Jump to content

Cum se obţine permisul de conducere "cu dedicaţie"


dcp100168

Recommended Posts

Cum se obţine permisul de conducere "cu dedicaţie". Cât se plăteşte pentru promovarea probei de traseu

Un gălăţean a fost trimis în judecată pentru trafic de influenţă după ce a cerut şi primit sute de euro pentru a ajuta o persoană să treacă cu brio de examenul pentru obţinerea permisului de conducere.

Ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA)-Serviciul Judeţean Anticorupţie (SJA.) Galaţi au finalizat cercetările, iar procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi a întocmit rechizitoriul, prin care a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a lui B.G.D., persoană fără calitate specială, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă în formă continuată.  

”Inculpatul B.G.D. a solicitat şi a primit de la martorul denunţător R.N. mai multe sume de bani, lăsându-l să creadă că are influenţa şi va interveni pe lângă funcţionari din cadrul S.P.C.R.P.C.I.V. Galaţi în scopul obţinerii unei programări preferenţiale, la o dată favorabilă, în vederea susţinerii examenului auto pentru categoriile ”C” şi ”E” şi facilitării obţinerii permisului de conducere”, au precizat reprezentanţii DGA Galaţi.

Astfel, în luna septembrie 2016, bărbatul a solicitat şi a primit de la denunţător suma de 100 de lei în vederea obţinerii unei programări la o data favorabilă. Ulterior, la data de 22.02.2017, a mai solicitat şi a primit de la aceeaşi persoană 250 de euro în vederea facilitării obţinerii permisului de conducere. Din această sumă, a reţinut 50 de euro pentru a obţine o programare a examenului auto la o dată convenabilă, restituind diferenţa de 200 de euro.

Pe 12.04.2017, B.G.D. a solicitat şi a  primit de la martorul denunţător încă 250 de euro pentru a interveni pe lângă un funcţionar public din cadrul S.P.C.R.P.C.I.V. Galaţi, cu care martorul urma să susţină examenul auto, în vederea facilitării promovării probei practice.

Pe timpul cercetărilor, faţă de gălăţeanul trimis în judecată pentru trafic de influenţă s-a luat măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.