Jump to content

Spitalul de copii din Galaţi

Recommended Posts

Posted

Sunt internata in spital de o saptamana. Copilul meu a vomitat sange. Fiind cardiac a ajuns pe mana prof.Dr.Nechita. Sa va fereasca D-zeu sa ajungeti pe mana lui. Astazi aproape ca mi-a lovit copilul cand sa-l consulte. Era nervos... Copilul meu nu e ca ceilalti. E un copil cu probleme... Pacat ca ajungem sa ne lovim de astfel de medici. :oops:

Posted

Suntem in spitalul de copii din Galati.Andrei a vomitat sange duminica seara.Asa ca am plecat la spital si ne-au internat.Andrei nu mai vroia sa bea nimic.Ne-au bagat in perfuzii.Andrei si-a revenit fff repede.Se pare ca avea un rosu in gat accentuat.Acum mergem la tratamente.Andrei e bine.Dar nu stiu cum am ajuns pe mana prof.dr.Nechita,cardiologul.Este sub orice critica.Nu poate fi numit om.Este in politica bagat pana in gat,cred ca i se cam clatina scaunul si vine nervos la munca.Tipa la mamici si aproape ca l-a lovit pe Andrei.Noroc de asistenta ca l-a culcat la timp.Iar eu ii voi clatina scaunul si mai mult.Trebuie sa afle toata lumea cine e.Mai ales ca mi-a "dracuit copilul".Copil care nu este ca ceilalti copii.Cam prin asta trecem noi acum.Va pupacim.Speram sa ne revenim repede si sa scapam de spital.

Ii multumim din suflet d-nei dr.Budala.E un om cu suflet mare.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.