dcp100168 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Asta-i muzica ce-mi place!Ce ascultaţi? Ce vă place la muzica preferată? Ce-aţi vrea să recomandaţi şi altora?
dorian Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 In intimitate ascult rock.Fortat de imprejurari-orice.Rock-ul creeaza acea stare inconfundabila,de neegalat.Cunoscatorii stiu de ce... Nu cred in recomandari ci doar in urechea si spiritul fiecaruia.Ciudata alaturare:ureche-spirit hmm...
tomcat0 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 ascult mult jazz... pt ca il mai si cant din cand in cand... avand in vedere faptul ca am terminat facultate de profil cu specializare compozitie jazz si muzica usoara... e un stil aparte pe care nu multi il inteleg... binenteles ca are si jazz-ul stilurile lui... insa nu toate sunt spectaculoase si apreciate... ca si in celelalte genuri.
flieder Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 ascult mult jazz... Mi tuu...Dar si soul, rhythem&blues cu elemente de jazz.Asta pentru sufletul meu.Dar ascult si muzica de club si rock si de petrecere...chiar si lautareasca sau populara. Depinde de "context".Urasc manelele in orice forma ar fi si cred ca am si-o reactie alergica la ele, ca incepe sa ma manance pielea de la primele acorduri pe care le aud.
Rami Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Muzica mea este muzica pe care sufletul meu o simte ... Rami simte orice e altfel. incercati .
Relu Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Folclor. Indiferent de ţara din care provine. Dar am o slabiciune şi pentru rock.
tomcat0 Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 va pun si eu 2 clipuri de la repetitiile noastre... ca sa aveti idee cam ce ascult si ce cant (in general)
docica Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 eu ascult rock de vreo 10 ani...nu e mult, da si eu am abia 25 de ani. am inceput cu pop...in special britanic. in functie de stare si de situatie ascult: jazz, folk, TOATE genurile de rock, clasica, opera( ultima data am revazut Carmen, de Biszet, la computer), rap(mai mult underground), lautareasca, blues....cam atat. in rest aud, nu ascult , cam orice. Totusi iubirea mea e rockul.
toxicone Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Ascult foarte mult reggae,hip-hop(in special underground si oldschool) si mai nou m-am apucat de ascultat DnB...dar predominante sunt primele 2 genuri muzicale:P.Regaee cel putin imi ofera tot calmul de care are nevoie o persoana care traieste in unul din orasele mari:D
Rami Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Dintotdeauna, a fost Julio Iglesias si restul. Varietatea este recunoscuta, in functie de perioade. Am avut anul trecut "epoca Maria Nazzionale", in perioada asta am "epoca Savoy, Stefan Hrusca,Nicu Alfantis etc". Dar depind de muzica sufletului meu. Cea pe care o simt aproape. Si pe care o iau cu mine oriunde as fi.
Relu Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 De azi dimineaţă ascult Mike Oldfield: Tubular Bells 2, Five Miles Out, Islands
VicentiuA Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Am descoperit "Antonio Vivaldi - Oboe Concertos". Cand esti cu masina in trafic e bestial; iti da o stare de calm.
lumy Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 eu ascult cam orice gen de muzica,nu sunt dedicata cu totul doar unui anumit gen
riaji Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Nadia Ali - Crash and burn; Andrew Bennet, Tattana & Tiff Lacey - Closer. In special pentru pasionatii de Vibe FM
Laurentziu Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=jZ5zXXUJsycin disperare...
Rami Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Rokkos - Maria,Maraki,Mariohttp://uk.youtube.com/watch?v=EIUuWO66mlE
silviudeep Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Armin Van Buuren - The Sound Of Goodbye (simon_and_shaker_club_mix)one fmvibe fm
camborgia Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 imi plac multe genuri de muzica si multe multe formatii dar o sa dau numai cateva exemple care imi plac mai mult:Sigur Ros----> http://www.youtube.com/watch?v=z8jmLec_wEcPlacebo, Smashing Pumpkins,Radiohead,Coldplay,Gentleman,The Cure.....etc etc etc etc etc many etcOCS, anumite soundtrackuri(mai ales datorita filmului)
camborgia Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 ascult mult jazz... pt ca il mai si cant din cand in cand... avand in vedere faptul ca am terminat facultate de profil cu specializare compozitie jazz si muzica usoara... e un stil aparte pe care nu multi il inteleg... binenteles ca are si jazz-ul stilurile lui... insa nu toate sunt spectaculoase si apreciate... ca si in celelalte genuri.in materie de Jazz imi place foarte mult Lizz Wright!!!!
Lachesis Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 de dimineata ascult melodia asta: http://www.youtube.com/watch?v=seb5AjRF ... re=relatedin general, ascult de toate..mai mult predomica muzica house, vocal trance si cele de genul celei de sus ca sa ma linistesc
xantipa Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 ascult mult jazz... pt ca il mai si cant din cand in cand... avand in vedere faptul ca am terminat facultate de profil cu specializare compozitie jazz si muzica usoara... e un stil aparte pe care nu multi il inteleg... binenteles ca are si jazz-ul stilurile lui... insa nu toate sunt spectaculoase si apreciate... ca si in celelalte genuri. in materie de Jazz imi place foarte mult Lizz Wright!!!! Pentru cei pasionati de jazz: ce spuneti de piesele astea? http://www.youtube.com/watch?v=8kVeq4WeS_o
Recommended Posts