Jump to content

S-au scumpit biletele la teatru


dcp100168

Recommended Posts

Cultura costă mai mult. S-au scumpit biletele la teatru

Neschimbate din 2009, tarifele de intrare la spectacolele Teatrului Dramatic "Fani Tardini" au fost majorate, prin votul aleşilor locali, la propunerea instituţiei de cultură. Scumpirea vizează şi tarifele de intrare la spectacolele "Gulliver".
La spectacolele curente care au loc în Sala mare, preţul întreg va fi de 21 de lei de persoană pentru rândurile A-E, H-N şi de 31,50 de lei de persoană pentru rândurile F-G. La balcon, preţul întreg este de 21 de lei de persoană pentru rândurile O-P şi 18,90 de lei de persoană pe rândurile R-S. Pentru grupurile organizate de minimum 30 de persoane, precum şi pentru pensionari, preţul biletului va fi de 10,50 lei de persoană.
La reprezentaţiile din Sala Studio, tariful întreg este de 14,70 de lei de persoană, iar cel redus de 10,50 de lei. Pentru premiere (primul şi al doilea spectacol), se aplică un preţ unic - 25,20 de lei de persoană.
La Festivalul Naţional de Comedie, pentru evenimentele teatrale deosebite - invitaţi de marcă, spectacole invitate - tariful maxim propus este de 105 lei de persoană.
Hotărârea precizează că, potrivit legislaţiei în vigoare, elevii şi studenţii beneficiată de tarife reduse cu 75 la sută.
Tarifele de intrare la spectacolele păpuşarilor de la "Gulliver", care au loc în cursul săptămânii, pentru grupuri organizate, vor fi de opt lei pentru copii şi 10 lei pentru adulţi. Reprezentaţiile de duminica vor fi taxate cu 10 lei la copii şi 12 lei la adulţi, şi doar cu 5 lei pentru grupurile organizate din zonele defavorizate.
Tarifele de intrare la Festivalul Internaţional de Animaţie "Guliver" vor fi de 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi, iar la spectacolele de seară pentru tineri, din cadrul aceluiaşi eveniment, tarifele vor fi între 20 şi 50 de lei.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.