katman Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 L-am vazut si eu. Efecte de nota 10. M-a impresionat foarte mult scena in care cei doi parinti isi saruta copilul inainte de a se pravali valul peste ei.Concluzia... Chiar de va fi un cataclism, tot bosorogii cu bani se vor salva.Pacat ca nu exista un cinema in orasul asta sa ma duc sa il vad ca lumea... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylvia84 Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 a fost o data venita caravana de la Stella Artois si am avut, parca, doua zile de cinema in aer liber in platforma de la Mc Donalds. A fost super experienta chiar daca am stat in picioare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mireille Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Mie mi-a placut thriller-ul "Primal Fear" cu Richard Gere si Edward Norton (1996). Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorian Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 La Fille Sur Le Pont -sau-The Girl On The Bridge-cu Vanessa Paradis si Daniel Auteuil Trist,delicat,hipnotizant. Coloana vertebrala sonora-Marianne Faithfull-"Who Will Take My Dreams Away?"-Absolut DE-VAS-TA-TOR!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
catilina22003 Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 dorian, trailer-ul m-a acaparat:) imi plac recomandarile tale, asa ca nu te sfii, le astept in continuare Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 Amintiri din epoca de Aur...nota 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorian Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 dorian, trailer-ul m-a acaparat:) imi plac recomandarile tale, asa ca nu te sfii, le astept in continuare Multumesc.Respect aprecierile tale! Link to comment Share on other sites More sharing options...
catilina22003 Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 Am vazut In Bruges, dorian:). DEMENTIAL! Link to comment Share on other sites More sharing options...
riaji Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Recomand cu caldura, Sherlock Holmes, in special fanilor regizorului Guy Ritchie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorian Posted January 23, 2010 Share Posted January 23, 2010 ATENTIE la dispozitia psihica inaintea vizionarii acestui film dur,taios,spectral,care demonstreaza inca odata ca e mai usor sa mori decat sa traiesti.Un film,care te bantuie mult timp dupa final.Am stat in cumpana,daca sa recomand sau nu aceasta pelicula-capodopera dupa gusturile mele.Cred ca solutia este sa nu va transpuneti personal in subiect si sa-l prviti detasati,ca pe o opera de arta.Deci:ANTICHRIST de Lars Von Trier-cu Willem Dafoe si Charlotte Gainsbourg-muzica Georg Friedrich HandelDedicat lui Andrei Tarkovsky.Ganduri bune!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
katman Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 It's complicatedUsurel, relaxant, amuzant.Meryl Streep, care devine parca din ce in ce mai sexy odata cu trecerea anilor, are un rol absolut savuros. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riaji Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 Mai vechi, dar revazut pentru a 20-a oara (cred): Revolver (2005), de Guy Ritchie. Dupa parerea mea, este, de departe, cel mai bun film al tuturor timpurilor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katman Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Everybody's fine Cu Robert de Niro. Aproape numai cu Robert de Niro , restul personajelor sint insignifiante. Merita vazut fie si numai pentru el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riaji Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 "Alice in Wonderland" cu Johnny Depp in regia lui Tim Burton (au mai facut echipa in "Eduard - Omul foarfeca"") - un film cel putin interesant din anumite puncte de vedere, lasand la o parte efectele 3D a naibii de obositoare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katman Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Am vazut aseara Inglorious Basterds, intr-unul din multele cinematografe moderne ale Galatiului, asezat confortabil cu paharul de pepsi si punga de chipsuri.Brr... Bun film, dar dur. Stilul lui Tarantino, inconfundabil. Nu stii niciodata ce se intimpla peste un minut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riaji Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 Shutter Island (2010), film de Martin Scorsese cu Leonardo di Caprio. Nota 9+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Sherlock Holmes cu Robert Downey jr. Actiune asemanatoare cu The Illusionist. Nota 10 din partea mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katman Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 The BoxPrimesti o cutie la usa, care are un buton. Daca il apesi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
catilina22003 Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 "YES"memorabil film scris in totalitate de o femeie. rar mi-a fost dat sa recunosc cu adevarat si intrutotul aportul unei femei.dar iata-l, dezgolit si desavarsit.profunzimea gandurilor, dialogurilor si monologurilor de incontestat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katman Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 Uff, ce greu de gasit sint filmele astea cu titlu scurt... Am dat de el, in sfirsit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relu Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 Pirații din Silicon Valley Vi l-am recomandat cu câteva pagini în urmă... acum îl puteți viziona on-line Link to comment Share on other sites More sharing options...
catilina22003 Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 IRREVERSIBLE - cu Monica Bellucci si Vincent CasselUn film deviant, ce cu greu va putea fi acceptat (inteles as cere prea mult) de majoritatea oamenilor 'normali'. Dar, pana la urma, cine hotaraste normalitatea? De fapt, nu e ea strict subiectiva si raportata fiecarui "Eu" in parte?Un film traumatizant, nu numai pentru oamenii 'normali'.Filmul incepe cu sfarsitul (marjand pe dezorientarea emotionala a spectatorului), reveland retrograd de unde a inceput totul. Totul e intors, de la fiinta la moralitate, de la imagine la sunet,de la rau la bine, de la corp la cuvant. Pana si cuvintele din disributia afisata sunt scrise invers. Camera se invarte invers acelor de ceasornic. Coloana sonora mai ales din primele 20 de minute iti biciuie fara mila pana si cel mai intunecat cotlon sufletesc.Nu va imaginati un film de groaza...devine terifiant prin insasi realitatea lui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryno Posted May 2, 2010 Share Posted May 2, 2010 Juno Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdiTZA Posted May 8, 2010 Share Posted May 8, 2010 Seven Pounds (7 Vieţi) - Cred că este ultimul film al lui Will Smith. Este diferit de ceea ce a făcut până acum, iar tema este cu adevărat interesantă. Changelling - cu Angelina Jolie, John Malkovich, produs de Clint Eastwood. Seven Pounds, dupa mine, se refera la greutatea organelor donate de tip...adica, vreo 3,1752Kg. Si, astept corectura Si nu cred ca e un film mai diabolic (parerea mea) si mai urmarit de mine decat The Bone Collector. l-am vazut de 17 ori de la aparitie (1999), si inca incerc sa imi fac timp sa-l mai vad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
catilina22003 Posted May 8, 2010 Share Posted May 8, 2010 (edited) Little Ashesnu mi-au ramas cuvinte, au curs doar lacrimi.poate ca un barbat nu va intelege vreodata gestul..dar hai sa privim dincolo de prejudecati, de oameni luati strict ca individualitate. in fond, trairea primeaza, si cu cat e mai profunda, cu atat mai revelatoare. Edited May 8, 2010 by catilina22003 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts