Jump to content

13 localități gălățene vor internet gratuit


dcp100168

Recommended Posts

13 localități gălățene vor internet gratuit

Treisprezece localități din județul Galați au depus cerere, până acum, pentru finanțare nerambursabilă de la Uniunea Europeană, că să instaleze internet wifi în locuri publice. Pe lista UE se află Galați, Tg. Bujor și comunele Barcea, Corod, Drăgănești, Independența, Liești, Oancea, Pechea, Slobozia Conachi, Șendreni, Tudor Vladimirescu și Valea Mărului.

Potrivit programului european, 6.000 până la 8.000 de localități din țările membre UE vor beneficia de finanțare nerambursabilă de câte 20.000 de euro pentru reabilitarea infrastructurii de conectare la internet. Comunitățile selectate pentru finanțare vor avea obligația ca, timp de 3 ani, să asigure mentenanța sistemului și plata abonamentului. Finanțarea se va face pe principiul „primul venit, primul servit”, însă UE a precizat că banii vor fi distribuiți uniform pe teritoriul Uniunii. Până acum au depus cereri peste 10.000 de localități din Europa.

Bugetul total este de 120 milioane de euro.

expressdedunare.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Cum a murit la conectare "revoluţia internetului wireless" în 800 de localităţi din România. Cererile la programul „Net gratuit pentru europeni“ au fost anulate

Oficialii europeni au motivat că la selecţia de cereri „nu a existat egalitate de şanse”. Pentru furnizarea de internet wireless în localităţile din toată Europa erau alocate de către UE 120 de milioane de euro, fiind vizate circa 10.000 de unităţi administrativ-teritoriale. Procedurile vor fi reluate la toamnă.

La jumătatea lunii martie a acestui an, Comisia Europeană (CE) anunţa începutul unei adevărate revoluţii a internetului, în urma căreia zeci de milioane de europeni din circa 10.000 de oraşe şi sate din Europa urmau să aibă acces gratuit la reţele publice de net, de tip wireless, scop în care au fost alocate 120 milioane de euro din bugetul UE. „Toţi vor beneficia de conexiune la internet, iar asta înseamnă că nu contează unde locuieşti sau cât câştigi. Astfel, ne propunem să echipăm fiecare localitate şi fiecare oraş cu acces gratuit la Wi-Fi în jurul centrelor publice până în 2020”, se arată într-o declaraţie a preşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, pe site-ul www.wifi4eu.eu.

Înregistratea localităţilor care doreau să beneficieze gratuit de internet fără fir a început pe 20 martie, iar după o analiză preliminară, primele cereri de finanţare au fost primite începând cu 15 mai 2018. „Localităţile înregistrate vor putea solicita bonuri valorice dintr-un prim lot de 1.000 de bonuri WIFI4EU, ce vor fi distribuite pe baza principiului primul sosit, primul servit”, a precizat la începutul lui aprilie Reprezentanţa Comisiei Europene în România. „Localităţile vor putea utiliza bonurile WiFi4EU pentru a achiziţiona şi instala echipamente Wi-Fi (puncte de acces fără fir) în anumite centre ale vieţii publice locale pe care le-au ales în acest sens. Costurile pentru întreţinerea reţelei vor fi acoperite de localităţi. Reţele finanţate prin WiFi4EU vor fi gratuite, fără publicitate şi nu vor colecta date cu caracter personal. Finanţarea va fi acordată numai reţelelor care nu se vor suprapune cu oferte gratuite, publice sau private, deja existente şi cu o calitate similară în acelaşi spaţiu public”, a precizat într-un comunicat oficial sursa citată.

Măsura a trezit un entuziasm special în toate ţările europene, astfel că în mai puţin de o săptămână s-a atins pragul de 10.000 de solicitanţi admişi. Printre aceştia se află şi aproape 800 de localităţi din România. Din păcate, însă, revoluţia europeană a internetului a murit înainte de conectare. Comisia Europeană a anunţat că este nevoită să anuleze toate cererile din program pe motiv că ar fi existat nişte probleme de organizare. „În ciuda interesului enorm de care s-a bucurat iniţiativa, interes care s-a reflectat în numărul mare de înscrieri, Agenţia Executivă pentru Inovare şi Reţele (INEA) a Comisiei Europene a decis cu părere de rău să anuleze prima cerere de proiecte, lansată la data de 15 mai. În urma unei investigaţii aprofundate, s-a ajuns la concluzia că solicitanţii nu şi-au putut depune cererile în condiţii de egalitate din cauza unei erori tehnice”, se menţionează într-un comunicat postat pe 14 iunie 2018 pe portalul oficial www.wifi4eu.eu. „Comisia s-a angajat să asigure o procedură bazată pe echitate şi încredere. O nouă cerere de proiecte va fi lansată în toamna lui 2018 (data exactă urmează să fie anunţată). Portalul îşi va relua activitatea de îndată ce se finalizează intervenţiile tehnice. Dacă aţi înregistrat deja o municipalitate sau o companie furnizoare de reţea Wi-Fi pe acest portal, veţi fi informat prin e-mail cu privire la redeschiderea portalului şi la data lansării următoarei cereri de propuneri. Nu va trebui să reluaţi înregistrarea. Dacă aveţi întrebări, vă rugăm să contactaţi Europe direct. Vă mulţumim pentru înţelegere”, se mai arată în comunicarea Comisiei Europene.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Reţea WiFi gratuită în municipiul Galaţi

La sediul Primăriei municipiului Galaţi a avut loc marţi, 5 februarie 2019, conferinţa de lansare a proiectului cu finanţare europeană "Reţea WiFi4EU în municipiul Galaţi". Acesta este un proiect finanţat de Uniunea Europeană prin Agenţia Executivă pentru Inovare şi Reţele (INEA) prin care se va asigura accesul gratuit la Wi-Fi în spaţii publice, cum ar fi: localuri ale administraţiilor publice, şcoli, biblioteci, centre medicale, muzee, parcuri publice şi pieţe, hotspoturile Wi-Fi urmând a fi instalate de către societăţi specializate înregistrate pe portalul Comisiei Europene. Perioada de derulare a proiectului este 22 ianuarie 2019 - 22 iunie 2020, iar valoarea finanţării/bonului valoric este de 15.000,00 de euro.

De menţionat este faptul că vor fi finanţate doar cheltuielile ce vor acoperi costurile cu echipamentele şi cu instalarea hotspoturilor Wi-Fi, iar cheltuielile de conectivitate (abonamentul la internet), cheltuielile de întreţinere şi operare a echipamentelor timp de cel puţin 3 ani, vor fi acoperite de municipalitate, care va achita costurile aferente procedurii de cerere de candidaturi (elaborarea caietului de sarcini), operarea reţelelor necesare pentru conectivitatea la internet (extinderea reţelei) sau echipamentelor suplimentare care nu sunt legate în mod specific de hotspoturile Wi-Fi (punctele de alimentare, mobilierul stradal, etc.).

Reţeaua WiFi4EU din municipiul Galaţi trebuie să poată asigura utilizatorilor servicii de internet de înaltă calitate. Astfel, municipiul Galaţi va încheia un abonament pentru internet de viteză de cel puţin 30 Mbps. Viteza reţelei a instalaţiilor de interconectare va trebui să fie cel puţin echivalentă cu cea a conectivităţii utilizate de municipalitate pentru nevoile sale interne. Comisia Europeană va monitoriza de la distanţă calitatea conectivităţii tuturor punctelor WiFi4EU. Reţelele WiFi publice deja existente se vor putea alătura iniţiativei WiFi4EU, sub rezerva respectării condiţiilor care vor fi definite, inclusiv a unor specificaţii tehnice, pentru a nu afecta principalele caracteristici ale iniţiativei WiFi4EU, cum ar fi faptul că accesul trebuie să fie gratuit şi nediscriminatoriu şi să respecte anumite cerinţe de branding şi condiţii tehnice.

monitoruldegalati.ro

(8.12.2018)

Municipiul Galați va avea internet gratuit în spațiile publice

Municipiul Galați va avea internet gratuit în spațiile publice, după ce a câștigat o finanțare din partea Comisiei Europene, prin programul „WiFi4EU”, în valoare de 15.000 de euro, pentru instalarea de puncte de acces public și gratuit la wireless.

Conform listei date publicităţii în cursul zilei de vineri, 224 de localităţi din România au fost declarate câștigătoare ale primului apel de proiecte. În total, vor beneficia de finanţare 2.800 de localităţi din Uniunea Europeană, pentru care au fost alocate 42 milioane de euro.

Alături de municipiul de reşedinţă de judeţ, alte nouă comune gălăţene, Şendreni, Cuza Vodă, Corod, Scânteieşti, Tuluceşti, Pechea, Vânători, Costache Negri şi Slobozia Conachi, figurează pe lista câştigătorilor. La acest prim apel de proiecte au depus cereri de finanţare peste 20 de localităţi din judeţul Galaţi.

Bonurile valorice de 15.000 de euro pot fi utilizate de localitățile selectate pentru a achiziționa și instala echipamente Wi-Fi (puncte de acces fără fir) în locuri precum biblioteci, muzee, parcuri sau piețe publice. Costurile pentru întreținerea rețelei vor fi acoperite de municipalităţile respective.

Localitățile care nu au fost declarate câștigătoare în această rundă vor avea încă trei oportunități de depunere a cererilor de finanțare prin WiFi4EU. Până în 2020, vor fi alocate în total 120 milioane de euro din bugetul UE, pentru aproximativ 8.000 de localități din statele membre, Norvegia și Islanda.

realitateadegalati.net

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Internet gratuit în 4 localităţi din judeţul Galaţi, prin programul WiFi4EU

Patru localităţi din judeţul Galaţi vor dispune de internet gratuit prin programul WiFi4EU. Programul, lansat de Comisia Europeană, oferă bonuri în valoare de 15.000 euro, pe care administraţiile locale le pot folosi pentru a instala puncte de acces Wi-Fi în spaţii publice, de exemplu în biblioteci, muzee, parcuri sau pieţe publice. Astfel, localităţile gălăţene Băleni, Băneasa, Griviţa şi Vlădeşti vor avea internet gratuit în termen de 1 an şi jumătate, potrivit termenului prevăzut în program. De asemenea, localitatea Independenţa, din judeţul Galaţi, se află pe o listă de aşteptare în vedea implementării reţelei de Wi-Fi gratuit.

Potrivit programului, care este dedicat municipalităţilor din întreaga Uniune Europeană sau asociaţiilor de municipalităţi care acţionează în numele acestora, administraţiile considerate eligibile vor primi un voucher în valoare de 15.000 de euro pentru a instala un hotspot Wi-Fi funcţional în termen de 1,5 ani de la acordarea acestuia. Voucherul va acoperi costurile echipamentului Wi-Fi şi instalarea hotspoturilor în spaţii publice. Administraţiile care primesc un voucher vor trebui să plătească pentru conectivitate (abonament la internet) şi întreţinerea echipamentului pentru a oferi conectivitate Wi-Fi gratuită şi de calitate superioară timp de cel puţin 3 ani.

Pentru a fi eligibile, municipalităţile trebuie să fie înregistrate pe portalul WiFi4EU.eu. Selecţia se va face pe principiul "primului venit". Campanii de depunere a cererilor vor fi lansate până la sfârşitul anului 2020.

monitoruldegalati.ro

Este vorba de fapt de 7+1 comune: Băleni, Băneasa, Barcea, Ghidigeni, Griviţa, Valea Mărului, Vlădeşti + Independenţa

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Internet gratuit în 20 de spații publice

Primăria municipiului Galați a pregătit 120.000 de lei pentru instalarea a 20 de rețele Wi-Fi în spațiile publice din oraș. Ofertele pot fi depuse până la finalul săptămânii viitoare.

Finanțarea este oferită printr-un proiect european ce își propune furnizarea de internet gratuit în diferite spații publice interioare sau exterioare, cum ar fi localuri ale administrațiilor publice, școli, biblioteci, centre medicale, muzee, parcuri publice și piețe. ”Acest lucru va contribui la mai buna integrare a comunităților pe piața unică digitală, va da utilizatorilor acces la societatea giga-biților, va crește gradul de alfabetizare digitală și va completa serviciile publice prestate în aceste spații. Rețeaua instalată trebuie să nu se suprapună cu actualele oferte publice sau private gratuite cu caracteristici similare, inclusiv în ceea ce privește calitatea”, se arată în caietul de sarcini întocmit de echipa Primăriei Galați.

Cele 16 puncte de acces exterioare vor fi în zona Potcoava de Aur, Parc Spicu, Romarta, Orășelul Copiilor, Parc Șahiști (Saturn), Parc Micro 39 (aferent bd. Henri Coandă), Parc Cloșca (Corneliu Coposu), Parcul Libertății, Parc Țiglina (zona VIP), Faleza Inferioară (loc de joacă copii), Grădina Publică (zona meselor de șah), Parc Rizer, Parc Viva, Faleza Superioară (Elice), Aleea de Promenadă ”P”-uri și Parcul Eminescu. Punctele interioare vor fi la Direcția de impozite și taxe locale (Domnească 14), Direcția de Asistență Socială (Fraternității 1), Oficiul de Stare Civilă (str. Traian) și sediul Bibliotecii V. A. Urechia din Regiment 11 Siret.

Valoarea ofertei de instalare nu trebuie să depășească 15.000 de euro (bon valoric plătit de Comisia Europeană) iar valoarea ofertei abonamentului pentru 3 ani nu trebuie să depășească 41.000 de lei. Ofertele pot fi depuse până pe data de 17 iulie.

expressdedunare.ro

Pentru servicii de instalare a reţelelor Wi-Fi în cadrul proiectului "Reţea WiFi4EU în municipiul Galaţi", Primăria a lansat o achiziţie publică în valoare estimată de 101.028 de lei fără TVA şi aşteaptă ofertele până pe 17 iulie 2019.
Potrivit caietului de sarcini, Primăria a semnat în ianuarie 2019 acordul de grant pentru proiectul "WiFi4EU în municipiul Galaţi", care urmăreşte accesul gratuit al cetăţenilor la Wi-Fi în spaţii publice cum ar fi: localuri ale administraţiilor publice, şcoli, biblioteci, centre medicale, muzee, parcuri publice şi pieţe. Hotspoturile Wi-Fi vor fi instalate de către societăţi specializate înregistrate pe portalul Comisiei Europene.
"Punctele minime de acces ce trebuie acoperite de către reţeaua Wi-Fi sunt: zona Potcoava (aferentă zonelor modernizate), Parc Spicu, Parcul de la Romarta, Orăşelul Copiilor, Parcul Şahiştilor, Parc Micro 39, Parc Cloşca, Parcul Libertăţii, Parc Ţiglina (vizavi de VIP), Faleza Inferioară (loc de joacă copii), Parc Rizer, Parc Viva, zona Elice de pe Faleza Superioară, aleea de promenadă de la P-uri, Parc Eminescu", se arată în caietul de sarcini. Puncte interioare de acces vor fi la Fiscalitate - Impozite şi taxe locale (strada Domnească nr. 14), Direcţia de Asistenţă Socială (Fraternităţii nr. 1), Oficiul de Stare civilă Galaţi (strada Traian) şi Biblioteca V.A. Urechia - Filiala nr. 1 de pe strada Regiment 11 Siret.
Reţeaua va fi deschisă în sensul că pentru conectare nu se solicită nici un fel de informaţii de autentificare sau parole, iar viteza de descărcare trebuie să fie de minimum 30 Mbps.
Firmele interesate trebuie să prezinte o ofertă instalare puncte acces care să nu depăşească valoarea estimată a voucherului de 15.000 de euro cu TVA, dar şi o ofertă de abonament pe trei ani nu trebuie să depăşească 41.000 de lei fără TVA. Plata instalării punctelor WiF-Fi se va efectua de către Comisia Europeană prin cupon valoric, iar abonamentul de către Primărie pe baza de contract pe trei ani. Perioada prevăzută pentru implementarea, instalarea şi configurarea echipamentelor Wi-Fi este de şase luni de la data intrării în vigoare a contractului, iar abonamentul de servicii internet pentru punctele Wi-Fi va fi de 36 de luni de la punerea în funcţiune.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Noi înscrieri: Internet gratis prin programul WiFi4EU, cu fonduri europene

Localitățile din Uniunea Europeană, inclusiv cele din Româna, vor putea obține fonduri europene de câte 15.000 de euro fiecare pentru a crea rețele de internet wireless cu acces gratuit, în parcuri, piețe și alte spații publice, printr-un nou apel care urmează să fie lansat pe 19 septembrie, în cadrul programului WiFi4EU.  

Cea de-a treia rundă de înscrieri WiFi4EU se deschide pe 19 septembrie, 2019, 14:00 ora României, a anunțat, luni, Comisia Europeană, într-un comunicat remis StartupCafe.ro.

Cu un buget al apelului de 26,7 milioane de euro, Comisia va distribui 1.780 de vouchere în toate localitățile europene pe baza principiului „primul venit, primul servit”.

Cererea de propuneri va fi deschisă până la data de 20 septembrie 2019, 18:00 ora României.

Pentru a fi eligibil pentru un voucher în valoare de 15.000 de euro, municipalitățile trebuie să se înregistreze în prealabil pe portalul WiFi4EU. Voucherul va permite municipalității câștigătoare să creeze rețele Wi-Fi gratuite în spații publice.

Comisarul european pentru economia digitală și societatea digitală, Mariya Gabriel, a declarat : ,,Îmi face o mare plăcere să anunț deschiderea celei de-a treia runde de înscrieri în cadrul inițiativei WiFi4EU. Cu aproape 6.000 de acorduri de granturi deja semnate, e îmbucurător să vezi beneficiile imediate pe care le are inițiativa asupra cetățenilor noștri.”

La prima serie WiFi4EU, care a avut loc în noiembrie 2018 s-au înregistrat 13.000 de municipalități și s-au acordat 2.800 de bonuri. În cadrul celei de-a doua runde din aprilie 2019 au fost depuse peste 10.000 de candidaturi pentru 3.400 de vouchere. 98 % dintre aceste vouchere au fost date în primele 60 de secunde de la lansarea apelului.

Proiectul WiFi4EU se desfășoară pe parcursul a mai multor apeluri, în toate cele 28 de state membre, precum și în Norvegia și Islanda. Odată ce municipalitățile s-au înregistrat pe platforma WiFi4EU, acestea vor putea aplica pentru un voucher printr-un simplu click. Comisia Europeană va selecta beneficiarii în ordinea înscrierilor, asigurând respectarea echilibrului geografic.

startupcafe.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Contract pentru reţele Wi-Fi în spaţii publice din Galați

Pentru servicii de instalare a reţelelor Wi-Fi în cadrul proiectului "Reţea WiFi4EU în municipiul Galaţi", Primăria municipiului Galaţi a atribuit firmei UPC România SA din Bucureşti un contract în valoare de 93.886 de lei fără TVA. Conform datelor de pe portalul Primăriei, durata este de 36 de luni (1.080 de zile) de la data semnării procesului verbal de instalare, cu posibilitatea prelungirii prin act adiţional, fără suplimentarea preţului, în condiţiile prelungirii duratei contractului de finanţare.

Aşa cum aţi putut afla din ziarul Viaţa liberă, Primăria a semnat în ianuarie 2019 acordul de grant pentru proiectul "WiFi4EU în municipiul Galaţi", care urmăreşte accesul gratuit al cetăţenilor la Wi-Fi în spaţii publice. Iată şi lista celor 22 de puncte de acces ce trebuie acoperite de către reţeaua Wi-Fi, făcută publică de Primărie: zona Potcoava, Spicu, Romarta, Orăşelul Copiilor, Parcul Şahiştilor, Parcul Micro 39, Parcul Cloşca, Parcul Libertăţii, Piaţeta Florilor de Tei, Bariera Traian, Micro 19 - capăt troleu, Grădina Publică, Parcul Rizer (două puncte), Parcul Viva, zona Elice de pe Faleza Superioară, aleea de promenadă de la P-uri, Parcul Eminescu, Oficiul de Stare Civilă, Biblioteca "V.A. Urechia" - Filiala nr. 1 de pe strada Regiment 11 Siret, Direcţia de Asistenţă Socială de pe strada Fraternităţii nr. 1 şi sediul de pe strada Domnească nr. 14 al Direcţiei de Impozite şi taxe locale.

În toate aceste locuri vor exista plăci permanente cu logo-ul WiFi4EU.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Rețea WiFi4EU în Galați

Unitatea Administrativ-Teritorială Municipiul Galați a finalizat proiectul „Rețea WiFi4EU în Municipiul Galați”, cod 034048, finanțat de către Uniunea Europeană prin Agenția Executivă pentru Inovare și Rețele, Departamentul C – Mecanismul pentru interconectarea Europei, Unitatea C5 – Telecomunicații, acordul de grant nr. INEA/CEF/WiFi4EU/1-2018/011788-034048. Au fost instalate 18 puncte de acces liber Wi-Fi exterioare și 4 interioare: Zona Potcoava - aferentă zonelor modernizate, Parc Spicu, Parc Fiscalitate (Romarta), Orășelul Copiilor, Parc șahiști (str. Saturn), Parc Micro 39 (bld. Henri Coandă), Parc Cloșca (Parc Corneliu Coposu), Parcul Libertății, Piațeta cu tei, Bariera Traian, Capăt troleibuz, Grădina Publică, Parc Rizer - stâlp, Parc Rizer - scenă, Parc Viva, Zona faleza superioară – Elice, Bloc P5, Parc Eminescu, Fiscalitate – Impozite și Taxe Locale str. Domnească nr. 14, Direcția de Asistență Socială Municipiul Galați (str. Fraternității, nr. 1), Stare Civilă Galați, str. Traian, Biblioteca V.A. Urechia – Filiala nr. 1 – str. Regiment 11 Siret.

viata-libera.ro

Potrivit Primăriei Galaţi, nu mai puţin de 22 de puncte WiFi au fost instalate în diferite spaţii publice din oraş, graţie unui proiect cu fonduri europene, în valoare de 15.000 de euro. Este vorba despre parcuri, Faleză, Grădina Publică, zona centrală sau sedii de instituţii publice.

Potrivit Biroului de presă al Primăriei, pentru acces gratuit la internet prin punctele WiFi nu aveţi nevoie de parolă, dar va trebui să acceptaţi termenii şi condiţiile de utilizare.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

De ce nu funcţionează WiFi-ul european

"Nu funcţionează nicăieri internetul WiFi4EU în spaţii publice, pentru care se bate cu pumnii în piept Primăria", ne-a reclamat unul dintre cititorii ziarului "Viaţa liberă". Nu este singurul gălăţean care a constatat că reţeaua de internet nu funcţionează, de pildă în zona piaţetei "Florilor de Tei".

Am solicitat explicaţii Biroului de presă al Primăriei Galaţi şi ni s-a comunicat că "din 22 de puncte WiFi, funcționează 18, patru fiind suspendate pentru lucrări de mentenanță". Este vorba despre punctele din Zona Potcoava, Parc Micro 39, Piațeta Florilor de Tei și Grădina Publică. "Acestea vor fi puse în funcțiune cât mai curând posibil", ne-a dat asigurări Primăria.

Reamintim că, în mai 2020, Primăria a instalat 22 de puncte WiFi în diferite spaţii publice din oraş, graţie unui proiect cu fonduri europene, în valoare de 15.000 de euro. Pentru acces gratuit la internet prin punctele WiFi, nu aveţi nevoie de parolă, dar trebuie să acceptaţi termenii şi condiţiile de utilizare.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Câte puncte WiFi mai funcţionează în Galaţi

Pentru acces gratuit la internet, în mai 2020, Primăria municipiului Galaţi a instalat 22 de puncte WiFi în diferite spaţii publice din oraş, graţie unui proiect cu fonduri europene, în valoare de 15.000 de euro. Pentru a beneficia de „WiFi4EU”, cetăţenii nu aveau nevoie de parolă, ci doar să accepte termenii şi condiţiile de utilizare.

Pentru că ni s-a semnalat că WiFi din unele zone precum Piaţeta „Florilor de Tei” este inexistent, am solicitat administraţiei locale informaţii.

„Referitor la cele 22 de puncte de internet WiFi, precizăm că 18 dintre acestea sunt outdoor și patru indoor. Pentru cele outdoor, în urma verificărilor s-a constatat că există semnal pentru 12. Pentru restul, sunt în curs de stabilire cauzele lipsei semnalului și vom face o revizie generală pentru remedierea tuturor problemelor”, ne-a transmis Primăria.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.