Jump to content

10% reducere la jantele aliaj


anveloshop1

Recommended Posts

Inainte de a cumpara un set de jante, este important sa faceti o configurare in prealabil dupa masina pe care o aveti, pentru a fi siguri ca se potrivesc direct pe butuc, fara alte modificari de rigoare importante. De aceea oferim 10% discount pentru toate jantele din configurator. Pentru a folosi configuratorul de jante, trebuie doar sa introduceti datele masinii (an fabricatie, forma carosieriei, capacitate motor, dimensiune jantelor dorite) si va vor fi afisate doar jante aliaj si jante tabla cu potrivire exacta pe masina.

Va recomandam sa faceti o configurare in prealabil, pentru ca pot fi modele de jante ieftine care nu se potrivesc pe masina din cauza designului (agata in aripa, etrier), chiar daca dimensiunea lor este identica cu cea a jantelor pe care le aveti pe masina. Optati mereu pentru jante originale care vin cu garantie si certificat de calitate. Jantele copie dupa original nu sunt construite la cel mai inalt nivel de calitate si acestea sufera deformari mult mai usor. 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.