Jump to content

Ai masina pregatita de iarna?


anveloshop1

Recommended Posts

Iarna incepe sa isi faca simtita prezenta in calendarele noastre, temperaturile reduse incepand sa devina o realitate odata cu precipitatiile abundente. Orice sofer trebuie sa inspecteze atent masina inainte de intrarea in noul sezon rece, pentru a fi siguri ca va face fata noilor cerinte de temperatura si suprafata de contact si diferente de asfalt. O schimbare importanta o reprezinta si montarea unor anvelope potrivite conditiilor meteo, mai exact, un set de anvelope iarna. 

Un set de anvelope auto de iarna potrivite temperaturilor cu minus este necesar atat din punct de vedere al sigurantei cat si din punct de vedere al calitatii condusului. Este de asemenea important sa tineti cont de legislatia care va obliga sa montati cauciucuri auto de iarna atunci cand sunt precipitatii sub forma de zapada sau polei pe asfalt. 

Este de preferat sa cumparati anvelope online, fiind o metoda cu mai multe beneficii in comparatia cu achizitia de la o vulcanizare clasica de pneuri. Cumparand online le primiti acasa prin curierat rapid, aveti garantie 2 ani si certificat de calitate. Optati pentru o metoda mai rapida si mai facila si nu va recomandam sa alegeti anvelope doar dupa considerente econimice si sa optati pentru anvelope ieftine. Pneurile sunt contactul pe care masina il are cu asfaltu, de aceea un set de cauciucuri premium va face diferenta. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.