Jump to content

Selecţii de tenis cu Andrei Pavel

Recommended Posts

Posted

10 pentru Andrei Pavel

Micii jucători de tenis au şansa de a-şi măsura forţele cu o vedetă de cinci stele, Andrei Pavel. Cei mai valoroşi dintre ei vor câştiga burse şi vor merge să se antreneze în Europa. Direcţia pentru Sport a Judeţului Constanţa, în parteneriat cu Federaţia Română de Tenis, organizează luni, 28 iulie, la Constanţa, acţiunea „10 pentru Andrei Pavel”, etapa a doua a unui amplu proiect naţional, a cărui caravană va opri în şase oraşe importante ale României. „Este vorba despre singura campanie de selecţie şi promovare a tenisului din ţara noastră, ce beneficiază de susţinerea celui mai bun jucător român al ultimilor ani, Andrei Pavel. Sunt invitaţi tineri tenismeni, cu vârste între 4 şi 14 ani, de la toate cluburile de profil din judeţ. Fiecare oraş beneficiază de un spectacol total, oferit de Andrei Pavel într-un meci demonstrativ, în compania unui invitat local. Acţiuni similare vor mai avea loc la Galaţi (30 iulie), Bacău (31 iulie), Iaşi (1 august) şi Suceava (2 august).

http://www.cugetliber.ro/1216242000/art ... rei-pavel/

• 2 weeks later...
Posted

Andrei Pavel vine, astăzi, la Galaţi

Campania naţională de promovare a tenisului "10 pentru Andrei Pavel" a ajuns la a doua ediţie, oraşele alese fiind Bucureşti, Constanţa, Galaţi, Bacău, Iaşi şi Suceava. Astăzi, de la ora 10,00, la Complexul de Tenis al Clubului Sportiv Municipal Dunărea Galaţi (Grădina Publică), campionul va juca cu fiecare dintre copiii prezenţi la acest eveniment, iar la sfârşit va oferi premii tuturor celor prezenţi. Va urma o sesiune de fotografii şi autografe. "Îmi pare nespus de bine că am putut onora această iniţiativă, mai ales că acesta este un vis mai vechi de‑al meu, care se anunţă a fi cel mai mare proiect de promovare a tenisului în România", a declarat Andrei Pavel înain­tea începerii turneului.

http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=25831

Posted

Peste 200 de copii prezenţi la acţiunea "10 pentru Andrei Pavel"

Peste 200 de copii cu vârste cuprinse între 8 şi 14 ani au participat, miercuri, la Galaţi, la cea de-a doua ediţie a campaniei de promovare a tenisului "10 pentru Andrei Pavel", în cadrul căreia au avut ocazia să joace tenis cu vedeta română. Tenismanul român s-a arătat fericit de succesul campaniei, numărul de copii care au participat fiind mai mare decât se estima. "Cred că acest gen de manifestare contează pentru copiii care vor să joace tenis. Mă bucur că se dovedeşte a fi un succes, foarte mulţi copii au fost şi la Constanţa, foarte mulţi şi aici la Galaţi. Cred că a ieşit destul de bine până acum, poate chiar mai bine decât mă aşteptam", a declarat jucătorul. Această a doua ediţie a campaniei "10 pentru Andrei Pavel" a început în Bucureşti, a continuat la Constanţa şi astăzi s-a desfăşurat la Galaţi. În următoarele trei zile, Andrei Pavel va ajunge în Bacău, Iaşi şi Suceava.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.