Jump to content

Taximetrist bătut de client şi lăsat fără maşină


dcp100168

Recommended Posts

Taximetrist bătut de client şi lăsat fără maşină

  • Taxiul a fost găsit abandonat pe DN 22B, proptit într-un parapet

Un taximetrist din Galaţi a fost bătut şi lăsat fără maşină. S-a întâmplat luni dimineaţă, după ce un taximetrist de 60 de ani a preluat un client de la Agenţia CFR, pentru a-l duce în Micro 21. Ajunşi în zonă de destinaţie, clientul s-a năpustit asupra şoferului şi l-a luat la bătaie.

Cei doi au coborât din maşină, iar lupta a continuat lângă autoturism. Într-un final, agresorul a reuşit să se urce la volan şi să demareze în trombă, întreptându-se spre ieşirea din oraş către Brăila. La faţa locului a fost chemată imediat poliţia, dar şi o ambulanţă, care l-a preluat pe taximetrist să îl ducă la spital. "Pacientul are câteva contuzii la nivelul feţei, dar nu i-a fost pusă viaţa în primejdie", ne-a explicat Ionuţ Băneşanu, medic UPU-SMURD Galaţi.

Taximetristul a reuşit să facă o descriere a clientului, povestindu-le poliţiştilor că acesta are în jur de 35 de ani, este înalt, cu barbă şi are părul şaten spre brunet. "Am preluat comanda de la Agenţia de voiaj. Clientul, pe nume Adrian, îmi spunea că vine bomba, vorbea cu cineva la telefon. Mi-a dat să ascult, dar nu am înţeles nimic. În Micro 21, într-o curbă, m-a lovit în tâmplă şi mi-a spart arcada. Am oprit maşina, am coborât, dar nimeni nu a făcut nimic, deşi erau oameni în jur. Clientul se comporta ciudat, părea tulburat. M-am aplecat, pentru că îmi curgea sânge de la cap, iar el a profitat şi s-a urcat în maşină, apoi a fugit", ne-a povestit Ion Tudorel, taximteristul tâlhărit.

După ce a furat maşina, bărbatul a lovit un alt autoturism şi apoi şi-a continuat drumul. Nu a mers prea mult, pentru că, după ce a trecut podul peste Siret, a intrat cu maşina într-un parapet de pe marginea drumului. Cum maşina era grav avariată, bărbatul şi-a continuat drumul pe jos.

Poliţiştii au sosit la faţa locului, au prelevat probe şi au deschis un dosar penal. "A fost deschis dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie", ne-a explicat ag. pp. Crina Dragu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Pe baza semnalmentelor date de taximetrist, a probelor strânse de la locul accidentului, dar şi pe baza comenzilor date la firma de taximtrie, poliţiştii au reuşit să îl identifice pe agressor, fiind vorba despre un bărbat de 33 de ani, din Galaţi. Acesta va fi audiat de poliţişti, care vor lua şi măsurile legale care se impun în astfel de cazuri.

viata-libera.ro

 

Link to comment
Share on other sites

Agresorul taximetristului batut in Galati a fost prins si internat la psihiatrie. Ce risca acum barbatul de 33 de ani

Individul care, luni, a agresat un taximetrist din Galati si i-a furat masina a fost prins de politisti si este internat intr-un spital pentru persoane cu boli mintale. Barbatul are 33 de ani, iar anchetatorii spun ca este cunoscut cu afectiuni psihice. Medicii trebuie sa stabileasca in cadrul unei expertize daca individul a avut discernamant cand l-a atacat pe sofer.

Ca sa dea de urma suspectului, politistii din Galati au facut filtre in tot judetul si au organizat scotociri. Informatiile stranse i-au condus dimineata pe anchetatori pe un camp dintre Braila si Galati. Inconjurat, invidul nu a avut unde sa mai fuga si a fost incatusat. Pentru ca suspectul nu era coerent, politistii si-au dat seama ca au in fata o persoana cu probleme psihice.

Barbatul de 33 de ani a fost internat la spitalul de psihiatrie din Galati iar medicii urmeaza sa il supuna unei expertize psihiatrice. Daca se va stabili ca a avut discernamant cand a comis fapta, individul va fi cercetat pentru talharie si conducere fara permis. Anchetatorii spun ca in urma cu ceva timp suspectului ii fusese suspendat permisul din cauza problemelor psihice.

Suspectul a urcat, luni, intr-un taximetru la iesirea din Galati i-a cerut soferul sa il duca la Braila. Pe drum, a inceput sa il loveasca pe taximetrist cu pumnii si ulterior i-a furat autoturismul. Dupa un kilometru, atacarul a intrat cu masina intr-un parapet de pe marginea drumului si a abandonat-o acolo iar ulterior a incercat sa dispara.

stirileprotv.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.