Jump to content

Asta-i muzica ce-mi place!

Recommended Posts

Posted

In intimitate ascult rock.Fortat de imprejurari-orice.Rock-ul creeaza acea stare inconfundabila,de neegalat.Cunoscatorii stiu de ce... Nu cred in recomandari ci doar in urechea si spiritul fiecaruia.Ciudata alaturare:ureche-spirit hmm...

Posted

ascult mult jazz... pt ca il mai si cant din cand in cand... avand in vedere faptul ca am terminat facultate de profil cu specializare compozitie jazz si muzica usoara... e un stil aparte pe care nu multi il inteleg... binenteles ca are si jazz-ul stilurile lui... insa nu toate sunt spectaculoase si apreciate... ca si in celelalte genuri.

Posted
ascult mult jazz...

Mi tuu...

Dar si soul, rhythem&blues cu elemente de jazz.

Asta pentru sufletul meu.

Dar ascult si muzica de club si rock si de petrecere...chiar si lautareasca sau populara. Depinde de "context".

Urasc manelele in orice forma ar fi si cred ca am si-o reactie alergica la ele, ca incepe sa ma manance pielea de la primele acorduri pe care le aud.

• 2 weeks later...
Posted

eu ascult rock de vreo 10 ani...nu e mult, da si eu am abia 25 de ani. am inceput cu pop...in special britanic. in functie de stare si de situatie ascult: jazz, folk, TOATE genurile de rock, clasica, opera( ultima data am revazut Carmen, de Biszet, la computer), rap(mai mult underground), lautareasca, blues....cam atat. in rest aud, nu ascult , cam orice. Totusi iubirea mea e rockul.

Posted

Ascult foarte mult reggae,hip-hop(in special underground si oldschool) si mai nou m-am apucat de ascultat DnB...dar predominante sunt primele 2 genuri muzicale:P.Regaee cel putin imi ofera tot calmul de care are nevoie o persoana care traieste in unul din orasele mari:D

Posted

Dintotdeauna, a fost Julio Iglesias si restul. Varietatea este recunoscuta, in functie de perioade. Am avut anul trecut "epoca Maria Nazzionale", in perioada asta am "epoca Savoy, Stefan Hrusca,Nicu Alfantis etc".

Dar depind de muzica sufletului meu. Cea pe care o simt aproape. Si pe care o iau cu mine oriunde as fi.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted
ascult mult jazz... pt ca il mai si cant din cand in cand... avand in vedere faptul ca am terminat facultate de profil cu specializare compozitie jazz si muzica usoara... e un stil aparte pe care nu multi il inteleg... binenteles ca are si jazz-ul stilurile lui... insa nu toate sunt spectaculoase si apreciate... ca si in celelalte genuri.

in materie de Jazz imi place foarte mult Lizz Wright!!!!

• 2 weeks later...
Posted

in materie de Jazz imi place foarte mult Lizz Wright!!!!

Pentru cei pasionati de jazz: ce spuneti de piesele astea?

http://www.youtube.com/watch?v=8kVeq4WeS_o