Jump to content

Premiu fair-play pentru Oţelul


dcp100168

Recommended Posts

Premiu fair-play pentru Oţelul

Echipa Oţelul Galaţi şi antrenorul campioanei CFR Cluj, Ioan Andone, au câştigat premiile fair-play pentru sezonul 2007/2008, acordate de Comisia pentru Fair-Play a FRF, al cărei raport a fost aprobat, luni, de Comitetul Executiv al forului fotbalistic român. În clasamentul cluburilor, Oţelul Galaţi a fost urmat de Forex Braşov şi Jiul Petroşani, ambele din Liga a II-a, şi de mai multe formaţii din eşaloanele trei şi patru. Cel mai fair-play antrenor al sezonului trecut a fost desemnat Ioan Andone, urmat de Răzvan Lucescu, de la FC Braşov, formaţie ce a promovat în Liga I. Trofeele fair-play se acordă pe baza rapoartelor întocmite de observatorii federali pe parcursul sezonului.

Link to comment
Share on other sites

Marius Stan: "Trofeul Fair-Play este o batjocură"

Directorul general al clubului Oţelul, Marius Stan, consideră Trofeul Fair-Play, primit din partea Comisiei pentru Fair-Play a FRF pentru sezonul 2007-2008, drept o batjocură şi îl dăruieşte tuturor celor care au "hăituit" gruparea gălăţeană, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Nu-mi pot reprima nici acum frustrarea că nu am participat în Cupa UEFA Intertoto. A fost o privare nejustuificată din partea unor comisii care se dovedeşte pe zi ce trece că sunt influenţabile. Judecata în cazul nostru rămâne istorică şi incalificabilă. Pentru noi este de neiertat şi de neuitat acest lucru. Dacă adăug şi celelalte «minuni» care ni s-au întâmplat campionatul trecut, consider că este o batjocură faptul că ni s-a acordat trofeul fair-play, trofeu pe care cu această ocazie vreau să-l dăruiesc celor care ne-au hăituit campionatul trecut", a spus Marius Stan.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.