2, Dajbog, Postelnicu, Tudosă, Ţâmpău 4, Vlăsie, Păduraru 2.
ascotelul.ro

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Gloria Iveşti - Oţelul Galaţi 1-3

Oţelul a încheiat turul de campionat cu o nouă victorie, a 12-a din 12 posibile, aşa cum era de aşteptat, dar după o dispută mai strânsă decât ne-am fi aşteptat, pe terenul de la Iveşti. Anunţat ca derby al etapei, datorită locurilor din clasament, dar şi a formei bune a gazdelor în ultimele etape, meciul nu a dezamăgit, scorul menţinându-se strâns până în ultimele 10 minute, atunci când oţelarii au reuşit desprinderea, spre bucuria celor 40-50 de suporteri care au însoţit echipa.

Prima parte a stat sub semnul echilibrului, deşi a început sub dominarea roş-alb-albaştrilor, care au şi deschis scorul încă din minutul 2, când Ionuţ Codreanu a primit mingea la marginea careului şi a trimis pe jos, la colţul lung. Au urmat şi alte ocazii foarte bune ale jucătorilor noştri, care s-ar fi putut distanţa rapid, însă gazdele şi denivelările din gazon, altfel în stare bună, au stopat obişnuitul jocul de pase al favoriţilor noştri. Mai întâi, Pavel a scăpat singur cu portarul, a şutat pe jos, însă acesta din urmă a respins cu piciorul (12’). Dacă suporterii realizau un adevărat spectacol pirotehnic în tribune, aprinzând al doilea set de torţe şi fumigene, Dajbog nu a vrut să rămână mai prejos şi a trimis un şut foarte bun, de la 40 de metri, prins în doi timpi de goalkeeperul advers (23’). Pe un contraatac Ţâmpău a scăpat pe partea dreaptă, a preferat pasa în locul unui şut, însă mingea nu a fost suficient de puternică, iar fundaşii gazdelor au reuşit să respingă (26’). Pavel a avut o nouă şansă, în urma unei acţiuni prelungite de atac, însă a fost blocat de portar, solicitând (fără efect) şi lovitură de pedeapsă pentru intervenţia acestuia din urmă(31’). Numai două minute mai târziu, în urma unei lovituri de la colţ, Radu a venit lansat şi a trimis cu capul, de la 6 metri, din păcate peste poartă. De partea cealaltă, iveştenii au replicat prin câteva şuturi de la distanţă şi câteva contre rămase fără rezultat. Profitând de prevederile vechii zicale, conform căreia ocaziile ratate se răzbună, aceştia au reuşit egalarea. În minutul 35, au beneficiat de o lovitură liberă de la 23 de metri, s-a executat direct spre poartă, mingea a fost deviată şi de zid şi s-a oprit în colţul lung al porţii. Golul le-a turnat plumb în ghete oţelarilor şi le-a dat aripi gazdelor, ca să facem abuz şi de clişee, însă atacurile de pe finalul reprizei au rămas nefructificate, iar la pauză s-a intrat la egalitate.

Partea secundă a fost mult mai bună pentru jucătorii Oţelului, aceştia dominând jocul, dominare concretizată prin crearea mai multor ocazii importante de gol. La cea mai importantă dintre acestea, Ţâmpău a urmărit o centrare prea lungă, a trimis înapoi la Radu, acesta i-a pasat lui Ionuţ Codreanu, care şi-a făcut obişnuitul număr de magie şi a trimis direct la vinclu, de la 20 de metri, fără nicio şansă pentru portar (58’)! În minutul 64, Radu a insistat la o minge pe partea dreaptă, a centrat în careu, însă Postelnicu a reluat, cu genunchiul, puţin peste. În minutul 69, Tudosă a trimis pe jos, de la 22 de metri, lângă bară, însă portarul gazdelor a intervenit din nou salvator, respingând în corner. Ţâmpău a avut o mare oportunitate, însă, rămas singur cu portarul la 8 metri, a şutat în acesta din urmă, ieşit bine în întâmpinare (71’). Situaţia s-a repetat şi în minutul 78, cu aceeaşi protagonişti, Nuţu reuşind de această dată să marcheze, din unghi, după ce scăpase şi de un adversar. Tot el i-a întors mingea lui Robert Gheorghe, însă şutul acestuia, de la 11 metri, a trecut puţin pe lângă poartă (86’).

În cele din urmă, 1-3 a rămas scorul, spre satisfacţia oţelarilor de pe teren, de pe bancă şi din tribune, care au sărbătorit împreună finalul de tur cu maximum de puncte. Ne aşteaptă o pauză competiţională plină de evenimente importante, prilej perfect pentru a pune la punct diverse probleme şi de pregătire a terenului pentru returul de campionat.

SC Oţelul Galaţi: Bordieanu - L. Radu (87’ R. Gheorghe), Scutaru, R. Codreanu, Ciurea - Dajbog (46’ Manău), Postelnicu, I. Codreanu - Ţâmpău, Tudosă (90’ Hanghiuc), Pavel (64’ Păduraru).

În urma acestei partide s-au strâns 424,4 lei din donaţiile suporterilor din Iveşti şi cei veniţi din Galaţi, bani ce vor fi redirecţionaţi spre nevoile echipelor clubului nostru.

ascotelul.ro

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Spectacol pirotehnic la reunirea Oţelului

Lotul echipei Oţelul Galaţi s-a reunit luni seară, pentru a începe pregătirile pentru a doua parte a sezonului competiţional 2016-2017, cel de la care se aşteaptă obţinerea promovării în Liga a III-a.

Ca de obicei în astfel de momente, suporterii au creat o atmosferă incendiară la propriu, cu torţe şi fumigene ce au generat un show pirotehnic. Primul antrenament din acest an a avut loc pe stadionul "Siderurgistul", fără a lipsi un alt moment obişnuit la noul Oţelul, cel în care jucătorii şi-au cântat devotamentul pentru roşu-alb-albastru alături de susţinătorii din tribună.

Lotul prezent la prima şedință de pregătire: Portari - Vlasie, Enache, Şt. Bordieanu; Fundaşi - Neagu, Radu, Scutaru, Păduraru, R. Codreanu, Ciurea, Manău, Serea, Luca; Mijlocaşi: Dajbog, Postelnicu, Năpârlică, Tudosă, I. Codreanu, Ţâmpău, Vieru; Atacanţi: Pavel, Gheorghe, A. Frunză.

Alături de aceştia s-au antrenat şi juniorii Grigoraş, Anghele, Chiriţă, Grozav, Petică, Munteanu, Lepădatu, Cristof şi A. Miron. Patru dintre jucători reperezintă noutăţi în lotului Oţelul, aflându-se deocamdată în probe: Serea, Luca, Vieru şi Frunză.

Oţelul este lider autoritar al Ligii a IV-a, cu punctaj maxim, iar antrenorul Stelian Bordieanu îşi doreşte un parcurs la acelaşi nivel şi în retur, care să fie încununat apoi cu câştigarea barajului de promovare în eşalonul al treilea. „Reluăm pregătirile cu gândul de a ne pregăti cât mai bine pentru startul returului. Ne aşteaptă o parte secundă a campionatului foarte dificilă, în care sperăm să ne atingem obiectivele propuse, respectiv ajungerea la baraj şi promovarea în Liga a III-a. Le mulţumim suporterilor că sunt alături de noi, aşa cum au fost şi până acum, ne motivează şi pe noi să fim din ce în ce mai buni”, a declarat antrenorul principal Stelian Bordieanu.

Echipa va continua antrenamentele zilnice la stadionul "Siderurgistul", iar cât de curând urmează să fie stabilit şi programul meciurilor amicale pe care roş-alb-albaştrii le vor disputa în această perioadă precompetiţională.

Suporter Club Oţelul este o grupare înfiinţată de fani, în vara anului trecut, după declararea falimentului FC Oţelul, dorindu-se a fi continuatoarea campioanei din 2011. A încheiat turul Ligii a IV-a cu victorii în toate cele 12 meciuri jucate şi mai are de disputat un joc restant, cu Victoria Independenţa. Luna viitoare este preconizată şi redobândirea mărcii şi a trofeelor FC Oţelul, când este dorită a avea loc licitaţia organizată de către lichidatorul judiciar al fostului club.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Campionul Silviu Ilie a semnat cu SC Oţelul Galaţi

Transfer de senzaţie la SC Oţelul Galaţi! Silviu Ilie, campion cu formaţia roş-alb-albastră în 2011, a revenit acasă. Jucătorul de 28 de ani a semnat până la vară - cu opţiune de prelungire - dovedind încă o dată că este un gălăţean adevărat şi că merită din plin supranumele de legendă a clubului. Fotbalistul de bandă stângă era liber de contract după despărţirea de Dunărea Călăraşi, ultima echipă pentru care a evoluat.

Silviu Ilie este un produs al Centrului de Copii şi Juniori al FC Oţelul, iar în afară de gruparea roş-alb-albastră a mai evoluat la FCM Dunărea Galaţi, ASA Tîrgu Mureş, Farul Constanţa, Metalosport Galaţi şi Dunărea Călăraşi. A strâns 120 de partide pentru Oţelul, timp în care a marcat de cinci ori. Două dintre reuşitele sale au o importanţă aparte, cele din ediţia 2010-2011, atunci când a punctat decisiv în două victorii uriaşe: 2-1 în deplasare cu Dinamo şi 1-0 la Craiova. Astfel, a contribuit la cele mai mari performanţe din istoria clubului, câştigarea campionatului şi a Supercupei. Ilie are în CV şi trei selecţii la prima reprezentativă a României, una la România U23 şi alte 16 pentru naţionala de tineret, plus 5 jocuri în UEFA Champions League, alături de Oţelul!

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

SC Oţelul Galaţi a cucerit primul trofeu din istorie

La sala Siderurgistul s-a desfăşurat duminică faza finală a Cupei de iarnă - Nicolae Rainea, competiţie de fotbal în sală organizată de AJF Galaţi. Cele patru echipe care s-au luptat pentru trofeul pus în joc au fost: SC Oţelul Galaţi, Victoria Independenţa, campioana en-titre, Zimbru Slobozia Conachi şi Gloria Iveşti. Calculele hârtiei au fost respectate iar ierarhia finală a arătat astfel: 1. SC Oţelul Galaţi 9 puncte, 2. Victoria Independenţa 6 p, 3. Zimbrul Slobozia Conache 3 p, 4. Gloria Iveşti 0 p. Rezultate înregistrate: Zimbrul - Victoria 0-1, SC Oţelul - Gloria 1-0, SC Oţelul - Zimbrul 3-2, Gloria - Victoria 3-4, Gloria - Zimbrul 2-5, SC Oţelul - Victoria 7-1, în finala turneului. După terminarea ultimului joc, s-a organizat o emoţionantă festivitate de premiere la care invitată de onoare a fost soţia regretatului Nicolae Rainea. Premiile speciale au fost acordate astfel: Viorel Velicu (Zimbrul Slobozia Conache) - 4 goluri, golgeterul competiţiei; Alexandru Vlasie (SC Oţelul Galaţi) - cel mai bun portar; Claudiu Muha (Victoria Independenţa) - cel mai bun jucător.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

SC Oțelul a învins Farul

SC Oțelul Galați a reușit să câștige, scor 4-0 (2-0), partida amicală disputată în compania formației SSC Farul Constanța. Golurile oțelarilor au fost marcate de A. Frunză, I. Codreanu, Bahnașu și Pavel.

Jocul de verificare a avut loc pe stadionul Siderurgistul, în prezența a aproximativ 300 de spectatori, într-o atmosferă deosebită, realizată de cele două galerii. De menționat faptul că și la acest meci suporterii au făcut donații, un moment de fair-play fiind oferit de fanii constănțeni, care au donat și ei pentru susținerea activității clubului nostru, motiv pentru care SC Oțelul le mulțumește tuturor pentru suport.

Antrenorul Stelian Bordieanu a început jocul în următoarea formulă: Vlasie - Radu, S.Ilie, Scutaru, Ciurea - Postelnicu,Tudose, Dajbog - Codreanu, Frunza, Bahnașu. Rezerve: Enache, Serea, Neagu, Perju, Pavel, Gheorghe, Manău, Vieru, Năpîrlică, Pădure.

SC Oțelul Galați va disputa următorul joc de pregătire tot împotriva Farului, de această dată la Constanța, sâmbătă, 18 februarie, cu începere de la ora 13:00, meciul urmând a avea loc pe stadionul Farul.

ascotelul.ro

Link to comment
Share on other sites

SC Oțelul Galați rămâne neînvinsă, după 2-2 la Constanța

SC Oțelul Galați a remizat astăzi, scor 2-2 (0-1), în partida amicală disputată pe terenul formației SSC Farul Constanța. Golurile oțelarilor au fost marcate de A. Frunză (min. 2) și Bahnașu (min. 50). Antrenorul Stelian Bordieanu a început jocul cu următoarea formulă: Vlasie - Radu, Scutaru, S. Ilie, Ciurea (cpt) - Manău, Postelnicu, I. Codreanu, Bahnașu - Tudosă - A. Frunză. Au mai evoluat: Neagu, Păduraru, Serea, Năpîrlică, Perju, Țâmpău, Pavel și. R. Gheorghe.

Următorul joc pe care SC Oțelul Galați îl va disputa va avea loc pe teren propriu, în compania echipei Viitorul Costache Negri, într-un meci ce va conta pentru etapa a 9-a a Ligii a IV-a. Data și ora acestei partide vor fi anunțate de AJF Galați.

ascotelul.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.