Jump to content

Viorel Tănase va fi antrenor principal la Steaua


dcp100168

Recommended Posts

Viorel Tănase va fi antrenor principal la Steaua

Tehnicianul Viorel Tănase va fi antrenor principal la FCSB, el afirmând că a acceptat imediat oferta lui Nicolae Dică, deoarece acesta poate sta pe banca doar ca secund, neavând licenţa necesară pentru principal.

"Am vorbit cu Nicolae, am fost puţin surprins, e o propunere tentantă. Şi Nicolae fiind la început are nevoie de ajutor şi mi-am oferit tot sprijinul. Cred în calităţile lui şi de asta am acceptat. Am fost antrenor principal în liga a treia şi contractul mi s-a încheiat. Mâine vom avea discuţii şi vom pune totul la punct. Când auzi Steaua...nu mă aşteptam. În ultimii doi ani am antrenat la liga a treia şi nu mă aşteptam la asemenea propunere. Ca jucător am avut oportunitatea de a ajunge la Steaua, după ce am jucat un an la Dinamo, am avut discuţii de a trece în Ghencea, dar nu s-a materializat, deşi mi-aş fi dorit. Plec la luptă cu încredere şi cu un mare entuziasm", a declarat Tănase la Digisport.

Viorel Tănase, în vârstă de 46 de ani, a mai pregătit echipe precum Dunărea Galaţi, Farul Constanţa, Oţelul Galaţi sau Cetate Deva.

Dică apreciază că Viorel Tănase este omul potrivit pentru a-l ajuta la FCSB. "Pe Vio îl ştiu de foarte mult timp. M-am gândit la el, îi ştiu caracterul şi cred că mă poate ajuta foarte mult. Din discuţiile pe care le-am avut cred că e omul potrivit", a spus Dică la Digisport.

Finanţatorul FCSB Gigi Becali a anunţat, luni, la reşedinţa sa din Aleea Alexandru, că s-a înţeles cu Nicolae Dică pentru preluarea postului de antrenor principal, ocupat până acum de Laurenţiu Reghecampf. Becali a precizat că s-a înţeles verbal cu Nicolae Dică pentru ocuparea postului de antrenor şi că acesta urmează să aducă un colaborator care să fie principal, întrucât el are doar licenţa pentru a fi secund.

news.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...

Viorel Tănase a plecat la FCSB

Viorel Tănase, fostul antrenor coordonator al CSM Galați și unul dintre fotbaliștii de marcă ai echipei Oțelul Galați, a devenit antrenor secund la FCSB.

”Viorel Tănase, una dintre legendele fotbalului gălățean, a fost timp de mai bine de 3 ani, antrenorul coordonator al secției de fotbal. Cu profesionalismul care îl caracterizează, Viorel Tănase a reușit să realizeze lucruri foarte frumoase. Colaborarea cu expertul sportiv Valentin Ioviță a fost bună, iar împreună au reușit să ridice ștacheta performanței. Pentru Viorel Tănase a sosit clipa când trebuie să-și ia rămas bun de la colaboratori, colegi și prieteni. Viorel Tănase va ocupa funcția de antrenor secund la FCSB, club unde a mai activat în perioada 2017-2019. Mulțumim pentru tot și mult succes Viorel Tănase”, scrie pe pagina de socializare a CSM Galați.

reperul.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Echipa de fotbal brăileană Viitorul Ianca are un nou antrenor

Gălăţeanul Viorel Tănase este noul antrenor principal al echipei de fotbal Viitorul Ianca. Secundul lui Tănase va fi Ionuț Smeu.

“Clubul nostru şi antrenorul Viorel Tănase au semnat un contract de colaborare pentru o perioadă de 18 luni cu posibilitate de prelungire cu încă 12 luni”, anunţă reprezentanţii Clubului sportiv.

Viorel Tănase este antrenor cu licenţă UEFA  PRO și a mai antrenat FCSB, Oţelul Galaţi, Farul Constanţa.

Viorel Tănase s-a făcut remarcat ca fotbalist la clubul din orașul său natal  – Oţelul Galaţi, dar a jucat şi pentru Dinamo, FC Argeș sau Maccabi Netanya (Israel). Are peste 400 de prezenţe în Liga I, 3 prezenţe la echipa naţională  a României şi este golgeter-ul all-time al echipei Oţelul Galaţi.

“Prin alegerea noului antrenor, Viitorul Ianca rămâne un club consecvent principiilor sportive asumate pentru reprezentarea cu succes a comunităţii locale şi pentru a readuce în prim-planul atenţiei publice fotbalul brăilean”, se precizează în comunicatul clubului.

Antrenorul gălăţean, care înainte a activat ca antrenor principal la FCSB, l-a înlocuit pe Adrian Baldovin.

presagalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.