Jump to content

Șefi noi la conducerea RAR Galați


dcp100168

Recommended Posts

Un nou şef la RAR Galaţi

După ce social-democratul Marius Humelnicu a foat numit acum câteva săptămâni la conducerea ARR Galaţi, iată că a venit rândul ca şi la conducerea Registrului Auto Român să aibă loc schimbări. Potrivit informaţiilor noastre, liberalul Emil Ţuicu, care era de câteva luni în cărţi pentru şefia acestei instituţii, îl va înlocui la începutul săptămânii viitoare pe pedelistul Cătălin Cristache, care va rămâne un simplu angajat în cadrul acestei instituţii, după ce a ocupat funcţia de director, fiind numit pe vremea guvernului Boc. Reamintim că recent un alt liberal, şi anume George Stîngă, a fost numit în fruntea ANRSC Galaţi, înlocuindu-l în funcţie pe Viorel Trif, care este membru PDL.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Director nou la RAR Galaţi

Schimbare de conducere la reprezentanţa Galaţi a Registrului Auto Român (RAR). Corneliu Niagu l-a înlocuit, de curând, pe Radu Popescu care a stat în această funcţie doar jumătate de an. RAR Galaţi era fieful PMP, fostul director, Radu Popescu, fiind şi vicepreşedinte al PMP Galaţi. Corneliu Niagu este sprijint de PSD, astfel că preşedintele PMP Galaţi, Cătălin Cristache a rămas fără ”perla coroanei”, binecunoscut fiind faptul că acesta a fost ani de zile şeful RAR Galaţi.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.