Jump to content

Am văzut, mi-a plăcut...


dcp100168
 Share

Recommended Posts

"What the bleep do we know" in traducere cam " Ce naiba stim noi"

Un film care pune intrebari si incearca sa dea raspunsuri despre cine sintem noi, care e locul nostru in univers, ce inseamna divinitate.

"Pay it forward", "Da-o mai departe", a fost de citeva ori la TV, un film absolut impresionant in care un pusti prezinta o solutie pentru a schimba lumea: fa un lucru cu adevarat important pentru 3 persoane, iar in schimb fiecare sa faca la fel pentru alte 3 persoane si tot asa.

Pe baza acestei idei s-a infiintat si o asociatie cu acest nume. Totul a pornit de la o scriitoare careia, acum 20 de ani, 2 necunoscuti i-au salvat viata scotind-o dintr-o masina in flacari, disparind apoi fara sa ceara nimic in schimb. aceasta intimplare a inspirat-o sa scrie cartea pe baza careia s-a facut filmul.

"Zeitgeist", sau ce mai ramine din ceea ce intelegeam noi ca fundamental in religie.

"Umbrelele din Cherbourg". E ca opera, ori place ori nu. Catherine Deneuve in unul din primele sale roluri, un film de dragoste care este inca reprezentativ pentru cinematografia franceza.

Astept sa apara "The last station" cu Cristopher Plummer.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

"Starry Night" http://www.rottentomatoes.com/m/starry_night/

Van Gogh in rolul principal

169584az8.jpg

Nu prea ma pasioneaza filmele de genul.. dar asta a meritat vazut :d

Interesant e cum Van Gogh a vandut abia un tablou cu cativa dolari la viata lui.. iar dupa moarte lui s-au vandut cu sutele de milioande de $$ :shock:

L-am vazut la tv.. pe net e greu de gasit, daca-l vedeti in program nu ezitati sa-l vedeti :)..merita vazut

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Petrecere pentru Gillian

Titlu Original: To Gillian on Her 37th Birthday

Cum să trecem peste o pierdere inevitabilă, moartea unei persoane iubite ? Unde să găsim puterea de a mege mai departe şi ce se întâmplă dacă nu reuşim ? Câteodată moartea persoanei iubite nu ne poate despărţi de aceasata, dar poate sta în calea fericirii celor din jurul nostru. Labor Day pe Insula Nantucket are mai multe semnificaţii pentru David Lewis. Este ziua când se reuneşte toată familia: Rachel, fiica lui, şi Esther cu Paul, cumnaţii săi. Dar mai este şi ziua lui Gillian, soţia lui, care în urmă cu doi ani îşi pierduse viaţa într-un accident nautic, chiar de ziua ei. David refuză să accepte că ea a murit şi continuă s-o iubească. Esther şi Paul, plini de bunăvoinţă, dorind să-l ajute să-şi înfrângă durerea vin însoţiţi de o prietenă, Cindy. Cu speranţa că David va reuşi s-o uite pe Gillian şi între cei doi se va înfiripa ceva. Dar nu reuşesc decât să complice lucrurile şi mai mult. Labor Day este un moment propice pentru analizarea relaţiilor de familiie. Adevărurile ies la suprafaţă, încetul cu încetul. David înţelege că obsesia sa pentru Gillian i-a afectat relaţia cu fiica sa şi că trebuie să-i recâştige dragostea Rachelei, chiar dacă asta ar însemna să lase trecutul în urmă şi s-o "uite" pe Gillian. Aniversarea este filmul de debut al lui David E. Kelley ca producător şi scenarist de film de lung metraj, cunoscut ca producător executiv al serialelor Picket Fences şi Chicago Hope. Scenariul este o adaptare după piesa cu acelaşi nume a lui Michael Brady.

Link to comment
Share on other sites

"What the bleep do we know" in traducere cam " Ce naiba stim noi"

Un film care pune intrebari si incearca sa dea raspunsuri despre cine sintem noi, care e locul nostru in univers, ce inseamna divinitate.

e documentar nu e film!! tot ceva de genul e si The Secret care pot spune ca e un documentar care a pus multa lume pe ganduri!

Link to comment
Share on other sites

Wicker park-dragoste,e unul din filmele mele preferate,imi place cum e creata actiunea,modul in care se intoarce in trecut si apoi revine in prezent,merita vazut ;)

da un film de dragoste foarte reusit!!! chiar m-a suprins actiunea filmului! si coloana sonora imi place ff mult!

Link to comment
Share on other sites

ce filme sa mai spun.. ca au fost toate postate mai sus..

unu vazut acum ceva timp si mi-a placut mult.. Griffin and Phoenix.

domnule Laurentiu lasa filmele de dragoste si spunemi daca tot ai avatarul cu liliacul ce parere ai de seria Batman!! ma refer la ultimele doua!

Link to comment
Share on other sites

Iluzionistul

2006, cu Edward Norton, Jessica Biel, regia: Neil Burger

e interesant cum poti creea o iluzie rea asupra cuiva!

si mai e de intrebat: de ce a renuntzat la trucurile lui pt ea?

pt ca nu mergeau stirile asa de repede pe atunci cred :)

Link to comment
Share on other sites

si mie imi place coloana sonora de la wicker park...iar in ceea ce priveste prima dragoste...a fost o dragoste de copil atunci si nu m-as intoarce,dar daca ar fi sa fie o adevarata dragoste ...cine stie...

un alt film de dragoste destul de frumos este"message in a bottle"

Link to comment
Share on other sites

A Beautiful Mind - un film psihologic superb(pt cei carora le plac filmele psihologice),dragoste,devotament si puterea mintii de a controla boala.Rolul principal e interpretat de Russel Crowe.Un rol si un actor de exceptie ! Eu l.am vazut intr.o seara,dar vreau sa zic,ca n.am mai dormit dupa.

Link to comment
Share on other sites

Aseară, absolut din întâmplare, am dat la TVR1 peste "Aurul Neapolelui", o serie de şase filmuleţe, şase instantanee din viaţa de zi cu zi a oamenilor obişnuiţi. N-am mai avut puterea să mut pe alt post...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.