Jump to content

A refuzat mita oferită de un candidat la șoferie


dcp100168

Recommended Posts

A refuzat mita oferită de un candidat la șoferie

Un agent de poliţie din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule Galaţi a sesizat Direcţia Generală Anticorupţie, după ce a găsit, în dosarul unui candidat, suma de 300 de euro.

Imediat după sesizare, ofiţerii DGA - Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Galaţi, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, l-au identificat pe bărbatul care a oferit suma de 300 de euro unui agent examinator, cu scopul ca acesta să-i faciliteze promovarea probei de traseu a examenului auto.

"Un agent de poliţie din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule Galaţi, în timp ce era în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu cu privire la examinarea aptitudinilor de condus ale unui candidat la promovarea probei de traseu a examenului auto, a găsit în dosarul de şcolarizare primit de la cursant, chiar înainte de începerea probei, suma de 300 de euro. Agentul examinator a sesizat situaţia la D.G.A. - Serviciul Judeţean Anticorupţie Galaţi, cu privire la aspectele constatate, care, de asemenea, a sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi, fiind dispuse activităţi de procedură penală în vederea stabilirii împrejurărilor în care a fost comisă fapta", se arată într-un comunicat al DGA Galaţi.

Faţă de bărbatul care a oferit banii, procurorul competent a pus în mişcare acţiunea penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.