Jump to content

Un bolnav a vrut să sară de la etajul 9 al spitalului


dcp100168

Recommended Posts

Un bolnav de cancer a vrut să sară de la etajul 9 al spitalului

Caz socant la Spitalul Clinic de Urgenta Galati. Un bolnav de cancer in ultima faza aflat in sectia de Oncologie a spitalului a vrut sa isi puna capat zilelor, in noaptea de sambata spre duminica, aruncandu-se de la etajul opt. Barbatul sustine ca a recurs la acest gest intrucat nu mai suporta durerea. Desi a asteptat pana la

doua noaptea pentru a nu fi vazut de cineva in timp ce isi duce planul la bun sfarsit, o asistenta l-a observat si a anuntat medicul de garda si pompierii. “Barbatul suferea de o forma grava de cancer al cavitatii bucale si era sub tratament cu morfina. Initial pompierii nu s-au putut apropia de el cu scara deoarece ameninta ca se va arunca in gol daca cineva se apropie de pervazul pe care statea. A cerut la un moment dat un negociator. Nu voia deloc sa coopereze. Cu mare greutate si dupa doua ore de discutii omul a fost convins sa nu isi mai puna capat zilelor“, a declarat directorul medical al Spitalului Clinic de Urgenta, dr. Dumitru Isfan. In ultimii cinci ani, aproximativ 10 pacienti si-au pus capat suferintei aruncandu-se de la etajele superioare ale spitalului.

http://www.gardianul.ro/2008/07/21/lini ... 17503.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.