Jump to content

Două troleibuze noi au fost vandalizate


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Două dintre noile troleibuze au fost vandalizate

La doar patru luni de la sosirea în Galaţi, două dintre cele 14 troleibuze nou-nouţe marca Skoda, au fost deja vandalizate de persoane certate cu bunul simţ si civilizaţia.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de SC Transurb SA, tapiţeria a două scaune din troleibuzul cu numărul GL 1680 şi a unui alt scaun din troleibuzul cu numărul GL 1689 a fost distrusă prin tăiere.

"Facem un apel la buna credinţă a publicului călător şi la dorinţa acestuia de a călători cu mijloacele de transport în comun în condiţii civilizate, prin implicarea activă în momentul în care asistă la producerea unor fapte antisociale, anunţând conducătorul auto sau apelând la numărul de urgenţă 112, în vederea descurajării unor astfel de acţiuni, care, potrivit legii penale, constituie infracţiune, pedepsită conform prevederilor legale. Primăria municipiului Galaţi împreună cu societatea noastră depun eforturi în vederea dezvoltării transportului public local de călători, însă este necesară şi implicarea cetăţenilor în vederea atingerii acestui scop comun", transmite compania publică de transport.

Cele 14 troleibuze noi au costat 5,5 milioane de euro, bani care provin din creditul contractat de Primărie de la Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.