Jump to content

Un scandalagiu acuză că ar fi fost bătut de poliţişti


dcp100168

Recommended Posts

Un scandalagiu acuză că ar fi fost bătut de poliţişti

Un tânăr de 25 de ani, cu 16 amenzi primite pentru tulburarea ordinii publice, reclamă de pe patul de spital că a fost bătut abuziv de poliţiştii Secţiei 3 Galaţi, transmite corespondentul AMOS News. Marian Munteanu susţine că a fost bătut cu picioarele până a leşinat, pentru că a refuzat să plătească o amendă de 1.000 de lei, primită pentru că a făcut scandal. ”Eu de abia mă întorsesem dela un bar când mi-a bătut poliţia de la Secţia 3 la uşă. Mi s-a mai spus că îmi dau 1.000 de lei amendă pentru iscarea unui scandal public. Am spus că nu sunt vinovat şi nu voi plăti. Au chemat şi alţi poliţişti care au venit cu o dubiţă şi trei Logan-uri. M-au luat la secţie şi m-au bătut. Eu nu am avut niciodată probleme cu poliţia. Am refuzat amenda pentru că nu meritam să fiu sancţionat. Dar acum îmi scot certificat medico-legal şi mă duc la Parchet”, a declarat Marian Munteanu. Tânărul de 25 de ani este internat în secţia Neurochirurgie a Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, acesta prezentând pe spate vânătăi şi un traumatism cranian minor.

Sub protecţia anonimatului vecinii scandalagiului au infirmat variante agresiunilor produse de poliţişti prezentată de Marian Munteanu. Reprezentanţi ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi au relatat că tânărul a lovit cu sticla în cap un vecin care îi cerea să nu mai facă scandal în faţa blocului. Vecinul bătut a chemat o patrolă de poliţie. “A fost amendat cu 1000 de lei pentru tulburarea ordinii şI liniştii publice. Din 2006 şi până acum tânărul a primit mai mult de 16 sancţiuni contravenţionale tot din acest motiv”, a declarat şi Cristina Tatulici, purtător de cuvânt IPJ Galaţi.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.