Jump to content

Polițist gălăţean surprins în timp ce se săruta cu un personaj controversat


dcp100168

Recommended Posts

Polițist gălăţean surprins în timp ce se săruta cu un personaj controversat

Un poliţist de la Investigaţii Criminale din Galaţi este vizat de o anchetă internă, după ce a fost surprins, într-o filmare postată pe Internet, în timă ce se sărută cu un bărbat controversat din oraș, cunoscut sub pseudonimul „Cap de plumb”, la o petrecere privată, într-un restaurant din Tecuci, informează Mediafax.

În imagini se vede cum poliţistul şi personajul controversat cântă manele, se ţin de umeri ca doi prieteni şi la un moment dat se sărută. Ca urmare a apariției filmării, care ar fi fost făcută la o petrecere organizată în luna aprilie, Poliția Galați a deschis o anchetă. Surse din cadrul anchetei precizează că evenimentul ar fi fost organizat de poliţistul de la Investigaţii Criminale, la un restaurant din Tecuci, la eveniment participând mai mulţi poliţişti, inclusiv cu funcţii de conducere.

„S-a dispus demararea unei anchete şi a fost sesizat Biroul Control Intern în vederea efectuării de verificări cu privire la comportamentul în societate al poliţiştilor din cadrul Poliţiei Municipiului Tecuci”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Andreea Rogojina.

Bărbatul cu care se sărută poliţistul de la Investigaţii Criminale nu are o condamnare în România, dar în Galaţi se ştie despre el că este un personaj controversat. Potrivit surselor citate, acesta duce o viaţă de lux, deşi nu este cunoscut ca un om de afaceri şi nici nu lucrează.

La audieri vor fi chemaţi toţi poliţiştii care au participat la petrecerea din restaurantul tecucean.

romanialibera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.