Jump to content

Firme executate silit de Primăria Galați


Recommended Posts

Bunuri imobile scoase la licitaţie. Firme executate silit de municipalitate

Nu mai puţin de 35 de firme vor fi executate silit de Primăria Galaţi, în încercarea de recuperare a unor datorii totale la bugetul local în valoare de 1,7 milioane lei. Primăria a anunţat, pe site-ul propriu, organizarea unei achiziţii publice în vederea atribuirii contractului pentru obiectivul "Servicii de evaluare a bunurilor imobile proprietatea persoanelor juridice debitoare către bugetul local Galaţi", contract în valoare de 14.000 lei fără TVA. Data-limită pentru depunerea ofertelor de către cei interesaţi este 25 mai, ora 14,00.

Conform cerinţelor Primăriei, evaluatorul care va fi selectat va avea obligaţia de a prezenta „un raport transparent şi coerent, pentru a evita inducerea în eroare sau confuzie a beneficiarului". De asemenea, "evaluatorul trebuie să se asigure că nu există conflict de interese, nu este influenţat de presiuni din partea niciunei persoane, pentru a prezenta un rezultat subevaluat, ori supraevaluat".

35 de firme sunt vizate pentru executare silită. "Debitul total, pentru care sunt executați silit debitorii în speță, este de 1.775.314 lei, reprezentând impozite, taxe şi alte venituri locale, iar pentru o parte dintre aceştia ne aflăm în sesiunea a II-a de licitaţie”, a precizat Raluca Ardean, purtătorul de cuvânt al instituţiei gălăţene.

Bunurile care vor fi scoase la licitaţie sunt dintre cele mai diverse, de la chioşcuri şi garaje, până la birouri, apartamente, terenuri şi clădiri. Iată câteva exemple: Bonavio SRL - un chioşc de 31 mp, Cancaz - apartament de 55 mp, Clubul Sportiv Voinţa - birouri şi o sală de sport, cu o suprafaţă totală de 384 mp, Galatex - clădire şi teren (1.000 mp total, 230 mp construit), Prodprest SA - clădire administrativă (502 mp), Prodas SA - spaţiu comercial, Galmedica SRL - clădire plus teren, Utcon SA - teren de 600 mp.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.