Jump to content

Povestea Sonjei Henie se va filma la Galați


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Povestea Sonjei Henie se va filma la Galați

Pentru 1.800 de gălățeni, lumea filmului nu va mai fi doar un vis greu de îndeplinit. Producătorii unei pelicule norvegiene caută figuranți pentru filmările care vor începe în toamnă. Patinoarul din Galați va fi principalul decor în care se va turna filmul „Queen of ice” (Regina gheții), peliculă ce va spune povestea celei mai faimoase patinatoare din Țara Fiordurilor, Sonja Henie, multiplă campioană olimpică, mondială şi europeană în anii ’30.

Cei care vor să apară în film trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 10 şi 65 de ani şi să fie disponibili pentru filmări de 12 ore pe zi. În schimb, vor fi plătiți cu 60 lei/zi net şi vor beneficia de masă în regim catering.

expressdedunare.ro

Detalii despre cum vă puteți înscrie la casting: http://www.ucast.ro/casting/3476/detalii

Link to comment
Share on other sites

Povestea celebrei patinatoare Sonja Henie va fi filmată în România. Peste 1.500 de români vor juca în film

Producătorii unei pelicule norvegiene caută figuranţi din Galaţi pentru filmările care vor avea loc în România, în toamnă, în intervalul 4-26 septembrie. 

Patinoarul din Galaţi va fi principalul decor în care se va turna filmul „Queen of ice” (Regina gheţii), peliculă ce va spune povestea celei mai faimoase patinatoare din Ţara Fiordurilor, Sonja Henie, multiplă campioană olimpică, mondială şi europeană în anii ’30.

Sonja Henie (născută pe 8 aprilie 1912 - decedată pe 12 octombrie 1969) a fost de trei ori campioană olimpică (1928, 1932, 1936), de zece ori campioană mondială (1927-1936) şi de şase ori campioană europeană (1931-1936). Henie a câştigat mai multe titluri olimpice şi mondiale decât orice altă patinatoare. La apogeul carierei sale a fost una dintre cele mai bine plătite vedete de la Hollywood.

Cei care vor să apară în film trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 10 şi 65 de ani şi să fie disponibili pentru filmări de 12 ore pe zi. În schimb, vor fi plătiţi cu 60 lei/zi net şi vor beneficia de masă în regim catering.

Motivul alegerii patinoarului gălăţean nu este însă unul neapărat de mândrie: arena construită acum mai bine patru decenii seamănă foarte mult cu cele pe care evolua, acum 80-90 de ani, celebra patinatoare scandinavă.

adevarul.ro

Pentru Patinoarul din Galaţi, filmul este o afacere: pe o lună de zile (20 august-20 septembrie) va primi din partea producătorilor 35.000 de lei.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

60 lei /zi şi masă, pentru apariţia într-o peliculă filmată la Patinoarul „Dunărea”

Nu mai puţin de 1.800 de figuranţi caută norvegienii care vor veni la Galaţi să filmeze „Queen of Ice”, o peliculă care spune povestea unei faimoase patinatoare din Tara Fiordurilor. Filmările pentru pelicula ”Queen of Ice”  (Regina gheţii) care vor avea loc în incinta Patinoarului ”Dunărea” din Galați se vor desfășura în perioada 04.09.2017 – 13.09.2017. Filmările cu public vor avea loc pe data de 07.09.2017 în incinta patinoarului.

Conform datelor furnizate de agenţia de casting pentru fiecare zi de filmare figuranţii vor primi 60 lei/zi net şi vor beneficia de masă în regim catering. O zi de filmare poate dura până la maxim 12 ore.

Sunt căutate persoane cu vârsta cuprinsă între 14 şi 65 de ani. Persoanele care doresc să participe la filmări sunt aşteptate pentru înscrieri la sediul Patinoarului ”Dunărea”: luni 7 aug, marţi 8 aug, miercuri 9 august, vineri 11 august şi sâmbătă 12 august între orele 16:00 şi 20:00.

Pentru detalii şi înscriere puteţi accesa şi această PAGINA.

presagalati.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Încă se caută figuranți

Se caută în continuare figuranți pentru filmul norvegian despre celebra patinatoare a anilor 30, Sonja Henie, care se va turna la Galați, luna viitoare. Firma care se ocupă de casting mai are nevoie de încă 400 de persoane care să facă figurație în film. De aceea, organizează o nouă sesiune de înscrieri, în perioada 31 august - 3 septembrie, la Patinoarul din Galați, locul unde se va și filma pelicula ”Queen of Ice” - Regina Gheții. Persoanele care vor juca în film vor fi plătite cu 60 de lei pe zi, net, și vor beneficia de masă în sistem catering. Filmările cu public vor avea loc pe 7 septembrie, au anunțat producătorii peliculei norvegiene.

expressdedunare.ro

Link to comment
Share on other sites

Hollywood is not a dream: sute de gălățeni au jucat într-un film

1.500 de gălățeni au avut o zi complicată: s-au jucat de-a Brad Pitt, Angelina Jolie și Macaulay Culkin. Altfel spus, au participat la filmările de la patinoar acolo unde o echipă din Norvegia pregătește un film despre celebra patinatoare Sonja Henie. Activitatea a început dimineață și s-a încheiat spre seară.

Filmările au decurs fără probleme. Figuranții s-au îmbrăcat în haine de epocă, au umplut tribunele patinoarului și au făcut ce le-au spus norvegienii. Cadru 1, dubla 2, uite așa a trecut ziua gălățenilor care au făcut un pas mic către „celebritatea” din familie, din cartier.

Surse din interior ne-au povestit că unii dintre actori au tras cîteva duble, poate triple, și la masă. În mod evident, a șaptea artă trece prin stomac împreună cu al treilea cîrnat și al șaselea fursec. Organizatorii norvegieni au plătit pentru o mîndrețe de bufet suedez care a fost pe gustul actorilor de ocazie. La final, figuranții au putut bea și o bere pe banii nordicilor: pentru ziua de filmare fiecare figurant a primit 60 de lei.

Patinoarul s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Așa cum și-au dorit norvegienii, a semănat izbitor de bine cu arenele din perioada interbelică atunci cînd Sonja Henie se dădea pe gheață. Problema este că, după finalizarea filmărilor, patinoarul va arată tot ca în urmă cu o sută de ani, indiferent de tumbele pe care le vor mai face edilii gălățenilor.

antidotul.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.