dcp100168 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Când aţi fost ultima dată la teatru?Sunteţi un pasionat al teatrului? Când aţi văzut ultimul spectacol şi care a fost acela?
docica Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 De obicei ma duc la orice piesa noua. Sunt piese pe care le-am vazut si de 5 ori.... asta pentru ca iubesc teatrul. Ultima piesa a fost cea care a si incheiat stagiunea, aici, la Galati. A fost deosebita. Abia astept deschiderea in toamna. Mai este cineva pe aici pasionat de teatru?
dcp100168 Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 Mai este cineva pe aici pasionat de teatru? Sunt mulţi, dar nu vor să recunoască
lumy Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 ultima data am fost in primavara acestui an si am revazut "zapezile de alta data"
Sheena Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Ultima data am fost la teatru cand eram clasa a 8-a si atunci obligata. A fost o excursie obligatorie cu clasa la teatru la piesa Baltagul. Daca nu era obligatorie nu mergeam.
Desire Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Chiar duminica trecuta (16 nov 2008), la "Hotelul celor doua lumi". Mi-a placut foarte, foarte mult. Cine are posibilitatea sa mearga, s-o faca. Merita toti banii. Pe mine m-a emotionat pana la lacrimi, dar am si ras cu pofta. Ciudat, dar adevarat.
lumy Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 chiar ma intrebam cum o fi aceasta piesa,dar daca ai zis ca merita o sa ma duc sa o vad
Desire Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 chiar ma intrebam cum o fi aceasta piesa,dar daca ai zis ca merita o sa ma duc sa o vad Astept impresii dupa ce o vezi.
Desire Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Hm, chiar aseara ! "Zapezile de altadata" e o alta piesa care merita vazuta.
lumy Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Hm, chiar aseara ! "Zapezile de altadata" e o alta piesa care merita vazuta. superba piesa,de 2 ori am fost sa o vad
riaji Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 In Galati, n-am mai fost la teatru de vreun an si ceva. Am avut insa ocazia sa merg (ce e drept, mai mult fortat) la Opera Romana, la balet, pentru "Lacul lebedelor", unde am ramas impresionat.
mariav10 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 am fost cu clasa fetitei in noiembrie...azi mi-a zis ca ar mai vrea sa mearga la un teatru pt copiii...dar nu stiu nici ce ruleaza si nici unde...deci...cine ma ajuta si pe mine cu un program pt teatrul de papusi...sau un spectacol ceva pt ei?
dcp100168 Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Găsiţi programele spectacolelor în secţiunea "Unde mergem în weekend" viewtopic.php?f=1&t=3852&st=0&sk=t&sd=a&start=20
mariav10 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 mii de multumiri!unde postez niste pozici de la gradina zoologica?
DeLuxe Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Ultima oara am fost aseara si am vazut piesa "Visezi" ....Foarte interesanta...O imbinare intre realitate si vis care a creat o puternica impresie asupra mea...Foarte originala ideea imbinarii unei piese clasice -"Hamlet "si visele personajului principal ,interpretat magistral de actorul LUCIAN PANZARU....EXCELENT ACTOR!!!!!!L-am vazut si in Falstaff (in Mincinosul ,in Retro...)si mi-a placut enorm de mult.Nu stiam ca teatrul galatean are un atat de mare actor...Cum il cinstim??"Zapezile de altadata" mi s-a parut ''ieftinuta''...desi Svetlana Friptu face un rol bun in "Falstaff" si aparitiile de scurta durata din "Retro" sau "Visezi" fac impresie mai buna...
Adi Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 salutare! aseara am fost si am vazut "eMeS" la Teatrul Maria Filotti din Braila.
katman Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 A vazut cineva Portretul Doamnei, care va fi la Dramatic pe 7 decembrie?Merita 50 de lei biletul?
katman Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Chiar duminica trecuta (16 nov 2008), la "Hotelul celor doua lumi". Mi-a placut foarte, foarte mult. Cine are posibilitatea sa mearga, s-o faca. Merita toti banii. Pe mine m-a emotionat pana la lacrimi, dar am si ras cu pofta. Ciudat, dar adevarat. Am fost si eu acum 2 saptamini. Mi-a placut foarte mult. O parere de fetita aici: http://mikaeladrozan.wordpress.com/2009/10/25/hotelul-celor-2-lumi/ si de baietel aici: http://www.adiosidex.net/adiosidex/barfe/?p=68 Deci, merita.
Sergabi31 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Acum 1 luna de zile.Ce poate fi mai frumos decat sa mergi alaturi de prietena/prieten...sotie/sot sau prieteni, rude, etc. frumos imbracati, elegant, unde iti dezvolti perceptia de cultura urmarind o piesa de teatru???Oricand merg la teatru si oricand se iveste ocazia merg! Nu numai in Galati ci oriunde pe unde am fost: Nottara, National-Bucuresti, National-Craiova, Maria Filoti-Braila, etc.
dorus bogdan Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Când aţi fost ultima dată la teatru?Sunteţi un pasionat al teatrului? Când aţi văzut ultimul spectacol şi care a fost acela?Paiiii.....sa tot fie cam,,,14-16 ani.E mult de atunci,o eternitate.Mi-as dori sa ma mai duc la teatru in GALATIUL,meu natal.Poate la vara cind vin in tara am sa reusesc.Nu promit,dae mi-ar face multa placere.La fel de multa placere mi-ar face si o plimbare pe faleza Nici nu mai stiu cum mai arata,dar uneori mie dor de tot ce am lasat in urma.
Aiyana Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Unde pot vedea care sunt piesele de teatru de sarbatori? Sau sa astept topicul "Unde mergem in weekend?(-ul acela)"?Mersi,A.
dcp100168 Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 Poţi aştepta asta însă doar dacă vine ceva de-afară, pentru că Dramaticul are pauză până pe 8 ianuarie...
AndreiM Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 pe 21 Marți începând cu ora 12:00 este „ Zăpezile de altădată ” la Teatrul Dramatic !
Recommended Posts