Jump to content

Campanie de semnături pentru unirea cu Republica Moldova


dcp100168

Recommended Posts

Gălăţenii sunt invitaţi să semneze pentru reîntregirea naţională

Platforma Unionistă Acţiunea 2012 anunţă lansarea campaniei de semnături "Un milion pentru Unire" în judeţul Galaţi. Campania se lansează vineri, 26 octombrie 2018, în cadrul unei conferinţe care are loc la Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi. De asemenea, toţi gălăţenii sunt invitaţi să participe la sărbătorirea celor 100 de ani de la Marea Unire în cetatea din Alba Iulia, pe 1 Decembrie, iniţiativă a Alianţei pentru Centenar şi a primarilor din judeţul Alba.

"Invităm toţi gălăţenii să semneze pentru Basarabia. Măcar acum, în al 12-lea ceas, trebuie să vorbim despre reîntregire naţională. Altfel, tot acest fiasco gestionat de către stat, numit Anul Centenarului, va rămâne cunoscut ca momentul cel mai penibil la nivelul istoriei noastre. La Alba Iulia vom veni zeci de mii de oameni, din toate colţurile ţării, de la Carei până la Orhei, aşa că gălăţenii nu pot lipsi", spune preşedintele Acţiunii 2012, George Simion.

Campania de semnături „Un milion pentru Unire” se desfăşoară în toată România, Republica Moldova şi în Diasporă, în aceasta fiind antrenate sute de asociaţii şi voluntari care îşi doresc Unirea. Scopul campaniei este de a aduna 1 milion de semnături, care vor oferi cadrul legal pentru revizuirea Constituţiei prin introducerea unui preambul în care va fi menţionată ideea de reîntregire naţională. De asemenea, aceştia îşi pot înregistra semnătura online pe site-ul semnez.eu, ulterior având posibilitatea să meargă la cel mai apropiat cort din zona unde locuiesc, deschis până la sfârşitul lunii decembrie 2018.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.