Jump to content

Când aţi fost ultima dată la teatru?

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

De obicei ma duc la orice piesa noua. Sunt piese pe care le-am vazut si de 5 ori.... ;) asta pentru ca iubesc teatrul.

Ultima piesa a fost cea care a si incheiat stagiunea, aici, la Galati. A fost deosebita. Abia astept deschiderea in toamna.

Mai este cineva pe aici pasionat de teatru?

Posted

Ultima data am fost la teatru cand eram clasa a 8-a si atunci obligata. A fost o excursie obligatorie cu clasa la teatru la piesa Baltagul. Daca nu era obligatorie nu mergeam.

• 3 months later...
Posted

Chiar duminica trecuta (16 nov 2008), la "Hotelul celor doua lumi". Mi-a placut foarte, foarte mult. Cine are posibilitatea sa mearga, s-o faca. Merita toti banii. Pe mine m-a emotionat pana la lacrimi, dar am si ras cu pofta. Ciudat, dar adevarat. ;)

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

In Galati, n-am mai fost la teatru de vreun an si ceva. Am avut insa ocazia sa merg (ce e drept, mai mult fortat) la Opera Romana, la balet, pentru "Lacul lebedelor", unde am ramas impresionat.

• 1 month later...
Posted

am fost cu clasa fetitei in noiembrie...

azi mi-a zis ca ar mai vrea sa mearga la un teatru pt copiii...

dar nu stiu nici ce ruleaza si nici unde...

deci...

cine ma ajuta si pe mine cu un program pt teatrul de papusi...sau un spectacol ceva pt ei?

• 3 weeks later...
Posted

Ultima oara am fost aseara si am vazut piesa "Visezi" ....Foarte interesanta...O imbinare intre realitate si vis care a creat o puternica impresie asupra mea...Foarte originala ideea imbinarii unei piese clasice -"Hamlet "si visele personajului principal ,interpretat magistral de actorul LUCIAN PANZARU....EXCELENT ACTOR!!!!!!

L-am vazut si in Falstaff (in Mincinosul ,in Retro...)si mi-a placut enorm de mult.Nu stiam ca teatrul galatean are un atat de mare actor...Cum il cinstim??

"Zapezile de altadata" mi s-a parut ''ieftinuta''...desi Svetlana Friptu face un rol bun in "Falstaff" si aparitiile de scurta durata din "Retro" sau "Visezi" fac impresie mai buna...

• 7 months later...
  • 1 month later...
Posted

Chiar duminica trecuta (16 nov 2008), la "Hotelul celor doua lumi". Mi-a placut foarte, foarte mult. Cine are posibilitatea sa mearga, s-o faca. Merita toti banii. Pe mine m-a emotionat pana la lacrimi, dar am si ras cu pofta. Ciudat, dar adevarat. ;)

Am fost si eu acum 2 saptamini. Mi-a placut foarte mult.

O parere de fetita aici:

http://mikaeladrozan.wordpress.com/2009/10/25/hotelul-celor-2-lumi/

si de baietel aici:

http://www.adiosidex.net/adiosidex/barfe/?p=68

Deci, merita.

• 1 month later...
Posted

Acum 1 luna de zile.

Ce poate fi mai frumos decat sa mergi alaturi de prietena/prieten...sotie/sot sau prieteni, rude, etc. frumos imbracati, elegant, unde iti dezvolti perceptia de cultura urmarind o piesa de teatru???Oricand merg la teatru si oricand se iveste ocazia merg! Nu numai in Galati ci oriunde pe unde am fost: Nottara, National-Bucuresti, National-Craiova, Maria Filoti-Braila, etc.

• 3 months later...
Posted

Când aţi fost ultima dată la teatru?

Sunteţi un pasionat al teatrului? Când aţi văzut ultimul spectacol şi care a fost acela?

Paiiii.....sa tot fie cam,,,14-16 ani.E mult de atunci,o eternitate.Mi-as dori sa ma mai duc la teatru in GALATIUL,meu natal.Poate la vara cind vin in tara am sa reusesc.Nu promit,dae mi-ar face multa placere.La fel de multa placere mi-ar face si o plimbare pe faleza Nici nu mai stiu cum mai arata,dar uneori mie dor de tot ce am lasat in urma.

• 6 months later...